Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Chris

Waarom willen jullie in een genootschap zitten. Ik wil niet in een vakje gestopt worden. En dan nog vakjes in het vak. Niets voor mij. Ik ben vrij.

Bas

Mooie show weer guys, helaas, live broadcast gemist. Stoeipakjesavond bij een leuke dame.. Duizendknoop, is als bramen, maar anders. Of andere planten die al het andere overwoekeren, zoals winde, hop, poolse bereklauw, hedera, etc. Er is bij gemeenten weinig budget voor dat soort planten, voor de bestrijding. Veldjes duizendknoop kun je beter niet maaien maar wegzagen/knippen. Al het afval moet apart afgevoerd worden voor verbranding. Kan NIET bij het gft. Heel arbeidsintensief, want 2 weken later staat het weer een meter hoog. Weinig natuurlijke vijanden. Bramen net zo,… Lees verder »

JFK
Bas

Aanvulling op die hond; prima voorbeeld van waar TPTB of de padden of wat dan ook je in proberen te houden: de construct aka de Matrix. Waar Micky je continu over informeert, dus kudos voor Micky. De hond zou beter kunnen ruiken dan jij. Overigens alleen nuttig in de winter, als duizendknoop niet meer opkomt. Flauwekul, genoeg honden die niet eens een zak wiet kunnen vinden, ontrainbaar. Mensen maken het soms erg makkelijk met Chanel 5. Ah die kant op, of ik ruik het nog, lekker. Eenieder zal… Lees verder »

Bas

Pakjesavond op veel adressen denk ik, hier niet dus evt live luisteren. Ik ben wel gecharmeerd vd Keltische kunst en symbolen. In de foto die ik toevoeg een voorbeeld uit een v mn naslagwerken. Mensen doen extra hun best als het om hun geestelijk voorbeeld gaat.

Met een studie keltische studies kun je eigenlijk alleen aan die opleiding werk vinden lol

kelt