Onderwerpen in deze show:

 • Wat de fuck is er misgegaan in Afghanistan?
 • Minister Hugo’s ordinaire Pfizer commercial tijdens de persconferentie
 • Is een fascistische mindset een pre om bij de NOS vragen te mogen stellen bij zo’n persconferentie?
 • Ondertussen in Australië
 • Ondertussen in China
 • Ondertussen in Italië
 • Het Grafeen (graphene) Oxide complot
 • Ben jij stiekem niet al een ietsie pietsie geprogrammeerd door door Ai gefaciliteerde mind control?
 • Als je Andrew als voornaam hebt heb je statistisch gezien grote kan een viespeuk te zijn
 • Hunter Biden is nog een laptop kwijt!
 • Bennu botst misschien over 161 jaar op Aarde
 • Water BOA’s

Showlinks:

 

DOWNLOAD DEZE SHOW ALS MP3 (audio only)

Meer informatie: https://indigorevolution.nl

info voor in de show? Mail naar micky@indigorevolution.nl

Steun Indigo Revolution en ComplotMedia.nl en maak een donatie: https://complotmedia.backme.org/ https://www.indigorevolution.nl/donaties/

Indigo Revolution ‘Innerspiratie’ webshop: https://innerspiratie.com/

Blijf op de hoogte van nieuwe video’s en nieuws van Indigo Revolution en schrijf je in voor de mailing list: https://www.indigorevolution.nl/email/

44 reacties

 • Net de mail binnen gelijk kijken naar de complotconcurrent dat is op een stormachtige herfstavond wel het minste wat je kunt doen toch Micky?
  Alvast bedankt voor je show ik ga nu kijken.

  • Hé Micky,

   Wat is er mis met het geluid? Ik heb telkens dat het geluid weg valt. Vorige afleveringen ook al..voorheen bij indigo revolution had ik daar nooit last van. En ik wil het zo graag zien.

   • Dat weet ik niet, ik kan namelijk niet in jouw computer, tablet of telefoon kijken wat er mis is met jouw apparaat waarop je kijkt.

    Je kan de uitzending als mp3 of mp4 downlaoden via indigorevolution.nl als je er niet met je internet browser of apparaat uitkomt.

    Andere internet browser installeren verhelpt het euvel vaak ook. Maar nogmaals ik kan niet in jouw apparaat kijken waarom het op jouw apparaat mis gaat, maar daar ligt het dus wel aan, anders zouden de andere 4000 kijkers hetzelfde euvel als jij ervaren.

 • Hoe komt die wijsneus van een chinese jap, of whatever, uberhaupt in Australie als ze zo blij zijn met dichte grenzen?
  Is hij binnegesmokkeld ofzo? Of mochten zijn ouders nog een chinees-austlalisch restaurant openen in de tijd van Maggie?
  Nu is het overzeese sadistische British Empire al jaren samen met hun overlord, the american militair-industrial fuckheadz, wel erg fascistisch @ backpackersland.
  Vooral bij aziatische mensen.
  Maaarrrr…..
  Hij praat als niet australier over zaken die de “australiers” willen….
  Mmmm ik weet zeker dat de oorspronkelijke bewoners eerder niet zo blij met al die nederlanders en engelsen waren….
  Dus hij kan maar beter zijn academische hoofdje dichthouwe over wat de “äustraliers” willen…….

  australiers bestaan niet, net als amerikanen…die bestaan ook niet!

  Europese kolonistische en ziekelijk moordzuchtige machts elite, die hebben de boel ingepikt en de bevolking onderdrukt,!
  De inheemse cultuur en maatschappij grotendeels ontwricht en verkracht!

  Die klik die ik heb met de (ab)originals is vrij sterk, blijkt wel weer……:)
  Ja Mick! Eindelijk! Een trigger! 🙂

 • hoe komt het dat elke x bij mij het geluid wegvalt. Dan moet ik reloaden en dan doet hij het weer even. Is bijna niet te kijken zo. Op YouTube had ik daar geen last van.
  Graag reactie Mick

  • Ik snap je probleem, maar ik word heel erg moe van dit soort reacties. Ik kan niet in jouw apparaat kijken wat er mis gaat. Maar daar gaat het mis. Punt.

   En het lijkt alsof ik tegen dikke muren praat ofzo, want hieronder staat ook al een uitleg hierover wat je eventueel kan doen….. en ook in de uitleg op de homepage staat dat.

   • Ik stream probleemloos vanaf Japan zonder haperingen en audio loopt ook synchroon met FF en Tor door de VPN tunnel…. Ik zeg, Micky heeft een 10 te pakken met complotmedia.nl 🙂

  • Hoi Yvonne, had ik ook last van. Ik zag dat Micky in reactie op iemand anders die erom vroeg de tip gaf de Brave browser te installeren. Dat heb ik gedaan en nu valt het geluid niet meer weg.

 • Op sommige Amerikaanse maar ook op Nederlandse en Duitse sociale media wordt de overwinning van de Taliban gezien als een operatie van de white hats om de terugkeer van Trump te bespoedigen.
  En plotseling zitten radicale islamisten en Trump-aanhangers in hetzelfde schuitje. Een interessant scenario ook voor Wilders en zijn Europese vrienden.

