De Complotconcurrent”. De Complotconcurrent is een nieuw initiatief van mij en een (zo dacht ik) logische stap om mijzelf in de vlog wereld te gaan begeven.

Wat is en wat houdt “de Complotconcurrent” in? Kijk daarvoor de eerste uitzending hieronder. Het is een zogenoemde pilot uitzending. Ik heb hiervoor nog nooit wat met video of webcams gedaan, en heb zelf het een en ander uitgevogeld en zodoende kwam deze eerste pilot uitzending van de Complotconcurrent tot stand. Het kan natuurlijk allemaal nog beter, al doende leert men. Ik weet bijvoorbeeld dat ik bij het Tesla ‘Starman’ item beter niet door de muziek kan gaan zitten praten, want dat is onverstaanbaar zag ik zo net even vlug toen ik door de video heen skipte. Vast en zeker zitten er nog wel wat verbeter puntjes in de video. Ik vond het in ieder geval leuk om dit zo te proberen, en heb verder geen zin om te gaan zitten editten in de video.

Natuurlijk zitten er ook wat onderwerpen in deze pilot uitzending. Zo laat ik onder andere zien dat Elon Musk’s Starman in een Tesla Roadster waarschijnlijk nep is. Voor meer informatie over de Complotconcurrent kijk je dus onderstaande video!

Spread the love
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties