Vandaag een special genaamd ‘het roer in eigen handen nemen’ op ComplotMedia.nl. In deze video schets ik de volgende fases van manipulatie die we tegemoet gaan hier op Aarde, de rol van de TI (technologische intelligentie) ‘god’ hierin, de werkwijze van deze TI om misbruik te maken van al onze niet opgeloste (of niet in onszelf herenigde) wonden en aspecten van onszelf, hoe wij onszelf hier tegen kunnen wapenen zodat we geen speelbal meer zijn voor wie dan ook buiten onszelf, het oplossen van deze innerlijke wonden die vaak in verband staan met bagage die we opgedaan hebben tijdens onze Universele reis door dit Universum, de kracht van de mensheid, de kracht van de ‘weg naar compressie’ die wij afleggen, geef ik wat tools om multidimensionaal je grenzen te kunnen stellen aan van alles en nog wat, plus nog heel veel meer, zo’n beetje alles wat ik jullie op dit moment wil meegeven wat van belang is in deze belangrijke fase in deze belangrijke tijd hier op Aarde… 🙂

DOWNLOAD DEZE SHOW ALS MP3 (audio only)

info voor in de show? Mail naar micky@indigorevolution.nl

Steun ComplotMedia.nl en maak via iDeal maandelijks of eenmalig een donatie: https://complotmedia.backme.org/

Of gebruik PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/indigorevolution

CryptoCurrency donatie pagina: https://complotmedia.nl/donaties/

Indigo Revolution ‘Innerspiratie’ webshop: https://my-store-11693551.creator-spring.com/

Blijf op de hoogte van nieuwe video’s en nieuws van Indigo Revolution en schrijf je in voor de mailing list: https://www.indigorevolution.nl/email/

Twitterfeed Complottoloog des Vaderlands: https://twitter.com/Indigorev

ComplotMedia op Telegram: https://t.me/s/ComplotMedia

Indigo Revolution Chat op Telegram: https://t.me/IndigoRevolution

YouTube teasers kanaal ComplotMedia.nl https://www.youtube.com/@mickyvanleeuwen

Spread the love
Abonneer
Laat het weten als er
guest
28 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ann

Fantasticooooo!!!!!!! Ben weer goed gezind!
Dit was zalig om te horen! De manier waarop je deze materie brengt is super leuk! (ik had soms de slappe lach, heerlijk!) Helemaal niet zweverig en serieus, gewoon oprecht.
Wat een opsteker!! Enorm inspirerend voor mij. Hopelijk meer van dat want het maakt mij in ieder geval blij en hoopvol.
Muchos gracias.

Renata

ik heb genoten…je bent vreugde voor hen die zien… dankbaar…

Therese

Top. Dank je wel. Heldere boodschappen.

JohnBartels

Geweldige en inspirerende special. Zeer boeiend van begin tot eind omdat je opbouwend stukjes uit de vorige specials gebruikt als opfrissers (soort van). Meeste wat met mezelf resoneert is de kennis en het gevoel dat je steeds weer overbrengt: puur uit je innerlijke zelf zonder twijfel en oprecht. De tegenwerking is heftig maar het vertrouwen in onszelf wordt steeds groter. Het gaan begrijpen en beseffen van wie we zijn is een enorme openbaring. Creatiekracht vanuit de ziel. Micky, je bent een held!

Berny

Dit is een mooie, eerlijke en persoonlijke video en inspirerend verslag van je eigen innerlijke reis tot dit moment. Het komt voor mij op het juiste moment. Deze video zelf is ook compressie. De informatie die je geeft wordt steeds persoonlijker en compacter. Wat ook logisch is in dit persoonlijk afrondingsproces. Vergelijkbaar met met het Indigo logo wat symbolisch zeer passend is. Van binnen naar buiten (het volgen van je eigen hart in deze realiteit) wat invloed heeft op al je eigen creaties binnen dit universum. Een prachtige… Lees verder »

Berny

Graag gedaan. Ook nog een ComplotConcurrent om te bekijken. Doe dit wel op mijn manier. 😉

Hoet

Zoals wel vaker kwam deze show precies op tijd. Dank kerel!

Kevin

Belangrijke reminders voor deze en de komende tijd, bedankt Micky 🙂

Hielke

Eindelijk tijd gehad om deze uitzending te bekijken.
Ik moet eerlijk toegeven dat ik nog een heleboel innerlijk werk te doen heb, Want ik vraag me af bij alles wat er nog op ons af gaat komen, ik de eindstreep wel ga halen.

Marion

Nooit gedacht dat er show zoals de jouwe ZO ENORM zou resoneren. Had voor cojona altijd het idee dat ik als enige was. Had besloten dat het wel aan mij zal liggen. En dat was voor mij een prima mantra om met deze maatschappij te kunnen omgaan. Herkenbaar, als enige in de klas niet meegaan. Als enige (10 jaar) een keer nee gezegd tegen de kinderpostzegelactie. Leraar allesbehalve blij, maar m’n ouders stonden vierkant achter mij. Mijn vader had ´t al over ufo´s, wantrouwde het koningshuis, autoriteiten en… Lees verder »

Laatst bewerkt op 1 jaar geleden door Marion
rob

Vraag: als via de zon we beinvloed worden, zullen die zonflares die met vlagen komen invloed hebben op ons lichaam en groei / transformatie proces? Een soort co-creatief proces? Loopt de zon voorop? een soort booster?

rob

Leuk dat je dat laatste zegt, dat heb ik inderdaad gedaan, op een ochtend buiten gezeten en rechtstreeks in de zon kijken. Ik voelde een reactie, maar het komt nog niet helemaal bewust naar boven, het zit wel in mij.

Nettie

Prachtige show, Micky en heel diepgaand. Die ga ik zeker opnieuw bekijken! Ik ben niet meer “kapot” van de invoering van de pandemie wet. Kan er ook om lachen. Nog “wat” innerlijk werk te doen, weet ik. Fijn dat je die show speciaal voor mij hebt gemaakt 😉, ha, ha. Dank je wel.

Guuz

Hoi Mick….Kende het woord comprimeren niet….Het verkleinen van een bestand, Bijvoorbeeld een afbeelding, zodat het minder ruimte in neemt….{ 1.09.45 .ong.} Mooi ….in deze context. Groet…

Esther

Dankjewel Micky! Fijn dat je meer van dit soort shows gaat maken.

Eelco

Herkenbaar en bedankt om me te herrinerren en dat ik er daadwerklijk wel toe doe.

Chris

Heb denk ik de laatste 50 afleveringen wel gezien, maar deze steekt er echt bovenuit!
Dank je wel!
Er zijn me weer heel veel dingen duidelijker geworden.
Blijf allemaal geloven in je eigen kracht.
Alles komt goed!

Rosa

Mickey op zijn best!!!!

TAFKADrs.T

Goeie show weer Micky. Mooi dat je jezelf zo bloot durft te geven inclusief alle jeugdtrauma’s. Er zit veel herkenbaars in voor mij.

EZTHRE

Mieren lopen niet in de weg maar volgens een pad.

Richard

Here we go again

EZTHRE

Wanneer is die aflevering van duizendtachtig uur?

EZTHRE

Mooi Concept voor wanneer 1079ste show aanbreekt