Vandaag is het 20 jaar geleden dat er twee vliegtuigen in de Twin Towers vlogen. ‘The War on Terror’ was geboren en de wereld zou nooit meer hetzelfde zijn. KinnebakPodcast blikt samen met ‘Complottoloog des Vaderlands’ Micky van Leeuwen, terug op 9/11.

Bovenstaande is de omschrijving van de podcast onder de video op het YouTube kanaal van Kinnebak Podcast. Ik wil er zelf nog aan toevoegen dat naast 9/11 er in deze podcast nog talloze onderwerpen besproken worden. Van het koninklijk huis, ‘vaccins’, het uitrollen van een politiestaat, de verschillende lagen van controle hier op Aarde tot en met de geheime ruimteprogramma’s aan toe!

7 reacties

  • oh ja, al die mind-contrôle programma’s die “per ongeluk” binnen zijn gekomen……. Eens wilde ik een artistiek model maken van een kankercel. Dat begint dan bij een gedachte en het eerste wat ik deed is ‘google afbeeldingen’ , met als gevolg dat ik in 0,22 seconden of zo, duizenden prachtige plaatjes kreeg voorgeschotelt in 3d en indrukwekkende kleurstellinstelling inclusief schaduwen ,al met al grafische perfectie.
    Maar wantrouwig als ik ben ,vroeg ik me af zijn dat dan kankercellen? Dus belde ik met iemand die ik ken , een professor micro-biologie , en vroeg hem of er eigenlijk wel echte foto’s van kankercellen bestaan . Nu, nee dus , dat soort fotografie komt meer overeen met rontgen fotografie waar een specialist dan nog wel wat uit weet te halen, maar waar een leek alleen maar in verdwaald, maar waarop in elk geval geen duidelijke fysieke herkenbare bestaansvorm waar te nemen valt.
    Maar als ik nu ,bijvoorbeeld , in het journaal smeagol weer eens een verslag zie doen over corona dan zie je op de achtergrond ook weer allemaal van die prachtige vliegende uitvergrootte corana-virussen rondzweven. En dus loopt nu iedereen in de hele wereld rond met dat plaatje in z’n hoofd geprent gekregen , zo van zie je wel , dat zijn ze , jullie zijn de grote vijand, we kennenjullie wel !! , maar zelfs het plaatje is dus pure nonsens