Aanstaande zaterdag zijn de Boys weer live te zien te horen in uitzending 242 van NetNietLive!

We beginnen om 20:00 uur live op YouTube. Onderwerpen in deze show zijn onder andere: De nieuwe Maanrace, eerste Apple Vision Pro zombies in de VS, Navalny gestopt met roken, Zeemonsters, ChatGPT’s nieuwste AI model Sora, Klaus Schwab on Tour en opstandige ijsberen. Plus de rest!

Tot zaterdag!!

Spread the love
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bas

Oh en ik vergat nog een inhoudelijke reactie over de show: het stukje CIA/MI6 en Navalny. Modus Operandi is een coup, ook wel eens een fluwelen revolutie of wat dan ook genoemd. De nieuwe leider in het land wordt in het zadel gehouden. Ukraine is een mooi voorbeeld. Een ander mooi voorbeeld is Ethiopia, daar waren de Tigray lang aan de macht, een minderheid daar. Daarom heb je daar nu al tijden de etnische zuiveringen omdat de Tigray de macht verloren. Naar Eritrea vluchten kan niet (nog zo’n… Lees verder »

Bas

Terecht opgemerkt over Yandex @Mick : je kunt je suf zoeken op Yewgle en niks gaan vinden, Yandex levert wel. Het is overigens Yandex.ru – een Nederlands bedrijf. Is eea om te doen geweest na de speciale militaire operatie in Ukraine maar dat is fiscaal nieuws. Zoek je in een imagesearch op ‘female’ bv, goede kans dat je plaatjes van kevers etc te zien krijgt. Yandex toont de females wél. De reverse image search wordt ook steeds beter. En idd, Navalny werd steeds als ‘oppositieleider’ neergezet. In werkelijkheid… Lees verder »

Richard Schuivens

whoopwhoop ik ben er