Onderwerpen in deze show:

 • Moeilijk om tot complotdenker door te dringen, “voorkomen is beter dan genezen!”
 • MKULTRA Robbie jetst plannen er doorheen
 • Teringzooi Sudan
 • Kremlin gedroned?
 • Joey geeft de ComplotConcurrent passend cadeau
 • Arcturus is hier
 • De 1990 Belgische UFO golf
 • Gaat de Black Knight Satellite een rol spelen in een alien invasion scenario?
 • Steeds meer UFO whistleblowers melden zich bij Amerikaanse senaat en congres leden
 • Japans Maankarretje neergeschoten op de Maan
 • Chinees Marskarretje rijdt niet meer door bestofte zonnepaneeltjes
 • Aliens verminken eindelijk weer koeien in Texas
 • Anonymous gaat nu voor volledige UFO en SSP disclosure
 • Wednesday 13 – Keep Watching the Skies

DOWNLOAD DEZE SHOW ALS MP3 (audio only)

info voor in de show? Mail naar micky@indigorevolution.nl

Steun Indigo Revolution en ComplotMedia.nl en maak een donatie: https://complotmedia.backme.org/ en/of https://www.indigorevolution.nl/donaties/

Indigo Revolution ‘Innerspiratie’ webshop: https://innerspiratie.myspreadshop.nl/

Blijf op de hoogte van nieuwe video’s en nieuws van Indigo Revolution en schrijf je in voor de mailing list: https://www.indigorevolution.nl/email/

Twitterfeed Complottoloog des Vaderlands: https://twitter.com/Indigorev

ComplotMedia op Telegram: https://t.me/s/ComplotMedia

Indigo Revolution Chat op Telegram: https://t.me/IndigoRevolution

YouTube teasers kanaal ComplotMedia.nl https://www.youtube.com/channel/UCn0uq9iv2hkD7K9Ma2vudDQ

Spread the love
Abonneer
Laat het weten als er
guest
31 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Niels

Gefeliciteerd mooie jubileum aflevering!

De clip met ‘anonymous’ is helaas fake gebleken. aan het eind hebben ze daar een disclaimer ingezet. we are not anonymous this video is made for entertainment purposes and is based on speculation

Bas

Congrats @Mick! Die drone zal wel ooit door de zoon van Bouterse geleverd zijn aan cubaanse contraspionnen bij de CIA die zich voordeden als Palestijnen met trainingskampen in Venezuela. En hij wilde gewoon wat verdienen, maar vervolgens worden die wereldbekende verkeerscameras uit Noorwegen (vanwege de kwaliteit) ingezet voor de noodzakelijke upgrades en dan zijn de rapen natuurlijk gaar want Somalische piraten kapen de ‘ juiste’ boot dus die gaat de markt op, de boot ook. De drone is mooi niet meer na te gaan waar die opeens vandaan komt.… Lees verder »

Ukraine_population_pyramid_in_2023.svg.png
Pjotr

GEFELICITEERD Mickey!! Ik ben zelf bij nr. 96 ingestapt ofzo. Sindsdien geen een gemist. Ik ga echt stuk af en toe. Goed idee trouwen die belg. Geeft je nog meer tijd om jonkels te roken. Sterk. Ga zo door.

Raymond

Je werkt in een secret space programma met geheimhouding. Maar omdat er nu een wet is, dat je ten alle tijden veilig bent, als je de klokken gaat luiden???? Ik zou direct openheid van zaken geven, en me echt heel veilig voelen????

