Bovenstaand fragment is afkomstig uit uitzending 102 van de ComplotConcurrent van 10 september 2020. In dit item analyseer ik onder andere de lancering van Flavio Pasquino via Nieuwsuur (en café welterusten) als (toentertijd) nieuwste gecontroleerde oppositie pion binnen de alternatieve media.

Ik krijg nu inmiddels anderhalf jaar na de lancering van ‘Brakio’ (zoals ik hem liefkozend noem) eindelijk wat meer mensen in mijn mailbox die van mening zijn dat Brakio een gecontroleerde oppositie puppet is, die mensen gevangen houdt op een bepaald ‘niveau’ van wakker worden. Ik snap heel goed dat veel kijkers mij anderhalf jaar geleden nog niet kenden, en dus ook niet bekend zijn met het feit dat ik Brakio al in september 2020, voordat hij echt bekend werd met zijn Blckbx kanaal, al ontmaskerde. En bovendien waarschuwde uit te kijken met dit soort figuren. Daarom leek het mij een goed idee om dit item uit uitzending 102 als ComplotConcurrent Classic te uploaden.

Het fragment draait niet alleen om Brakio, Café Welterusten en andere gecontroleerde oppositie outlets, maar gaat ook verder in op de mechanismes die hiervoor gebruikt worden, en eindigt met een uitleg over de onzichtbare invloed van AI (kunstmatige intelligentie) op het gecontroleerde ‘wakker’ worden.

Een must see als je dit item nog niet kent!

9 reacties

 • Ik gebruik deze eerste comment even zelf om diegenen te berichten die zichzelf niet op de nieuwsbrief geabonneerd hebben en die zich wellicht afvragen waarom het al een tijdje duurt voordat er een nieuwe video geplaatst wordt.

  Abonneer je op de nieuwsbrief via deze link als je dat nog niet gedaan hebt, die is er ook speciaal voor dit soort omstandigheden zoals ik hieronder ga uitleggen: https://www.indigorevolution.nl/email/

  De reden dat ik een tijdlang geen video’s heb geplaatst (ruim twee weken inmiddels) was eerst een midweek vakantie zoals ik in de laatste show vertelde, in combinatie met een bezoek aan de kaakchirurg begin deze week. Dat stond al een tijdje in de agenda. Maar dat had ik zwaar onderschat. Er moest een verstandskies ‘getrokken’ worden. Ik had mijzelf daar verder niet over ingelezen, ik zie het meestal wel als het zover is, was mijn insteek. Ik had gedacht hooguit een dag of twee uit de running te zijn.

  De realiteit was anders. Verstandskiezen ‘trekken’ anno 2022 gaat nog steeds hetzelfde als in 1022 bleek.. alleen in plaats van met opium verdoven krijg je nu plaatselijke verdoving met een spuit. Om een lang verhaal kort proberen te houden: ik zit nu al vijf dagen met een dikke gekneusde kaak thuis, die 1 cm open kan, praten doet nog steeds pijn, en ik leef op een cocktail van ibuprofen, haze en hasj olie op dit moment. Een show openemen zit er dus niet in op dit moment.

  Het gaat gelukkig met de dag steeds ietsjes beter. De zwelling neemt met de dag af als ook de pijn. Ik heb dus goede hoop dat ik over een paar dagen weer in actie kan komen. Waarmee ik geen enkele garantie geef uiteraard. Want na intens innerlijk overleg heb ik een aantal dagen geleden besloten om mijn eigen gezondheid en herstel voorrang te geven, een soort van gedwongen rust dus, waar ik mijzelf goed bij voel en weet dat het belangrijk is voor mij, en ook voor mijn werk uiteindelijk.

