Van de week was ik samen met Peter Toonen te gast bij Ellen van de NON (Nieuws over Nieuws) podcast. Het is een prachtige aflevering geworden, op een manier die uniek is in de alternatieve media. De aflevering is exclusief te zien op SoulFlix.nl via deze link: https://soulflix.nl/video/non-006-mooie-mensen-vertellen/

Omschrijving NON: In NON 006 heeft onze presentatrice Ellen, Peter Toonen en Micky van Leeuwen in de uitzending!
Verwacht een interessante dialoog waarmee we u meenemen op reis langs de Maya’s, de programmering en niet zullen schromen om u even multidimensionaal binnenstebuiten te keren!

Spread the love
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Anneke

O, he, ZONSVERDUISTERING: Ik zit op 8 april knal midden in het pad van de totale zonsverduistering in Texas waar ik woon! Er wordt enorme ophef gemaakt over bezoekersaantallen, inslaan, rekening houden met vanalles, uitval van dingen, etc, maar ook wel zonder veel details tenzij je de geitenpaadjes bekijkt. Nou is men al erg zo in Amerika, maar ze hebben het wel aangekondigd zullen we maar zeggen. Past wel goed in de uitleg van deze autistisch-psychopatische wereld. Ik kan vanuit de tuin recht naar boven kijken tijdens het… Lees verder »

Anneke

Mooi interview Micky met drie mooie mensen. Ik werd geraakt door de muziek, vooral omdat ik nooit meer naar muziek luister, net als zoveel anders dat ik achter me heb gelaten. Moedig is Robby in zoveel opzichten. Hem heb ik gemist tijdens m’n Nederlandse jaren. Ook een mooi mens!