Onderwerpen in deze show:

 • Gratis zelftesten
 • Besmetting uitbraken onder gevaccineerd zorgpersoneel
 • NOS zwengelt de vaccinatieplicht propaganda machine aan
 • NOS borduurt voort op wanstaltige medische misleiding
 • Menticide: Hoe creëer je een massa psychose?
 • Miljoenen jaren oud regenwoud gevonden op Antarctica
 • Ook de Duitse overstromingen hadden te maken met overvolle stuwmeren
 • Rutte voorziet Nederlandse favorietenrol bij de ‘Olympische Spelen van het Klimaat’
 • Multinationals en Big Tech verheugen zich op ‘Climate Lockdowns’
 • Facebook kondigt eigen VR Metaverse aan

 

Showlinks:

 

DOWNLOAD DEZE SHOW ALS MP3

Meer informatie: https://indigorevolution.nl

info voor in de show? Mail naar micky@indigorevolution.nl

Steun Indigo Revolution en ComplotMedia.nl en maak een donatie: https://complotmedia.backme.org/ https://www.indigorevolution.nl/donaties/

Indigo Revolution ‘Innerspiratie’ webshop: https://innerspiratie.com/

Blijf op de hoogte van nieuwe video’s en nieuws van Indigo Revolution en schrijf je in voor de mailing list: https://www.indigorevolution.nl/email/

29 reacties

 • Ha….. lekker kijken in mijn nacht maar moet weer in de benen. Fijn dat je een stukje multidimensionale info geeft. Ik was ook weer zo getriggerd en moest diep in mezelf graven wat dat was. Wat betreft computerzooi…..vanaf maart is alles op computerniveau uit elkaar aan het vallen bij mij en ik vind het best. Kon al ruim drie weken niet meer mailen en ik had gewoon geen zin het te fixen. Ziggo vind dit blijkbaar vervelend want ik kan ineens weer mailen!!! En eigenlijk heb ik me sinds Cojona nog nooit zo goed gevoeld in mijn kracht, geen idee waar het allemaal vandaan komt maar de bron blijft maar stromen en ook dankzij jou: niet reageren maar creëren en monitor je gedachten. Elke dag door wind en weer een uur lopen en waar ik de discipline vandaan haal?
  Maar voel zo met je mee dat dit nog lang niet voorbij is. Ben nog steeds niet getest of geprikt en mijn angst (bezorgdheid?) heb ik omgezet in moed. Dat is waar ik nu op drijf: moedig zijn en blijven.

  • Lekkere aflevering! We zullen altijd diehard blijven kijken Micky! Veer in je reet 😀 keep it up!

   After Skool heeft me zo veel geleerd over de maatschappij, echt ziek. Goede source, betrouwbaar.

   Dit jaar gaat denk ik ook gek worden met andere wezens, zo niet volgend jaar

   Liefs van ons alle 3 (mijn kleine heeft wat van je multidimensionele waarheid gezien, ze weet het, ze was “in de zon” voor ze op aarde kwam)

 • PS CDC publiceerde een onderzoek wat de risico’s zijn om te overlijden aan Covid. Op 1 obesitas!
  En nummer 2?
  De verslaggever zei: diabetici!
  Fout!
  Op 2 anxiety en fear related aandoeningen (vergeten welk woord ze daar voor gebruikten!)
  De verslaggever zei: dus CNN heeft ze…

 • Hoi,
  wat een stel satanische, psychopatische leugenaars zijn ‘t toch, he?! Zelfs in amerika staat mark r nu bekend als grote leugenaar. Hier gaat een filmpje van rond. Hahahaha. Heb je de film van david icke, divine intervention, al gezien?

  Groetjes.

    • Thanks, maar hoeft niet perse, ik vroeg het eigenlijk meer omdat ik al te weinig tijd heb en heel veel tips krijg met meestal lange video’s. Voor mij is het dan van belang dat ik weet wat er nieuw is of wat de info is en waar die in de video eventueel te vinden is waar de inzender van de info van denkt dat ik er iets aan kan hebben. Ik ken Icke’s werk namelijk vrij goed, dus dan vraag ik mij af wat ik er dan eventueel van kan opsteken, zonder dat ik uren kwijt ben om te luisteren naar dingen die ik al vaak gehoord heb van hem. That’s all 🙂

     • Ja, daar heb je gelijk in. Je weet t eigenlijk al lang.
      O ja, ik heb er respect voor, dat jij die propaganda vd staat kan kijken. Hoe jij t doet, dan lukt t wel. THANX!

 • Jammer dat helden meestal als zodanig herkend worden als ze dood zijn…
  Deze tijd kan echt wel weer een paar levende legendes gebruiken.

