Onderwerpen in deze show:

 • Don’t worry be happy Justin Trudeau!
 • Trudeau vrij letterlijk niets meer dan puppet
 • Ziekenhuis directeur verteld dat gevaccineerden een groter risico lopen op ernstig ziek worden door corona dan ongevaccineerden
 • Half miljoen Nederlanders QR code kwijt
 • NOS begint met het relativeren van de corona cijfers
 • RIVM bestaat uit smerig nazi oorlogstuig wat 10-jarigen de HPV gifspuit wil zetten
 • Gideon van Meijeren en Bakkie Bergsma richten hun pijlen op GGD medewerkers
 • Alexander Lukashenko (president Wit-Rusland) vertelt wat waarheid over de zogenaamde pandemie
 • Bas Schatwachter ondergaat namens nu.nl lachend de anale schwab in Peking
 • Now that’s what I call a Karen!
 • China manipuleert het weer op grote schaal, dat is tegenwoordig geen complotdenken meer
 • Wopke kan geen recensies geven over coupe en regime change in Oekraïne in 2014 gepleegd door het Westen
 • Wopke en Mark geven president Oekraïne dooie mus
 • Kysia leert ondertussen hoe je Russische ogen het best kun uitdrukken
 • Qurayshi gestopt met roken
 • 2000 Mules, nieuwe documentaire over verkiezingsfraude VS is aanstaande
 • Elizardbeth leeft toch nog
 • Micky bewijst de banden tussen prins Philip, Louis Mountbatten, Nazi’s in Space en de Draco Reptilians

Showlink:

DOWNLOAD DEZE SHOW ALS MP3 (audio only)

Meer informatie: https://indigorevolution.nl

info voor in de show? Mail naar micky@indigorevolution.nl

Steun Indigo Revolution en ComplotMedia.nl en maak een donatie: https://complotmedia.backme.org/ en/of https://www.indigorevolution.nl/donaties/

Indigo Revolution ‘Innerspiratie’ webshop: https://innerspiratie.myspreadshop.nl/

Blijf op de hoogte van nieuwe video’s en nieuws van Indigo Revolution en schrijf je in voor de mailing list: https://www.indigorevolution.nl/email/

Twitterfeed Complottoloog des Vaderlands: https://twitter.com/Indigorev

30 reacties

  • Bedankt voor de info, had ik tijdens opname inderdaad nog niet meegekregen, en mede daarom over dat gedeelte geen oordel gegeven 🙂

 • Yeah Micky
  Ondanks de drukte rondom alles zoals de website aan de 21ste eeuw aanpassen en dan toch binnen
  een week een nieuwe aflevering van de Complot Concurrent maken bewijst maar weer dat je lanceer datum is zoals je zegt dat je niet aan een voorspelbare/vaste datum vast houdt.
  Voor mij een heel begrijpelijk iets, en vind jouw visie hierin helemaal herkenbaar en zelf heb ik hierop zeker geen comments op alleen dat ik weet dat het bij mij ook zo werkt. En alles zonder gasten, toch je uitzending van gemiddeld drie uur interessant maken, dat is echt kunst!

  • Haha ja vind ik eigenlijk ook, ik zit al een paar shows uit te proberen wat het beste past en klinkt bij die engnek, want ik houd van bijnamen en koosnaampjes, minister engnek dekt de lading haha.

   Overigens wel een heel leuke gezellige normale man, voor een engnek…. 😉

 • De film “House of numbers” gaat over het HIV virus????, in de jaren 80. Eng hoe we nu in hetzelfde schuitje zitten. Het is gewoon een beproefd model dat weer wordt gebruikt. De laatste tijd verdiep ik mij in de Germaanse geneeskunde en het is zeer interessant hoe zij over virussen denken. Het is een interpretatiefout. Van bedreigde indringers tegenover opruimers van gifstoffen in het lichaam. Zolang we denken dat het gevaar van buitenaf komt zal men ook in het Pasteur verhaal geloven en worden we in de greep van angst gehouden met steeds engere ziektes die ons van buitenaf belagen.

