Deze keer weer een video in de serie ‘Multidimensionale Waarheid’ hier op ComplotMedia.nl. Deze video gaat speciaal over de pijnappelklier en de beïnvloeding door technologische AI Mind Control. Waarom hameren alle religies sinds de komst van de Anunnaki op Aarde op het belang van de pijnappelklier, en waarom zijn we altijd sceptisch over religie, maar niet als het om deze pijnappelklier gaat? Wat is de pijnappelklier daadwerkelijk als je al deze spirituele en wetenschappelijke dogma’s even aan de kant zet, en wat is de rol van deze pijnappelklier in de almaar toenemende technologische AI mind control hier op Aarde?

Antwoorden op deze vragen, plus heel veel meer diepgaande multidimensionale informatie vind je terug in deze ‘Multidimensionale Waarheid’ special die geheel in het teken staat van de pijnappelklier!

DOWNLOAD DEZE SHOW ALS MP3 (audio only)

info voor in de show? Mail naar micky@indigorevolution.nl

Steun Indigo Revolution en ComplotMedia.nl en maak een donatie: https://complotmedia.backme.org/ en/of https://www.indigorevolution.nl/donaties/

Indigo Revolution ‘Innerspiratie’ webshop: https://innerspiratie.myspreadshop.nl/

Blijf op de hoogte van nieuwe video’s en nieuws van Indigo Revolution en schrijf je in voor de mailing list: https://www.indigorevolution.nl/email/

Twitterfeed Complottoloog des Vaderlands: https://twitter.com/Indigorev

ComplotMedia op Telegram: https://t.me/s/ComplotMedia

Indigo Revolution Chat op Telegram: https://t.me/IndigoRevolution

YouTube teasers kanaal ComplotMedia.nl https://www.youtube.com/channel/UCn0uq9iv2hkD7K9Ma2vudDQ

Spread the love
Abonneer
Laat het weten als er
guest
29 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kristel

Door dino van van Dutch matrix kwam ik bij u terecht. Ik genoten van je podcast van multidimensonale waarheid en word weer je ware zelf. Hopelijk volgen er nog meer. Bedankt dat je je ervaringen met ons deelt. ❤

Iianne

Zo zeg.. dit werpt wel een heel andere blik op het 3e oog. Als ik mij concentreer op mijn 3e oog dan gaat er een donkere ruimte open en kom in een tunnel terecht. Ik kwam eens tot het einde van de tunnel en kwam bij een rooster terecht, dat brak open en er was een heel vel licht wat mij verblinde en had mijn ogen dicht. Dit is eenmaal gebeurd en weet nog steeds niet wat ik heb gezien. Ik was nuchter, niks geen alcohol of drugs.… Lees verder »

John Bartels

Thanks Mick. Zoals je zelf al aangaf: niet geheel nieuwe materie maar ik vond het wel weer boeiend en bewustmakend zoals altijd. Dit onderwerp mag zeker niet ontbreken! Ik geniet van deze tak van sport 😉

Sharon

Love wat je doet man… echt…

Edith

Geweldig weer ! Is het niet mogelijk om dit ook in tekst om te zetten ?

Mischa

Uit de grond van mijn hart (portal) bedankt voor deze aflevering Micky! Spot on voor mij en maakt voor mij een heleboel helder en duidelijk. Ook op persoonlijk vlak.

Lor

Ik ga er aan beginnen🥳

Eddy

Hey kerel,
Super bedankt voor je aflevering.
Ikzelf ben al 15 jaar bezig met bewustwording en verder denken.
Jij hebt mij door deze uitzending de echte switch laten maken tussen mind en hart.
Super bedankt en ga zo door.
Love will rule.

sjaak

Veel respect voor hoe je dit aspect van ons leven uitlegt ,echt heel mooi !!
Zo blijkt maar eens weer dat organische intelligentie vele en vele malen intelligenter is dan die zogenoemde kunstmatige “intelligentie” . We benoemen een hijskraan toch ook niet als intelligente spier buiten dat het een handig apparaat is .

guuz

1.59.07 The Style Council Paul Weller Shout it to the top…

rob

Guus, kun je een korte samenvatting geven wat er dan gebeurd? Ik heb geen tijd om een heel seizoen van 1 t/m 12 te kijken, jullie bedoelen toch niet een kogel door de kop schieten. Het kan toch wel subtieler? Tegenwoordig kun je in de hersenen makkelijk zeer lokaal weefsel weglaseren/verdampen, zonder het omringende weefsel te beschadigen. Grapjassen, hahahaha.

rob

Wat gebeurd er als ik mijn pijnappelklier laat weg laseren?

Veronica

Hey Micky. Ik zie al vanaf kind zijnde aura’s, dus de kleuren en energie om mensen en dieren en dieren heen. Ook de energieën van overleden mensen. Zeg maar voor het gemak ,geesten. Er is ook vaak een drukkend gevoel op mijn 3e oog. Lijkt alsof er iemand er zachtjes op drukt. Ik zag ook vroeger geometrische vormen. Is dit dan ook fout? Want ik zie gewoon vaak die dingen. Mijn jongste zoon heeft die dingen ook. Weet ook veel dingen over zijn “vorige leven” Dus ik twijfel… Lees verder »

Veronica

Thanks. Make Sense

rob

Ha Veronica, bedoel je dat jij controle hebt over de tv tuner? Kun je zelf aan de knoppen draaien en dan een bepaalde realiteit beleven?

☺Éva

Hallo Micky,
Ik had (onbewust)behoefte naar trigger.
Bedankt.
Groetjes

Ayten Olmez

Wauw Micky dankjewel voor deze info weer. Heeft me weer betere inzichten gegeven. Ik vind jouw manier van info overbrengen heel fijn en duidelijk. Anderen ervaren het misschien als arrogant en hard maar ik hou hiervan. Ik hang letterlijk aan je lippen. Je bent een bijzonder persoon en hoop dat je een groter podium zult krijgen. Ik zat laatst met een vriendin over implantaten te praten en dan met name over de implantaten bij vrouwen. Klopt het dat wij vol met implantaten zitten en dat de pijnappelklier niet… Lees verder »

Laurence

Hoi Micky, deze aflevering kwam weer als geroepen en maakt weer veel duidelijk. Ik had al een tijdje geleden de roep van moeder Ayahuasca gekregen maar bleef toch twijfelen (terwijl ik weet dat je beter naar je moeder kan luisteren). Ik dacht al ja waar ga ik in terecht komen als ik dat doe. Fijn om op deze manier bevestiging te krijgen en dat het zo fijn synchroon loopt in mijn leven. Ik ga het zeker doen en ik weet nu welke intentie ik moet zetten via mijn… Lees verder »

Fred

Wacht even… Eerst zeggen dat de wetenschap ook een religie is om vervolgens jouw waarheid proberen te bewijzen met ¨wetenschappelijk¨ onderzoek???
Om daarna met een jointje je gedeeltelijk verkalkte pijnappeltje proberen aan te spreken? die volgens jou door het lichaam wordt afgestoten, maar wel alsantenne zou moeten dienen?

Sorry, maar ik ben je hier even helemaal kwijt… zal aan mij liggen, ongetwijfeld.