Jouw Clausje

Dank Micky voor deze geweldige jubileum show . Leuk te zien hoe je Freedom leek te schreeuwen richting je buurman . At long last doneer ik nu de kleine bijdrage van 20 euro die ik kan missen om toch nog een beetje mee te gaan met dit grandioze jubileum . Nogmaals bedankt voor je bestaan ! Xoxo Claus S

kas

Ik was nieuwsgierig over het drone item-moskou. Of dat drone bord er, zoals de NOS suggereert, daar geplaatst was vanwege de aanstaande 9 mei viering van de overwinning op nazi duitsland. Klopt dat wel?. En inderdaad, dat is helemaal niet zo, die stond er in ieder geval al op 25 april 2021. Ver voor de oorlog met oekraïne. Ik heb de exacte locatie voor de zekerheid vergeleken met het NOS item. . zie deze link naar een toen genomen foto. https://www.dreamstime.com/april-moscow-russia-sign-information-no-fly-zone-vasilievsky-spusk-red-square-center-closed-image219852412 Nouja, misschien heeft iemand iets aan deze… Lees verder »

Nathalie

Wie weet is het wegens veiligheidsredenen altijd een verboden voor drones gebied?

kas

hoi Micky, van harte! prachtig werk man, al die shows, en een mooie website. En steeds weer een geweldig plaatje bij elke show. echt erg mooi en goed. Én natuurlijk hartstikke bedankt. Je hebt me een hoop nieuwe inzichten gebracht met je shows. Gefeliciteerd met deze 200-ste!!

Doe een donatie, mensen, als je het kan missen.

https://www.paypal.com/paypalme/indigorevolution
of
https://complotmedia.backme.org/

Nathalie

Ik reageer even omdat dat logo van Zelensky mijn interesse wekte. En het lijkt erg veel op de Fleur de lys. Maar dan een strakkere variant. En heeft een link met Maria verering m. Nou is het met Maria meimaand geworden en houdt deze entiteit in de vorm van Isis wel wat van (oorlogsslacht)offers.

Nathalie

Ja het zit in heel veel (stads)wapens. En is weer een afgeleide van de drietand. Wat voor mij weer ook te maken heeft met dat dat symbool staat voor het beïnvloeden van onze werkelijkheid door middel van frequenties. Ik heb dat zelf een beetje uitgezocht en op ingevoeld ooit wat dat betekende en het voelt als een middel om frequenties mee te beïnvloeden. En net werd ik ook even bewust van de plaats waar hij dat draagt ter hoogte van waar bij de meeste mensen hun multidimensionale hartportal… Lees verder »

Laurence

Voor wie meer interesse heeft in de uitleg over de trident(ook wel tuning fork genoemd) The truth codes heeft heel veel informatie
https://youtu.be/AkRVuYmdOyg

Jel

200ste complotconcurrent weeral. Ik weet nog goed mijn eerste netnietlive show, dat was in 2011/2012/2013 met een soort van annunaki aflevering. Thanks voor alle tips en wijsheid in die meer dan 10 jaar Mick. Veel succes

Veronica

Gefeliciteerd met je 200ste aflevering 🥳🥳🥳
Was weer geweldig 👍

rob

Gefeliciteerd!
opm: met de natuur: ik merk wel dat er veel minder insecten zijn. Bij een langere autorit worden er nauwelijks dode insecten op de voorruit gevonden. Merken jullie dit ook?

Veronica

Jazeker!! Die vliegen zich te pletter in die gehaktmolens die overal staan,en verbranden op die zonnepanelen, die gloeiend heet zijn als de zon erop schijnt.
Denk ik he? Mijn mening 😉

Nathalie

Jazeker is al heel wat jaren zo. Meerdere oorzaken waaronder insecticide en ander gif. En te weinig natuur. Land wordt te vol gebouwd en mensen willen allemaal dezelfde saaie betegelde tuinen.

Guuz

Hoi Mick…Rond 1.15.40.. .Joan Rivers…..

TAFKADrs.T

Van Harte met je tweehonderdste Micky! Het was weer leuk van begin tot eind.

TAFKADrs.T

Of Drs.T nog wat gaat doen bedoel je? Dat weet ik nog niet eigenlijk. Als er inspiratie voor komt wel.

De PoppenCast

HOERA!!!! Lekker bezig het houd niet op!

Richard

Van harte gefeliciteerd met je 200ste kanjer!!!

TheDutchViking

Jawel Jawel, Aflevering 200, Gefeliciteerd Broeder.