 • Sorry, maar je lult net zoveel bullshit als de overheid.
  Verdiep je in de Germaanse Geneeskunde van Dr.Hamer en besef hoe ons lichaam werkelijk functioneert. Verdiep je er eerst in voordat je oordeelt. Je zal tot het besef komen dat een immuunsysteem niet eens bestaat en virussen ook niet. Alle ziektes of liever gezegd symptomen ontstaan door stressconflicten in de psyche. 10 procent van symptomen worden echter door giftige stoffen veroorzaakt, onder andere door vaccins. Je denkt wakker te zijn ,maar de conditionering gaat iets verder dan jij denkt Als je de boeken van dokter Hamer leest dan weet je welke groep mensen deze geneeskunde sinds de jaren 80 onderdrukt en dan weet je ook waartoe de mensen behoren die nu met deze croma onzin bezig zijn. Maar je zal wel niet de moeite nemen om je er een paar uren in te verdiepen en eigenlijk benadeel je daar jezelf mee,omdat die kennis voor veel vrijheid zorgt. De meeste mensen die denken dat ze wakker zijn volgen de alternatieve kanalen op youtube,terwijl ze niet beseffen dat die door dezelfde mensen worden gerund als de mainstream. Ik was zelf eerst ook zo´n idioot. Voorbeelden van die kanalen zijn Jensen,Weltschmertz,blackbox. Jammer,want je presenteert het verder wel leuk. Maar je zit in een fuik waar ze je in willen hebben. Doorbreek nu eens echt die conditionering vanaf je geboorte. Ben benieuwd of je dit schrijven niet verwijderd.

  • Djiesus, wat een jammerende , klagende , zelfingenomen post dude. “Je zal wel dit , en je zal wel dat.. en je zal dit wel verwijderen” maar gelukkig hebben we jou, Chrisje, met al je kennis. Die je alleen deelt in zeikerige comments.. ik hoop dat hij je onzin verwijderen, zielepoot.

   • Chris doet aan Germaanse geneeskunde Joost. Het zit er nu eenmaal ingebakken in die cultuur dat men vatbaar is voor het en het ander en zichzelf al snel als übermensch ziet, en anderen die nog niet hun wijsheid in pacht hebben zien als untermenschen. Daar moet je een beetje doorheen lezen. En hopen dat voordat ze je afgevoerd hebben naar een conentratiekamp je ooit nog antwoorden op je vragen krijgt die je ze gesteld hebt en ze een ietsie pietsie van hun onmetelijke wijsheid met je willen delen, voordat ze op de knop drukken en het te laat is… want dan haben sie es nicht gewußt…. 🙂

  • Hahaha, over “in een fuik zitten” gesproken! 😉

   Je lijkt ‘haast’ wel religieus door door middel van mij proberen te kleineren iets met mij te willen delen?

   Nee ik haal je schrijven niet weg, jouw schrijven zegt namelijk heel veel over het programma wat je momenteel hier verdedigt, terwijl ik het niet eens aangevallen heb?

   Je kan ook vriendelijk vragen of ik mijzelf wel eens daarin heb verdiept en/of mij dan een simpele video of zoiets sturen over een onderwerp als ik terug schrijf (zoals ik nu doe) dat ik mijzelf nog nooit in die theorie van jou heb verdiept?

   Tenminste…. zo doen de meesten mensen die info met mij willen delen, of mij iets willen vragen dat…

   Maar nu we toch een ‘discussie’ hebben, waar komt sars-cov-2 dan vandaan? Zat dat altijd al in ons lichaam, of komt dat door iets anders? Of Ebola? HIV? Herpes? En hoezo bestaat er geen immuunsysteem? Wat zorgt er dan voor het weer schoon maken of beter maken van ons lichaam? Leg uit….? En hoe kan het dat SARS virussen (of hoe jij ze noemt) naarmate ze van mens op mens overspringen (inspringen?) steeds milder en minder gevaarlijk? Dat zou dan toch niet kunnen als het van binnenuit komt door iets zoals een vaccin of anders iets wat het in ons activeert (als ik je goed volg?) Dan zou het toch elke keer even sterk en dezelfde ‘variant’ moeten zijn? Ik ben een leek op jouw expertise gebied, maar dat zijn vragen die altijd bij mij op komen als mensen lelijk beginnen te schreeuwen dat ik een dombo ben omdat ik hun theorie niet predik… ik ben serieus geïnteresseerd, en wellicht hebben andere kijkers ook vragen die jij vast wel kan beantwoorden?