  • Je kunt geen nieuws serieus nemen: het is uiteindelijk een one world system. Alle landen krijgen hun taak/rol. Alle dingen, oorlogen zijn can te goren bedacht gecreëerd. Dit taliban verhaaltje zal Idd wel ergens goed voor zijn. Weer aanleiding voor weer een oorlog. Angst zaaien, chaos maken, cover voor flyby effecten(?) Dus, trump heeft een rol. Werkt ook mee. Alle puppets. Niemand redder. Alles fake. Alles gearrangeerd. Never forget.

 • Volgens nu.nl 22 miljoen prikken 2 voor de meeste mensen. Er zijn 17 miljoen mensen. Dus zijn er meer dan 1,8 miljoen mensen niet gevacineerd. Ik gok dat ze van 1,8 miljoen mensen geen test/ neus swab hebben.

  • Nooit nummers geloven. Mijn gevoel zegt dat 60% niet gejabbed is. Zeg dat 10-20% nog door zijn baas wordt gechanteerd, dan hou je de helft over. Anyways. Dit isceen consent based ding. Hugo jan draaien en chanteren. Enige wat helpt is negeren.

 • Weer genoten (en ook gelachen) van de show. Go Mick.

  P.s. Wanneer word die transgender agenda nou een keer ge-exposed en aan het grote publiek duidelijk gemaakt…? En dat Obama niet alleen de eerste ‘ zwarte’ president was, maar ook nog eens Gay blijkt..

  Als ik me niet vergis promootte hij dat in zijn einde presidentsfase

 • heb vernomen dat het opperhoofd van de taliban 2 weken geleden in china op de thee is geweest zal de papaverproductie van de cia overgeheveld worden aan de ccp

 • Mooie show weer Micky.

  Micky, als jij het hebt over A.I. heb het over enen en nullen. De computertaal.
  Maar zal de A.I (van de toekomst) niet op kwantum niveau werken?

 • Wauw…Sterke muzikale intro en opening, Micky.
  Zeer genoten van deze show…recht door zee, confronterend, informatief en oprecht met een gezonde dosis aan satire en humor.
  Opvallend dat de mainstream media (met name NOS) steeds meer jonge onervaren verslaggevers cq journalisten in spee op laten draven om voorgekauwde bullcrap teksten en verslagen te doen zodat de “masters” zelf hun handen later in onschuld kunnen wassen. Smerige fascistische maffia praktijken ten top.
  Geweldige alles zeggende geniale clip van Robby.
  IF the earth was flat THEN the universe would be a huge waste of space 😉
  Keep Up The Good Work!
  Bedankt!

 • He Nicky, ik heb je show gezien en je hebt toch een klein foutje gemaakt. Je had het over het stadje Canberra in Australië. Canberra is zoals Parijs, Amsterdam of Berlijn. Het is de hoofdstad van Australië; de hoofdstad van Australië in lockdown door 1 besmetting.

  • Ik denk eerder dat jij nu een klein foutje maakt. Luister nog maar eens terug wat ik zeg. Ik zeg precies wat jij zegt in de show dat het de hoofdstad van Australië is.

 • Hi Mickey,
  Ik heb je gemist, ik heb vorige week nog gekeken, toen zag ik geen video, en nu zie ik er tweeeeeee, ik ga gelijk kijken, normaal kreeg ik het in mijn mail, als je een nieuwe video geupload hebt.
  Grtz Lor

 • Ik hebhet begin gezien van deze aflevering, ik kom straks weer terug kijken, maar wat jij hebt heb ik ook😂, met Subscribers😂er is er eentje bij die Subscribed, en dan haalt ze het weer weg, en dan Subscribed ze weer, helemaal zot😂🤣😂
  Toso

 • Zo Mickey. Daar heb je toch een punt. Ik denk dat ik toch ook vaak geprogrammeerd reageer. Nou weet ik niet of ik echt geprogrammeerd ben of dat ik alleen zo reageer. Bijv. Dat ik té veel met alles bezig ben wat er momenteel gebeurt en er bijna obsessief mee omga. Wat is jou’n mening daarover. Is dat ook een vorm van programmering?

  • Zou heel goed kunnen Anita. Het beste kan je dit in jezelf na gaan voor jezelf is mijn advies, zou heel goed AI beinvloeding kunnen zijn, maar kan ook wat anders zijn.

   Dat het obsessief bezig zijn met alles wat momenteel in de (externe) wereld gebeurd een afleiding is van zaken die in ons gezien en gevonden willen worden is zowieso een feit. Je bent dan constant in de reactie modus, terwijl wij mensen van oorsprong juist creeren. Die reactie modus, daar is waar ‘ze’ ons willen hebben.

   Wat kan helpen is jezelf monitoren. Als je ergens een trigger van krijgt in jezelf analyseren waar komt die trigger vandaan, waarom regeer ik er zo op, om uiteindelijk uit te komen bij de vraag: wat is er in mijzelf wat nog gezien, geheeld of herenigd dient worden? Want elke emotionele trigger is in feite een nog onopgeloste (vaak onbewuste) blinde vlek voor ons, een zwakke plek, en daar wordt door onze tegenspelers gretig gebruik van gemaakt om ons bijvoorbeeld in reactie modus vast te houden of obsessief bezig te laten zijn met wat dan ook… er is altijd wel ergens innerlijk werk aan de winkel 🙂

 • Heb genoten van deze aflevering. Dat ene duimpje is denk ik een soort solomonsoordeel 😂
  En een geweldig einde. Ben lachend gaan slapen. Hartstikke bedankt daarvoor.