In dit derde deel van de Indigo Revolution TV serie ‘Word Weer Je Ware Zelf’ leg ik uit dat de Corona ‘crisis’ vanuit multidimensionaal oogpunt een test voor ons is. Eentje waar we ieder voor onszelf op eigen unieke wijze lessen uit kunnen trekken, en zodoende zaken die onze aandacht vragen in onszelf kunnen oplossen.

Deel 1 van de serie vind je hier, deel 2 van de serie vind je hier (het is aangeraden om deel 1 en 2 eerst te kijken, omdat deze Corona special aansluit op de informatie die ik in deze twee eerdere video’s heb gedeeld).

 

DOWNLOAD ALS MP3 (alleen audio)

Meer informatie: https://indigorevolution.nl

info voor in de show? Mail naar micky@indigorevolution.nl

Steun Indigo Revolution en maak een donatie: https://www.indigorevolution.nl/donaties/

Indigo Revolution ‘Innerspiratie’ webshop: https://innerspiratie.com/

Blijf op de hoogte van nieuwe video’s en nieuws van Indigo Revolution en schrijf je in voor de mailing list: https://www.indigorevolution.nl/email/

1 reactie

 • Hi micky, net weer de afleveringen word weer je ware zelf gekeken, en doet me goed. Dank voor deze goede shows!
  Dit had ik echt nodig om met beide benen op de grond te blijven.
  Ken je dat verhaal dat je wil vertrekken en nog even gaat testen? En dat er dan 1 positief is en je niet kunt vertrekken? Dat je dan alsnog een pcr bij de ggd moet doen om een herstelbewijs te krijgen? Nou, dat verhaal zit ik dus middenin.
  Wat een circus!
  Maar ipv boos te zijn heb ik naar jouw shows gekeken, en voel me steeds sterker. Inmiddels verdedig ik me niet meer omdat ik niet geinjecteerd ben, want ‘dan had ik al dat gedoe niet gehad’. (En ik ben niet eens positief! Dus dan vraag ik: oh, dus ik had die rotzooi in mn kind moeten laten spuiten? Grrrrr, ga weg joh)
  En juist door dat soort opmerkingen word ik nog strijdlustiger om het NIET te doen, zo’n achterlijke ‘vaccinatie’. Ik ga ook niet meer in discussie, zo vermoeiend die mensen die er niet over nadenken, en zo zijn er velen in mijn omgeving….
  Dus dat.