   Zo werkt (in mijn wereld) mensen ergens bewust van maken, je maakt ze op een normale manier ergens bewust van, schreeuwend iets verkondigen en daarbij mensen wegzetten als idioten en ander onderuit proberen te trappen schrijf ‘stijl’ gebruiken werkt meestal namelijk averechts is mijn mening. Bij mij maakt het niet uit, ik weet dat er achter dat lelijk doen vast en zeker een goede intentie zit?

   • Oh ja,ook belangrijk om te weten is dat het lichaam de van oorsprong natuurlijke stressconflicten in overdrachtelijke zin kan interpreteren. Bijvoorbeeld geuren in het bos opvangen die gevaar aangeven of in figuurlijke zin onraad ruiken. Hetgeen een neusverkoudheid kan veroorzaken. Cellen worden afgebouwd in de neus en slijmvliezen om de geur beter te kunnen inschatten(grotere opening voor de geur op te vangen) en als het gevaar in letterlijke of figuurlijke zin voorbij is dan krijg je een celopbouw in de genezingsfase, de neusverkoudheid. Er is weer vocht oftewel snot en warmte nodig voor de celopbouw. Afhankelijk van het betroffen orgaan,bepaalt welke bacteriën of schimmels nodig zijn. Sommige organen hebben geen van beiden nodig in de herstelfase. Wat wij als mens figuurlijk ervaren ,wordt als letterlijk opgevat door ons organisme.

   • Mijn excuses voor de eerste zin van mijn verhaal. Dat had wat genuanceerder gemogen. Sorry daarvoor. Verder heeft het zeer veel uitleg nodig om al jou stellingen te weerleggen. De volgende site geeft op alles een goede uitleg. https://www.germaansegeneeskunde.nl/ In principe komt het er bij alle zogenaamde virussen op neer (maar ook bij kanker) dat er een bepaalde stress aan vooraf gaat. Neem bijvoorbeeld de Spaanse griep. Gedurende de eerste wereldoorlog verkeren de mensen in stress,in dit geval een doodsangstconflict. De periode tijdens die oorlog zijn vele mensen dan in de stressfase (conflictactieve fase). tijdens die fase wordt het lichaam niet ziek,maar als de oorlog voorbij is dan stopt die stressfase en komt het lichaam in de genezingsfase. Die fase noemt de gewone geneeskunde “ziekte” . Een doodsangstconflict slaat altijd op een bepaald gedeelte van de longen (precies wat veel mensen nu ook hebben door de angstmedia) Even terug naar de stressfase. Het lichaam reageert met de gedachte dat we in een natuurlijke omgeving zijn(bos of zoiets dergelijks). Een doodsangstconflict is hetzelfde alsof je aangevallen wordt door een roofdier. Het lichaam reageert door celtoename in de longen zodat het oppervlak vergroot en je meer zuurstof kan opnemen,zodat je beter in staat bent om te vluchten voor het roofdier. Ben je uit die benarde situatie,dan is die stressfase voorbij en begint de genezingsfase en dat is afbouw van die cellen. Terug naar de normale situatie. Voor die afbouw is vocht en warmte nodig en bepaalde bacteriën die je altijd in je lichaam meedraagt. Die bacteriën verkazen de cellen. Koorts is de warmte die nodig is en slijm is de vocht en daardoor ontstaat ook zwelling in de bronchiën wat de ademhaling vermoeilijkt. Dat alles geeft symptomen wat ze de zogenaamde Spaanse griep noemden. Als die stressfase relatief kort is,dan geeft het lichte symptomen. Duurt die stressfase echter lang zoals in die oorlog,dan geeft het heftige symptomen. Hoe langer of intenser de stressfase is,des te heftiger de symptomen zijn. De angstmedia is er om die reden. De mensen die nu het meest ziek zijn van die croma, hebben de meeste angst ervoor gehad. Aangezien ik nooit angst voor die croma heb gehad, heb ik ook geen enkel symptoom gekregen in de afgelopen 2 jaar. Het placebo effect van de spuitjes kan er ook voor zorgen dat bij mensen de stressfase stopt en dan komen die mensen in genezing en krijgen kort na de injectie juist herstelsymptomen van de longen. Bij sommige mensen kan het ook slaan op het strottenhoofd en niet op de longen,dat is bij linkshandigen het geval. Hun hersenhelften werken andersom en alle stressconflicten correleren met een ander orgaan. Hormoonstatus speelt trouwens ook een rol. Iets teveel om allemaal uit te leggen,zie site. De normale geneeskunde baseert alles op hypotheses,dus aannames. De Germaanse geneeskunde van dr. Hamer baseert alles op 5 bewijsbare biologische wetten. En iedereen kan die 5 wetten toetsen bij zichzelf en andere mensen. Nogmaals sorry voor mijn uitlatingen,was niet slecht bedoelt. Ik heb respect voor je manier van presenteren, daarom volg ik je ook al lange tijd. Ik zal voortaan mijn commentaar anders formuleren. Sorry,sorry en nogmaals sorry.

