Dit is een fragment uit ‘ComplotConcurrent – Uitzending 214” van 14 oktober 2023. In dit fragment beantwoord ik de vraag “Waarom komt Israël al meer dan 75 jaar weg met alle oorlogsmisdaden die het begaan heeft en begaat, en waarom beschermen de VS al die tijd Israël?” Om die vraag te kunnen beantwoorden moet je 400 duizend jaar terug in de geschiedenis van de mensheid

Spread the love
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bas

De woensdag voor de nieuwste holocaust én aansluitende pogrom die op 7 okt begon had ik een onbehaaglijk gevoel maar ook de naam Nimrod kwam in gedachten. Een hersenspinsel, wie was dat ook alweer. Ik herinner me de film (serie) The Titans, geweldig fantasy ding, aanrader. Ok, na werk maar ff kijken wie Nimrod was. Hij was de eerste wereldheerser en bouwde de toren van Babel, een vreselijke tyrant. Ik zie wel een parallel met de huidige leider van de zionistische staat. Bloeddorstig, oorlogszuchtig en meedogenloos. De toren… Lees verder »

vlag.jpg
Laatst bewerkt op 6 maanden geleden door Bas
Bas

Ik vergat het meerdere keren vlakken van Lebanon nog in bovenstaande reactie. Voor degenen die geloven dat alleen ‘Hamas Headquarters’ worden gebombardeerd, zie deze sattelietfotos, slider in het midden vd fotos -> https://www.cnn.com/2023/10/25/middleeast/satellite-images-gaza-destruction/index.html Israel bombardeert ook stelselmatig bakkerijen. Het is geen oorlog, maar gewoon genocide.

Nicolas Isa

Hey Micky,

Ik ben sinds dag 1 fan!

Keep up the good work!

Groetjes.

Nettie

Hallo Micky,

Dank je wel voor de uitleg! Die moeder energie van de Melkweg komt echt binnen bij mij. Zachte energie is het.

Volgens het oude testament zijn de Joden het “uitverkoren” volk en Israël hun door jaweh gegeven land. Onder die noemer kan Israël alles doen wat niet goed is.

“Want u bent een volk dat aan de HEER uw God gewijd is. U heeft Hij onder alle volken op aarde uitverkoren om zijn eigen volk te zijn. (Deuteronomium 7,6)”.

Bizar, hè.