Onderwerpen in deze show:

 • De 14 oktober eclips, hintte Shakira en Morrigan daarop?
 • 40 onthoofde baby’s, wanneer gaat de mensheid op trauma gebaseerde mind control leren herkennen?
 • Enlil = Jahweh = Maan Mind Matrix = de reden waarom Israël mag doen wat ze al 75 jaar doen
 • Plu Island en ‘The Montauk Monster’
 • Project Montauk en op trauma gebaseerde mindcontrol (Peter Moon)
 • Er zijn inmiddels 6 ondergrondse spaceports bekend op Aarde
 • Melt the Moon
 • TIME LIES presenteert: Greatest Schwabs vol. 15
 • ComplotConcurrent Rectificatie hoekje: Sorry Pokemon
 • EU fietst er een privacy wet doorheen onder het mom van kinderporno bescherming
 • Les Bedbugs terroriseren La France nog steeds…
 • Man in de VS opgegeten door bedbugs en andere insecten
 • Rutte in Odessa
 • Conspiracy Music Guru – Television Watching News Believer

DOWNLOAD DEZE SHOW ALS MP3 (audio only)

info voor in de show? Mail naar micky@indigorevolution.nl

Steun ComplotMedia.nl en maak via iDeal maandelijks of eenmalig een donatie: https://complotmedia.backme.org/ 

Of gebruik PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/indigorevolution

CryptoCurrency donatie pagina: https://complotmedia.nl/donaties/

Indigo Revolution ‘Innerspiratie’ webshop: https://innerspiratie.nl/

Blijf op de hoogte van nieuwe video’s en nieuws van Indigo Revolution en schrijf je in voor de mailing list: https://www.indigorevolution.nl/email/

Twitterfeed Complottoloog des Vaderlands:  https://twitter.com/Indigorev

ComplotMedia op Telegram: https://t.me/s/ComplotMedia

Indigo Revolution Chat op Telegram: https://t.me/IndigoRevolution

YouTube teasers kanaal ComplotMedia.nl https://www.youtube.com/@mickyvanleeuwen

Spotify ComplotConcurrent Eindtunes playlist: https://open.spotify.com/playlist/1M4Ns6CZJR6STkYPEESSCQ?si=31e4fddabc634c6f

Spread the love
Abonneer
Laat het weten als er
guest
23 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bas

MBT whatsapp, zou dat niet altijd gratis zijn? en na wat vervelende verhalen ook mét encryptie? Even snel terug naar de basis. Ondernemer in Ukraine, ‘bedenkt’ ( heeft een missie) om een raar soort Internet Relay Chat te bouwen voor een app. Sup? Whatsup? werd whatsapp. Alle veekeer fijn via de whatsapp servers. Bij IRC kon je tenminste nog een directe verbinding maken met je contact, ak dan niet beveiligd. Superfijn dat dat gebouwd werd, whatsapp. met 20 collegas konden ze 17 miljard bijschrijven van Facebook. Vooringestalleerd ook… Lees verder »

Lor

Ik heb heel veel vrienden, met heel veel verschillende nationaliteiten, ik kom dan ook uit Rotterdam, ik ben nu 57 jaar, op mijn 21ste jaar kreeg ik ook heel veel Palestijnse vrienden…er is mij toendertijd verteld, en ik heb ook ooit een video geMirrorored, die liet zien dat ze in de Gazastrook al de vermiste kinderen gevangen houden, de video heb ik ondertussen niet meer.

Bas

Ik gaf bij de 911 podcast een comment over het omlabelen van mensen naar terroristen, en dat dan alles mag. Palestijnse kinderen zijn ook terroristen toch? Veel valse vlag claims rond deze aktie, ik ga er niet op in verder. Zodra het getal 40 genoemd wordt weet je dat vrij zeker. 40 is bv van Jezus ging 40 dagen de woestijn in om Satan te confronteren. Hij had ook gewoon bij de buren kunnen aankloppen. Kissinger liet Cambodja bombarderen tijdens de Vietnam oorlog waardoor de Rode Khmer groot… Lees verder »

rob

Ha, die beste Bas. Soms moet Satan ook geconfronteerd worden. Hoe groot die blaaskaak ook is. Heb ik ook gedaan, is gevaarlijk en ondankbaar werk maar iedereen heeft zijn taakje of rolletje. Daarna een pintje bij de buren drinken is natuurlijk wel een goed idee, hahaha.

Michel

Je moet eerst de Van Allen gordel voorbij als je mensen naar de maan wil sturen.

manus

dat babies in Irak toneelstuk is van exact 33 jaar geleden op de 10e Oktober, reeds! Nayirah de dochter vd ambassadeur van q8 in de USA

Laatst bewerkt op 7 maanden geleden door manus
Ank

Bedankt voor een zeer interessante aflevering.
Anu, Enki en Enlil/Jaweh zijn op deze manier verteld meer gaan leven dan de uitleg van Zecharia Sitchin n.a.v de Sumerische kleitabletten. Daar had ik nooit iets mee.
Ook naar Freemans interview met Peter Moon gekeken en mijn gebrekkige kennis over Michael Aquino bijgespijkerd waarbij ik op zijn gedeelde paper From PsyOp to Mind War stuitte. Nou, die Mind War hebben ZE aardig uitgebuit de laatste jaren en zo te zien werkt het nog steeds voor een groot deel van de bevolking.

Pascalle

In Nederland in studenten huizen hebben ze schurft plaag. Ik zeg douchen haha

Yoyo

Godgevlamste (Rumble) linkt YHWH aan black stone, goo, ben ben stone, artificiele “””god””” en zou ook zitten in ‘orakel’ oftewel ai, gaat lekker op alle elektrici, straling, alles artificieel. —- ps oude van freeman weer gevonden met Ra Castaldo, en wowza was goed, oa over ‘blue beam’ die EIGENLIJK gewoon TV is en wifi, etc — alles 1, negatieve invloed, mekka, black stone, joden, black cube…..

Lor

Eerst was Wim van mening dat de aarde plat is, maar nu, al geruime tijd, gelooft hij in de grotere aarde…just saying…

Lor

Alvast weer dankjewel Micky, Ik ga der aan beginnen🥳

guuz

Rond 38.50……romaanse centurion…gna….

guuz

Fractie… klein gedeelte….?,

Nathalie

Zou het met de Basken te maken kunnen hebben? Ligt ook in de Pyreneeën. Ik wil wel zoeken want ben graag in dat gebied hetzij vaker aan de Spaanse kant.

rob

Vraag aan Micky: zijn de aboriginals nog originele mensen, of hebben die nog de oorspronkelijke dna? Zijn die niet genetisch gemanipuleerd? of is dit niet gelukt?

Yoyo

Simpel, allen die met de natuur verbonden zijn, heksen, pagans, indianen, natives: worden of uitgemoord of corrupt gemaakt. ‘De enemy’ is ‘niet-natuurlijk’ of ‘iets’ wil deze natuurlijke band kapot maken, met artificiele bemoeienis op elk vlak, dna, food, air, earth, seeds, etc