    • Bedankt voor deze uitleg. Excuses aanvaard uiteraard 🙂

     Ook al volg ik je verhaal, en begrijp ik wat je bedoeld, resoneer ik er niet of nauwelijks mee. Tuurlijk een dikke vette kern van waarheid, want je hebt 100% gelijk dat stress en vooral ook langdurige stress tot ziekte lijdt wat mij betreft.

     Qua je covid verhaal, wat je baseert op de Spaanse griep, resoneer ik niet met je. Ik denk zowieso dat de Spaanse griep en Cojona niet te vergelijken zijn. De een vond plaats na jaren van de zwaarste oorlog en armoede die we op Aarde gekend hebben, en de ander gebeurd in een tijdperk waarin we (in het Westen) al decennia lang geen oorlog en echte armoede kennen. De hygiene toen was ook totaal anders ‘geregeld’ dan nu.
     Maar dat terzijde. Ik denk dat jij andere ervaringen kent in je omgeving dan ik met cojona. Ik ben totaal niet bang voor welk ‘virus’ dan ook, ik vertrouw volledig op mijn eigen immuunsysteem, en voor corona ben ik al helemaal niet bang geweest, ik kwam zelfs regelmatig over de vloer bij huishoudens waar ‘het killervirus’ rondwaarde.
     Toch heb ik het gehad anderhalve maand terug. Zonder dat ik enige stress had. Ik ken heel veel mensen. Ook een aantal die tot op de dag van vandaag doodsbang zijn voor de cojona. Juist die mensen hebben het niet gehad. Andersom ken ik mensen die totaal er niet mee bezig waren, niet bang, en toch de cojona. Dus qua persoonlijke ervaringen ervaar ik zaken duidelijk anders dan jij.

     Daarbij was het ‘killervirus’ aka covid-19, statistisch gezien in de eerste golf het dodelijkst. Meesten mensen op de IC. Dat was pas net nadat het geintroduceerd werd door de fearporn fabrieken. Die fearporn heeft zoals wij nu weten bijna twee jaar op volle toeren gedraaid. Maar naarmate de tijd vorderde werd het ‘virus’ zwakker en minder dodelijk en stierven steeds minder mensen en werden er ook steeds minder mensen opgenomen in ziekenhuizen. Die theorie gaat dus wat mij betreft ook mank.

     Maar hey we leven in een ‘vrij’ land en ieder zijn of haar mening, ik stel die van jou op prijs, ik hoef je niet te overtuigen van mijn mening, ik hoop dat jij ook kan leven met mijn mening 🙂

   • Ik neem aan dat je de Germaanse geneeskunde aan het raadplegen bent Chris, om mijn vragen te beantwoorden? Dat stel ik zeer op prijs, bedankt daarvoor, ik ben zeer benieuwd hoe de Germaanse genezerij mijn vragen beantwoord namelijk!

