Spread the love

In deze video van Femke van Hof, gaat het over het belang van je relatie met de planeet, onze ‘Moeder Aarde’.

De Aarde zit in een transitieproces naar een nieuwe staat van Bewustzijn. Wanneer de Aarde haar bewustzijn transformeert, zal al het Leven op en in haar moeten méé veranderen indien het op en in haar wil blijven. Bewustzijnsvormen die niet ‘in lijn’ blijven met de Aarde, zullen op enig moment niet meer op en in haar kunnen leven; hun ‘trilling’ zal te ver afwijken van de trilling van de planeet, waardoor er geen match meer zal zijn.

Het is daarom van groot belang om in je ‘ontwakingsproces’ niet alleen ‘wakker te worden’ tot de situatie van de wereldwijde ‘beschaving’, maar het is nog belangrijker om jezelf ùit je mind en ìn je Hart, en van daar uit ìn connectie met de Aarde te brengen.

Want vanuit een diepe connectie met de Aarde zul je als vanzelf meebewegen op de golf van transformatie waar zij door heen gaat. Alle Levende Wezens op Aarde die vanuit hun ziel hebben gekozen om zichzelf uit de multididimensionale matrix gevangenis te bevrijden zullen zich moeten her-inneren hoe hun eigen, individuele relatie met de Planeet voelt, om bij haar en met haar verbonden te kunnen blijven en daardoor zichzelf te bevrijden uit de matrix gevangenis.

Femke houdt ervan niet alleen te praten óver, maar ook tools aan te reiken hóe dan. Daarom vanaf 25 minuten een meditatie die je helpt dichter bij jezelf te komen. Want dat is eerst nodig om vandaaruit weer in connectie met de aarde te gaan. www.femkevanhof.nl