Dinsdagavond 2 juli 20:00 in Première via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=7pK67IqWKvk

De Nieuwe Keltische Orde streek van 15 t/m 22 juni 2024 met 29 Kelten neer in Carnac in Bretagne. Carnac en omgeving is het Keltische Heiligdom en ligt bezaaid met duizenden menhirs, dolmens, Fairy forten en anderen miljoenen jaren ‘oude’ Keltische bouwwerken. Gebouwd door een beschaving die meerdere beschavingen voor onze ‘beschaving’ leefde, en nog volop in contact stonden met hun scheppende krachten, de natuur, moeder Aarde en de sterren.

De Nieuwe Keltische Orde ging op een queeste naar dit Keltische Heiligdom om millennia oude kwesties op te lossen en nam Peter van Asselt mee als documentaire maker om het vast te leggen. Het resultaat is deze documentaire. Het geeft een inkijkje in wat Kelten zoal doen en ondernemen als ze terug zijn in hun natuurlijke habitat!

Spread the love
Abonneer
Laat het weten als er
guest
8 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nettie

Hallo Micky, Mooie documentaire. Carnac lijkt mij een mooi en oud gebied. Zoiets als het Zuid Westen van Groot Brittannië, bij Stonehenge en Avebury. Daar was ik ooit. Elke heuvel is daar een grafheuvel! Ik vind jouw beweging raar de Kelten, je zo voelen en de Keltische orde bijzonder. Sinds ik jouw diepere videos gezien heb, voel ik mij meer onderdeel van moeder Aarde, zonder de behoefte mij bij een bepaalde groep aan te sluiten. Oké, ik doe yoga bij het kanaal Yoga with Adriene, maar ik ben… Lees verder »

Nettie

Beweging naar de Kelten, bedoel ik, ha ha.

Nettie

Tuurlijk mag jij je Kelt voelen en deel zijn van de Keltische orde. Het verbaasde mij alleen. Over dat andere wat je schrijft. Als hoogsensitief persoon moet ik de hele dag allerlei prikkels verdragen. Het aanhoren van iemand die god aan het ontdekken is, is dan teveel, ook al heeft die persoon voor mij andere informatie waar ik wel wat mee kan. En nee, ik verschuil mij niet achter mijn hsp. En ja, ik wil de laatste jaren van mijn leven nog wat genieten!

kas

bij toutatis! holy toutatis zeg, wat een documentaire. ik had toch iets meer ja, iets meer…. euhh, nouja iets minder onzin verwacht in ieder geval, maar dat is natuurlijk kansloos als je joost mee neemt. goeiemorgen zeg. chapeau voor peter die het geweldig knap gefilmd en gemonteerd heeft, echt een goed gevoel voor camerawerk en overgangen, en een goed geluid. goed ook naar een eindclimax (of eigenlijk meer een conclusie) gewerkt. echt top. nouja in ieder geval een wijze les geleerd, dank voor de docu, iedereen lekker kijken… Lees verder »

Joost van Brakel

Onzin Kas? Waar zie jij onzin in deze Gouden Kalf winnende docu dan?☘️

kas

Ja precies dat joost, precies dat! haha. maar ik heb er van genoten hoor. jullie vullen elkaar lekker aan.