    Ik vind het ook erg mooi dat je naar je eigen lichaam luistert, in plaats van informatie die van buiten jezelf komt (zoals boeken) als waarheid boven je eigen gevoel en lichaam te plaatsen.

    Ik kan niet wachten op je antwoorden en meer prachtige staaltjes van Germaanse geneeskunde wijsheid Chris!

    • Chris is een volhouder, en Micky ook. De diepere intentie is belangrijk.

     De Germaanse geneeskunde heeft een soort tragiek om zich heen; die waarschijnlijk het leven van de grondlegger dr Hamer weerspiegelt. Het ongehoord weten en de potentie van de theorie voelen. Explosief en tragisch. De hele farma-industrie kan in 1 klap om zeep geraken…(mocht de theorie echt waar zijn)

     Ik moet erkennen dat ik in 2016, toen ik in aanraking kwam met de theorie van Dr Hamer, ook wild enthousiast was, tot irritatie van mijn omgeving. Niet alles bleek altijd duidelijk en niet iedereen zit te wachten op mij als evangelist met een geruststellend nieuw paradigma…of wel?
     Dus ben ik nog maar in onderzoek; de theorie vraagt ook nogal wat van je: Wie durft een ‘virus’ te zien als helper; kanker te zien als geneeslijk? Dat is nogal out of the box…en gewaagd.
     Wat kun je vertrouwen, wat durf je te vertrouwen en wanneer durf je iets te vertrouwen? Ieder heeft zijn interne kompas of radar, iedereen kan zijn eigen onderzoek doen, maar bovenal heeft iedereen z’n specifieke ervaringsweg te gaan.
     Weet wel, het lichaam is een wonder; ongelovelijk intelligent.

     NB ik neem aan dat Chris de vragen gaat beantwoorden. Anders op de koffie in de Bloemenbuurt.

     • De Bloemenbuurt in Wageningen?
      En bedankt voor je info! Ik ben trouwens niet zoals die Chris figuur schrijft, en zoals zovelen die enkel dualistisch zwart-wit kunnen denken beweren, van mening dat alles van buitenaf komt wat lichamelijk kwalen kan veroorzaken. Veel kwalen komen door onopgelost innerlijk trauma of andere onopgeloste innerlijke zaken.
      Ik ben denk ik meer van de middenweg, in veel theorieen zit een kern van waarheid, valt mij alleen heel erg op dat veel aanhangers van de besmettingsleugen enkel nog zwart-wit kunnen redeneren en doen alsof de besmettingsleugen het grootste Universele probleem is waar we mee te dealen hebben… 🙂

 • Ik heb eens onderzoek gedaan naar hoe dat zit met hpv. Het ontstaat vaak door langdurig gebruikt van de pil, waardoor een tekort aan foliumzuur ontstaat. Daardoor komen er scheurtjes in de baarmoederwand en dan krijg je problemen. Dus het is een intern probleem en niet extern. Weer een mooie ontkrachting van die hele virustheorie. Het gaat altijd weer om het eigen milieu.

  • Heel goed HPV zoals vrijwel alle ziekten heeft niets helemaal NIETS met virussen te maken.! De virologie kan zo de vuilnisbak in. Virussen zijn exosomen en die maak je zelf, gewon restanten van dode cellen. Iedere dag sterven in ons lijfje miljoenen zo niet miljarden cellen…vandaar!
   In de VS werd destijds duizenden meisjes gevaccineerd met Gardasil. Velen stierven aan deze vaccinatie. De Amerikaanse heeft 200 miljoen dollar moeten uitkeren aan de ouders die de staat een proces aanspanden!

 • De meeste mensen die NU in de ziekenhuizen komen hebben GEEN Cojona want dat bestaat niet maar hebben lichte tot zware vaxxinatie schade !!! De gore truc van de rOverheid is net te doen of dat corona patienten zijn , gore leugens gewoon.