Note Micky: Afgelopen weekend (11-13 november 2022) was ik aanwezig op het door de Poppencast georganiseerde Bosperience II in Leersum. Onderdeel van dit weekend was een podcast met een aantal mede-PoppenCasters. Deze podcast vind je hierboven. De werkelijke podcast was nog een flink stuk langer, maar door YouTube en klein technisch probleempje is deze voor het publiek wat niet live aanwezig was 3,5 uur lang. Ikzelf schuif vanaf 1 uur en 20 minuten aan op tafel tot aan het einde van de podcast.

Het PoppenCast YouTube kanaal heeft een nieuwe strike gekregen waardoor deze podcast op het PoppenCast Clips YouTube kanaal geüpload is en niet op het officieel PoppenCast kanaal. Doe Peter en ons allemaal een grote dienst en word meteen even abonnee van het PoppenCast Clips kanaal zodat deze boven de 1000 abonnees komt en Peter dit kanaal ook als back-up kanaal kan gebruiken als dat nodig is. Je vind PoppenCast Clips op YouTube via deze link

Omschrijving podcast op YouTube: Geluid is ruk en alles is weer een chaos maar dit is de enige manier om echt esoterische kennis te vergaren. Geef je over aan de trip die de Bosperience heet en geniet van de gesprekken met Sid Lukkassen, Amy van Son, Erik van der Horst, Peter Toonen, Stef van Bremen, Mathilde Maas, Micky van Leeuwen en Chris Folgers.

Spread the love
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lor

Mickey in New York testen ze nu voor 12 weken de digitale currency…
🥳FreedomOfSpeechFearYourMindYourBodyAndYourSoul

Lor

Gelijk heb je🥳

Alf

Dankzij technische intelligentie kan ik nu moonwalken,nooit geweten dat je ook zo kan lopen.lol

Lor

😂Dus een hele openbaring…? 🤣😂

Laatst bewerkt op 1 jaar geleden door Lor