Micky van Leeuwen Micky van Leeuwen

NetNietLive – Uitzending 233 “The Boys Are Back In Town (InsideOut Radio opening)” (18-12-2021)

Spread the love

NetNietLive keerde speciaal voor de officiële opening van het nieuwe onafhankelijke censuur-vrije radiostation ‘InsideOut Radio’ terug met een speciale liveshow!

Joost van Brakel en Micky van Leeuwen voelden zich vereerd door het gezelschap van velen live luisteraars die zichzelf verzameld hadden in de InsideOut Radio chatroom. Kers op de taart was de persconferentie van Peppie Snuif en Kokkie Jokkebrokkie een uur voor de NetNietLive live uitzending, waar zij de officiële opening van InsideOut Radio in een lockdown lichtje plaatsen.

Het werd een gezellige live show. Waarin uiteraard de lockdown, omikronzin, propaganda, boosters, pinguïns, maanvissen, virologen, dictators, wereldvrede, otters, zeehonden, en velen anderen onderwerpen besproken werden. ‘The Boys’ waren voor even terug in town, en zullen de komende tijd zonder vaste planning of schema vaker terugkeren op InsideOut Radio!

12 comments

 • Michael 20th december 2021 , 16:57

  Luister graag naar je maar dat GvD ben je dan een Lightworker? Zo Jammer.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen 20th december 2021 , 17:00

   Ben jij dan geen lightworker Michael? Dat zou ik potverdikkeme pas jammer vinden kerel….! 😉

   Beantwoorden
   • Michael 20th december 2021 , 17:13

    Ik kijk elke keer uit naar elke show naar je journalistieke passie voor de waarheid, kun je wel zeggen eigenwijs zeggen dan kijk je maar niet, maar dat vloeken vind ik persoonlijk jammer kun je toch aan werken daar op te letten. Kijken veel mensen die gelovig zijn. Is gewoon zonde man als die afhaken door dat.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen 20th december 2021 , 17:28

     Ah okay nu snap ik je analfabetische reactie. Ik ben dus geen lightworker als ik vloek? Omdat gelovige mensen dan eventueel zouden kunnen gaan afhaken? Micky van Leeuwen zonder vloeken, die zichzelf dus gaat censureren en/of rekening gaat houden met gelovige mensen, daar waar hij zelf graag tegen alle geloven aantrapt? Is dat niet hetzelfde als ‘voor het zingen de kerk uit gaan’? Dat doe jij toch ook niet hoop ik? Dan is seks toch geen flikker meer aan? Of zie ik dat godverdomme weer verkeerd? Als jij er een trekje aan geeft bij je eigen, dan stop je toch ook niet net voor het hoogtepunt?

     Ik ga mijzelf niet aanpassen aan religieuze dwazen die (blijkbaar) getriggerd zouden kunnen raken door woordjes. Het is misschien cliché, maar dan kijk(en) je/jullie maar niet! 😉

     Misschien is de EO een goed alternatief? Of een bijeenkomst van de Grrrrrrrrrrrrrrristenunie? 100% vloekvrij. Maar wel indoctrinatie en godsdienst waanzin. Mag jij kiezen!

     Ps. ‘god’ is een narcist

     Beantwoorden
   • Michael 20th december 2021 , 17:35

    Potjandoosie volgens mij heb je best meer in je fobaculaire dan dat stopwoordje van je. Dat interview bij Ismael Ilgun haken af. Kijk in je hart en innerlijk wezen is het echt nodig? ik vind van niet want waardeer wat je doet alle respect.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen 20th december 2021 , 17:50

     Welke crack rook jij als ik vragen mag?
     Ismael Ilgun ken ik niet, dus lijkt mij vrij sterk dat hij mij geinterviewd heeft…

     Fobaculaire wat is dat? Kan je dat eten? Of is dat ook een vloek? Mag ik die wel gebruiken dan?
     Nee fobaculaire komt helaas niet in mijn vocabulaire voor… 😉

     Joh, als jij daadwerkelijk mijn werk volgt, dan zou je inmiddels moeten weten dat als jij getriggerd bent door iets wat ik zeg, dat iets over jou zegt, niet over mij. Als je dan echt een serieus antwoord wilt hebben is dat het.

     En prima dat je alleen maar woke bent als het om je eigen geloof gaat (blijkbaar). Maar je hebt nu je “dat wilde ik hier toch even gezegd hebben” spreektijd momentje wel gehad hier wat mij betreft. Ik ga iets nuttigs doen.

     Beantwoorden
     • Freggelgrot 20th december 2021 , 18:03

      Onéé heb me vergist dat was die intergalactische vriend van je waar je heerlijk achter op het scootertje tegenaan bobbelde. Je kent me niet ik jou beter dan jij mij. Ben niet WOKE ben geen oook al geen Gggggristen. Helaas alle planken misgeslagen. Nou succes met je show ouwe freggel.

      Beantwoorden
      • Micky van Leeuwen 20th december 2021 , 18:06

       Waar is Vera Bergkamp als je haar godverdomme echt een keer nodig hebt…. 🙂

       Voor de rest ben je gewoon jaloers dat jij niet bij Dino achterop zijn scootertje hebt gezeten. Wat je zegt ben je zelf met je kop door de helft, lekker puh!! 😉

       Beantwoorden
      • Jeff 21st december 2021 , 12:38

       Hey ben jij zo een jaloerse internet trol. Die kijkt naar bobbeltjes in broeken en of openstaande gulpen. Dan doe je ook nog eens of niemand je kent en jij de mensen beter kent. Enkel omdat je let op zichtbare mannelijke geslachtsdelen. Ga maar gauw je Freggel grot in. Wat een jaloerse stumperts

       Beantwoorden
       • Jeff 21st december 2021 , 12:46

        Go Mickey !! Good job…enne L.G.B.

        Beantwoorden
 • Joost van Brakel 19th december 2021 , 16:53

  Kreng staat er koud 40 minuten op, en we hebben al een duimpje down Mick… we hebben iets goeds gedaan dus 🥳🥳

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen 19th december 2021 , 16:56

   We are the people they love to hate 🙂

   Godverdomme volgens mij is het duimpje inmiddels al weer ingetrokken ik zie ‘m nu niet meer…. misschien zijn we toch lichtwerkers after all 😉

   Beantwoorden

Leave a Reply