Deze week doet de ComplotConcurrent even rustig aan, er is simpelweg weinig tot eigenlijk geen nieuws wat de ComplotConcurrent interesseert om zijn licht op te schijnen in deze pre-kerst komkommertijd. Maar volgende week 26 december is de ComplotConcurrent weer terug met de jaarlijks terugkerende ‘glazen bol’ voorspellingen voor 2023 special!

Het is inmiddels een traditie geworden binnen de ComplotMedia, de jaarlijks terugkerende glazen bol voorspellingen van de ComplotConcurrent. Ook dit jaar gaan we het nieuwe jaar alvast reviewen voor dat het nieuwe jaar begint. Ik schrijf we omdat ik iedereen de kans wil geven (die dat wil) om ook het nieuwe jaar te voorspellen.

Uiteraard ben ik zelf al een paar dagen bezig met mijn eigen glazen bolletje op te poetsen om er de nodige voorspellingen uit los te trekken voor het nieuwe jaar. Maar daarnaast ben ik ook benieuwd naar wat jullie allemaal in jullie eigen glazen bolletjes te zien of te horen hebben gekregen wat het nieuwe jaar 2023 ons allemaal gaat brengen! Mocht er hiervoor animo zijn dan zal ik een aantal van jullie voorspellingen oplezen in de uitzending van aanstaande maandag. Dat lijkt mij zelf een leuk idee, zodat we een jaar later kunnen kijken wie de beste Nostradamus van Complotland is, wie zat er het dichtst bij de waarheid?

Wil je hieraan meedoen dan kan je je voorspelling(en) met mij delen zodat ik vervolgens een selectie kan maken van al deze voorspellingen en deze mee kan nemen in de volgende uitzending. Doe dit zo kort en bondig mogelijk. Je mag het hele jaar voorspellen, maar je mag uiteraard ook specifieke gebeurtenissen tot in detail voorspellen. Deel je voorspelling met mij via mail (micky@indigorevolution), of via Telegram (persoonlijk aan mij of als reactie op dit bericht), of als reactie onder dit bericht op complotmedia.nl. Ik gebruik de naam die je daarbij opgeeft in de uitzending, mocht je anoniem willen blijven geef dat dan ook aan.

Ik wens jullie alvast warme bewustmakende voorspellende dagen toe, en we ‘spreken’ elkaar maandag!

Micky

Spread the love
Abonneer
Laat het weten als er
guest
10 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marcel

Had eigenlijk al verwacht dat de kerst editie al online had gestaan. Tot nu nog maar even afwachten… ook voor Micky is het tenslotte kerst. We wachten gewoon op het moment dat het er staat. Ben wel erg benieuwd naar de vooruitzichten van 2023. Wat klopt er, en wat niet? Dank voor de vele shows die je toch telkens weer maakt voor je publiek. Fijne kerst en een voorspoedig 2023 gewenst van WPTV (WappieTV) op Youtube.

Marcel

Het wachten wordt beloond!
Hij staat erop! Thanks man… deze gaan we maar is even heerlijk doornemen…

Casper

Dat wordt weef nachtwerk
o ja fijne kerst, allemaal.
en op na een volgend bizar jaar

Laatst bewerkt op 1 jaar geleden door Casper
Rob

Fijn nog een show in 2022, succes!

Richard

even naar de poppenkast kijken en dan Micky later op de dag.
Lekkere dag vandaag.

Claus S

Hoi Micky dank voor deze kerst editie alvast . Hoe laat vangt de shit show aan ?

Jeroen

Ik voorspel dat ik ook in 2023 weer zo nu en dan zal doneren.

Joost van Brakel

Ik gok voor 2023 op,
Mathijs van Nieuwkerk, met zijn broek op zijn knieën, hangend aan een stropdas in zijn kledingkast.