Vrijdagavond 18 augustus wordt weer een historische podcast avond. Want de NetNietLive boys zijn weer eens back in Town en wij streamen uitzending 238 live om 20:00 uur via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=bqePUP-8-vU

Er valt weer voldoende actualiteit en andere prangende vraagstukken des levens te bespreken, dus mis dit spektakel niet, tot vrijdag allemaal!

(mocht je vrijdag niet live kunnen kijken, treur dan niet, uiteraard is dfe show ook na die datum te bekijken via deze site en Youtube)

Spread the love
Abonneer
Laat het weten als er
guest
9 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bas

@Joost ; heel goed verwoord, het stukje Frans Timmermans. Wachtgeld voor Frans, straks ook nog jaren voor Wopke als alles ‘goed’ gaat. Wisselgeld in de klimaatdiscussie, Wopke zijn positie. Iemand moet het doen, strategisch gezien iemand die geen wachtgeld nodig heeft straks, of het gaat misbruiken. Jij kunt goed terug naar het kleine radartje @Joost, ik hou er ook van – hoeveel pakken shag moeten Henk en Ingrid gaan kopen om het wachtgeld op te brengen? Laat staan het maandelijkse bedrag, warenhuizen shag.. Timmerfrans bekende mooi snel kleur::… Lees verder »

kas

Te gek jongens, een heerlijke uitzending was het weer, bedankt vanuit het hart!

Richard

Zo, terug van weggeweest en nu lekker deze podcast kijken. Eens kijken wat jullie er van gemaakt hebben hahaha.

Pascalle

Reverse aging gaat Schwaapie en Co niet leuk vinden. Mensen leven dan te lang. Bedankt mannen voor jullie werk.

Niels

Hey Micky hier een link naar de countdown timer van zowel Luna 25 en Chandrayaan3

https://www.youtube.com/watch?v=IVbIqcpHcOg&ab_channel=TheLaunchPad

Was weer een mooie show mannen!

Alex

Als ik naar de beelden kijk van maui kom ik op tot volgende conclusie; cgi.
De foto’s kloppen niet. Pdf van mileswmathis maui en cgi. Hier zal je veel info en foto’s vinden. Wat opvalt dat de fotos weinig pixels hebben, inzoomen heeft geen zin.
Mooi complotje maui=cgi, geen dew, want dan zouden de plastic emmers nabij een afgebrand huis, sporen moeten vertonen en dat doen ze niet, net als de bomen. Ook het narratief klopt van geen kanten.
Succes verder

Andres

micky! ee micky!
tuurlijk ken je tom mcdonald. ken je de nieuwe al, ‘american flags’?
ahhh draaien in een van je shows!!!
https://youtu.be/07FsI4vRULs?si=-WA0ZcbFA4PkBynt