 • Ik woon een paar kilometer van de Belgische grens en heb ook aan de andere kant gewoond. Naast benzine zijn er zo van die dingen die ik in België koop. Ik was echter al die tijd niet meer in België geweest en durfde er ook niet zonder mondkapje mijn boodschapjes te halen. Ik had heel sterk het idee dat ik mij als Nederlander toch gewoon aan te passen had, of anders maar weg moest blijven. Een paar weken geleden ben ik dan toch gegaan, meerdere keren door personeel aangesproken, maar na een beetje uitleg niets aan de hand. It is all in the mind

 • Heej Micky,

  Over trigger gesproken. Jouw t shirt “this place sucks”. Die raakt me 😉
  Waar kan ik dit t shirt vinden? Het staat niet op Innerspiratie.

  Thanx!

 • Climate Change Is Simple – David Roberts Remix https://youtu.be/pznsPkJy2x8

  (Edit Micky: zet er in het vervolg svp een beschrijving bij, anders haal ik het weg, ik heb de titel nu zelf opgezocht en bij je link gezet, maar ik haat links zonder enige beschrijving erbij, wel bedankt voor het delen uiteraard!)

 • “Ik hoop dat de brief van de week schrijfster en de rest van de veganisten die mij regelmatig lastig vallen met hun geloofsovertuigingen nu eindelijk gelukkig zijn dat ik dan eindelijk een artikel heb geschreven over hoe fantastisch goed veganisten zijn.” LMFAO 🙂

 • Hé Micky, het is weliswaar geen Valentine, maar ik vind het wel een verdomd mooi nummer. Dus, die wilde ik even met je delen. Als oud-politicus van D’666 heeft ‘ie niet genoeg naar de tekst van z’n vertolking geluisterd. Of hij heeft het niet begrepen, want hij heeft zich inmiddels twee keer laten injecteren met de jab. Mot ie self wêtù. https://youtu.be/AaoD2B8lAcE
  Lieve groet, Rob

  • Hoi Rob, ik leerde jou kennen via de show van Micky en was eerlijk gezegd nogal van mijn sokken geblazen van jouw “Roll up your sleeves, slaves”. Heb het nummer gekocht via Bandcamp. Ik heb ook een home studio waar ik alles zelf doe, maar ben bijlange niet zo’n goede muzikant/arranger/mixer als jij. Je kan de sound van Queen, Muse, en nog vele anderen samen horen in die track, maar dan nog beter… 😉 Eigenlijk zet jij al die bands erg te kijken door alles zelf virtuoos in te spelen en te zingen, het moet frustrerend zijn daar zo weinig erkenning voor te krijgen. Zou ik je eens mogen mailen, gewoon uit persoonlijke interesse, en met hoogstens eens een studio vraagje? Indien ja, hoe heb je het liefst dat ik je contacteer, via je website? Lieve groeten, Karel

   • Ik weet niet of Robby dit leest. Hij heeft een zeer ernstige visuele handicap. Mail mij even voor zijn e-mail adres die kan hij wel lezen/luisteren/antwoorden via speciale software.

 • Beste Micky
  een antwoord op jou vraag dat de stuwmeren veel te vol waren en zijn. is een gevolg van de opwekking van elektrische energie voldoende was van uit de zonne panelen en de windmolens samen. dit daar deze opwekking van energie meer oplevert als waterkracht, energie opwekking Micky op het moment de de winst een voordeel op levert, maakt het niet meer uit wat er voor een hoeveelheid schade en vooral dode oplevert.
  de winst in dit geheel is alleen het materialistisch gewin en dat er minder mensen er zijn om er mee te delen. als we niet met ze kunnen delen zijn ze alleen op het niveau dat ze afhankelijk zijn van hun. ze is de mensheid, alleen de mensheid bestaat dan niet meer, dit dat het opgebouwd is van uit een klasse systeem. onder aan je bent niets als het laatste in het soort de hiele likkers of de konte likkers. alleen zelfs dan ben je nog iets of al ben je werkelijk alleen de slaaf van iets. die ander bepaalt op haar of zijn niveau, tot dat zij of hem naar de niveau zijn gezakt. als je niet meer nodig ben in het systeem ben je afgeschreven of wel te dode opgeschreven.
  alleen duurt de natuurlijke selectie te lang, hier door is het dodelijke virus ontwikkelt. ook al is het niet dodelijk maken we het zelf wel dodelijk.
  als wij denken dat het geen wat die ander zegt wat de waarheid is. laten we het aan die ander over, dus ook onze eigen dood ????????

  de dood groet u NIET Dirk

 • Hé Micky, ik zit net even te genieten van de uitleiding van je show. Zie ik ineens Yono met een mondmasker voor haar ogen. Ben je dan wakker of wil je het niet zien?
  Maar het mooiste fragment is die drumbreak: ik moest ineens denken aan ‘Animal’ van de Muppetshow: de meest a-ritmische drumbreak die ik ooit gehoord heb. Prachtig!
  Wederom een toetertje waard.
  Bedankt voor de uitzending. Ik zie nu al met belangstelling uit naar #142.
  Groetjes, Rob