ATTENTION: All you rule-breakers, you misfits and troublemakers – all you free spirits and pioneers – all you visionaries and non-conformists … Een wereld vol tegenstrijdigheden. Steeds sneller groeiende chaos. Wat vandaag blauw is was gisteren nog geel. De blind volgende mens raakt verder verward in de brei van desinformatie. Zelf beginnen te denken in een door instructies geleid leven is een opgave van formaat. Wie is uiteindelijk verantwoordelijk?

De minister president sprak de pure waarheid toen hij Abraham Kuyper citeerde in het parlement: “Bij elke welgelukte aanslag op de vrijheid kan dus de staat nooit dan medeplichtige zijn. Hoofdschuldige blijft de plichtvergeten burger zelf, die in zonde en zingenot zijn zedelijke spierkracht verslappend, de kracht tot eigen initiatief verloor. ”

Spread the love
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Etienne

Dus als ik het goed begrijp wordt er gezegd: Koningshuis en politiek zijn corrupt en omgekocht door het WEF, en de burger is er schuld aan? Vergeet niet dat er ons ook is wijsgemaakt dat we in een democratie leven en ook dat is een LEUGEN! We leven in een koninkrijk en de koning heeft over alles het laatste woord en is al even corrupt als de rest van de vazallen van het WEF!

Laatst bewerkt op 1 jaar geleden door Etienne