  Ik vergeef diegenen die het nodig vonden om mij via de mail lompe opmerkingen stuurden omdat ze vonden at ik te lang geen show heb geplaatst hier. Waarschijnlijk wist je na een jaar lang elke uitzending vertellen nog steeds niet dat voor noodgevallen zoals deze de nieuwsbrief van belang is, omdat ik die gebruik om updates te versturen als ik dat nodig vind. Zowieso is het niet heel tactisch om iemand dingen te gaan zitten verwijten terwijl je niet weet (en ook niet vraagt) wat er aan de hand is. Maar hey, we zijn hier op Aarde om elke dag weer wat bij te leren, zo is het ook! 😉

  Jullie zien mij snel terug!

  • Heel veel beterschap. Neem zolang als jij dat nodig vindt. (ik doe dat ook, ben heerlijk bezig in de tuin haha).
   Het zijn vervelende ingrepen dus, van mij in ieder geval, niet eerder beginnen als je weer helemaal de oude bent.
   Jammer voor ons 😉

 • Au, daar raak je ook even een traumaatje bij mij. Mijn laatste verstandskies is er wel keurig uitgehaald. De ingreep werd echter even gestaakt omdat er zoveel tranen uit mijn ogen kwamen, dat de kaakchirurg dacht dat de verdoving niet werkte. Dat was heel attent van haar, ze begreep het zelfs toen ik haar uitlegde dat dit vertraagde tranen waren nav een vorig ingrijpen van de tandarts. Vanillevla op kamertemperatuur was het enige dat ik na dat tandartsbezoek nog iets kon waarderen, alleen dat 2 weken lang. Beterschap en laat ons kijkers zelf maar een keer toeteren, voor sommigen van ons zal dat zeker grensverleggend zijn 😉

 • Flavio was voorheen interviewer bij Eurosport, bij de topcompetitie wielerwedstrijden in Nederland. Een soort semi prof wedstrijden. Hij is zelf ook wielrenner geweest in zijn jonge jaren als amateur. Hij was daar best wel goed in,maar hij is daar om de een of andere reden mee gestopt. Het is inderdaad allemaal gespeelt,die zogenaamde woede. Duidelijk gecontroleerde oppositie.
  Ik heb hem een tijdje gelooft,erg dom van mij. Mickey hoe zijn je gedachten over het instorten van het financiële systeem dat er misschien aan zit te komen? Je vermogen beschermen door goud en zilver te kopen en het inslaan van lang houdbaar voedsel.

  • Ik ben als trouw Eurosport wielren volger en liefhebber ongelooflijk blij dat Brakio tegenwoordig een ander inkomen genereert voor zichzelf 😉

   Crypto Currency is mijn advies om als je spaargeld hebt in te investeren, voordat je spaargeld foetsie is, of door inflatie niets meer waard is. Goud, zilver, platinum, kan ook. Maar dan moet je een goede kluis hebben 🙂

   Adviezen over voedsel inslaan doe ik niet aan. Daarin moet iedereen zelf zijn of haar gevoel volgen. Ik ga pas iets inslaan persoonlijk als ik van binnenuit daarvoor een seintje krijg. Al het andere zit namelijk in de mind, en daar luister ik al jaren niet naar 🙂

 • Ja, lijkt me ook een vangnet. Martin vrijland had dit ook al door. Forum voor Democratie volg ik ook intern omdat mijn vrouw met raadsverkiezingen mee doet. Het lijkt me wel meer een beweging te worden, en wel door de mensen die je dan ontmoet. Ik kan daar bepaalde gesprekken kan voeren die je met anderen die alleen maar bv meanstream volgen geheel niet kan. Heeft ook met bewustszijnsveranderingen te maken. het boek coronabedrog is een bestseller, het zou kunnen helpen dat mensen verder gaan denken dan van: he, iets klopt er niet. . Ik had laatst bijvoorbeeld een gesprek met een Joodse meneer waarvan de ouders de holocaust hadden meegemaakt, en die vertelde dat wat er nu gebeurd nog erger is dan toen. Dan lopen je de rillingen wel over het lijf.

 • beterschap gewenst, spoelen met lauwwarm water en zeezout erin opgelost kalmeert bij mij althans, de zaak als ik pijn in mijn bakkes heb, kost weinig en kan geen kwaad.Sterkte verder.