Onderwerpen in deze show:

 • Weg anderhalve meter, hallo apartheid
 • Minister Hugo is met recht de VacciNazi des Vaderlands
 • Gideon van Meijeren versus de woke sletjes in de Kamer
 • The Truth Squad – VacciNazi
 • Ondertussen in Australië
 • CIA wil zo snel mogelijk van Joey Biden af
 • Wat Shell zegt dat doet het Nederlandse kabinet
 • Wat zit er achter het verhaal van een dreigend gastekort in Nederland?
 • Uitgebreide analyse van de MTV Video Mindcontrol Awards 2021
 • Rocks bij 101 Barz, niet woke maar wakker!

Showlink:

DOWNLOAD DEZE SHOW ALS MP3 (audio only)

Meer informatie: https://indigorevolution.nl

info voor in de show? Mail naar micky@indigorevolution.nl

Steun Indigo Revolution en ComplotMedia.nl en maak een donatie: https://complotmedia.backme.org/ en/of https://www.indigorevolution.nl/donaties/

Indigo Revolution ‘Innerspiratie’ webshop: https://innerspiratie.myspreadshop.nl/

Blijf op de hoogte van nieuwe video’s en nieuws van Indigo Revolution en schrijf je in voor de mailing list: https://www.indigorevolution.nl/email/

29 reacties

 • Ik had al het gevoel dat er een nieuwe show aan te komen zat !
  Fijn hoor Micky voor je multidimensionele energie, ga hem zo kijken en zal ook daarna weer een leuke reactie achterlaten, tenminste als het een leuke show is.

 • Vera Bergkamp, smerige D-666 puppet, 76 jaar geleden hadden ze je kaalgeschoren en op een kar door de straten gereden.
  Hugo smerige vacciNazi, 76 jaar geleden hadden ze je ophangen, nu krijg je een lethal injection , omdat je zo van prikken houdt.

 • Zieke shit man die awards. Zou willen zeggen dat dit werkelijk helemaal nergens meer over gaat.. maar tegelijkertijd alle ‘ Evil ‘ onthult !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De ware aard ! Echt bedankt Mick, voor het publiceren en delen. Ook met ‘ onze onwetende medemens oftewel de Bubbel-bewoners .. Ook zij gaan het een keer beseffen…. Ooit. Een keer

 • Wat een distopische aflevering van de complotconcurrent zeg, ik heb van begin tot einde zitten huilen.
  Bedankt micky voor weer een verduvelde goede show en die laatste clip van rox waanzinnig, doet mijn oude hiphop verleden met de beasty boys weerherleven in mijn hartchakra hihi!
  Ik moet wel snel jouw multidimensionale show straks snel instralen in mijn multidimensionale hart, ik kijk er al naar uit.

 • Ik heb Gideon van Meijeren nog gesproken, hij vertelde dat tot 2 x toe zijn microfoon werd uitgezet. ook hij weet dat er van democratie geen sprake meer is. Stemmen heeft geen enkele zin, want alle afspraken en coalities zijn al lang op gezag van hogerhand gemaakt. Hahaha.

  • Joost is er nog steeds niet overheen dan Vlamingen mij tegenwoordig meer mogen dan toen hij Vlaanderen in de NetNietLive tijd de harten probeerde te veroveren. Blijft traumatisch voor hem dat hij toentertijd het niet voor elkaar kreeg om een Nieuw Groot-Nederland te stichten.
   Wat dat met zijn liedjes te maken heeft weet ik verder ook niet, maar schoot me te binnen, hij had wel goede wiet bij zich vanavond, dus ook zijn schuld dat deze reactie voor de leek wellicht zal overkomenen als een fascistische natte droom. Terwijl het in werkelijkheid uiteraard zeer vernuftige satire is

 • Topper ben je ook,
  Vroeg me afgelopen week ook af of je nog een nieuwe multi dimensionale waarheid ging opnemen 😁. betrap mezelf ook vaak nog dat ik terug gezogen word in de poppenkast. Volg je al sinds de net niet live shows en het heeft me veel geholpen thx daarvoor.
  Gr Emrah

 • hugo mag wel de ongevaccineerde de schuld geven van de cojonamaatregelen, maar Gideon mag niet op een nette manier de 2de wereldoorlog erbij halen als vergelijking, met de cojonahoax, eehhh pandemie. (met alle respect voor de slachtoffers v/ 2de WO).

 • Micky, jonguh. De power, spirit, energie, passie, venijn, satire maar bovenal de integriteit die jij in je werk stopt is van groot formaat.
  Genoten van de face-to-face-eye-to-eye analyse naar Huugoo de fascist…de stronthoop kan niet hoog genoeg zijn.
  De konten-keurslagerij en het demonische schouwspel van de mindcontrol awards was ronduit smerig maar vooral ook zielig te noemen bah (zonder te onderschatten).
  Gideon is OK olee oleeee…
  De VacciNazi, vette dope man…laat de merchandise maar komen 😉
  Die toeter van jou begint inmiddels een hot item te worden…geweldig!

 • Mickey !

  Misschien is een shirt met “befehl is befehl” wel wat ?

  Genoten weer van de uitzending, je chemie met de kinnebak man was ook prachtig om te zien, het onderlinge respect gecombineerd met de verschillen gaven prachtig beeldmateriaal.

  Keep on keeping on !

  dirk

 • Mooi te zien op 1:06 hoe vastberaden de demonstranten zijn. Het gaat toch allemaal om mindset. Als we ook zo krachtig worden als : “de tankman” , https://youtu.be/YeFzeNAHEhU, dan kunnen tanks de mens niet meer stoppen. Laat staan een lullig groepje politiemensen. Ik ben nog niet zo krachtig, wordt wel aan gewerkt. Dit weekend een demonstratie in amsterdam. Ben er nog niet bij. Hoop niet dat het een een en al liefde demonstratie wordt, mag best wel een soort gezonde, gedoseerde agressie bij zitten. John Lamb-Lash, een gnosticus, die overigens niet in een simulatietheorie gelooft, liet de intervieuwer van de potcast age of truth op 2:16:00 weten, https://youtu.be/una9eWHApvA, dat de emotie “haat”, een kracht kan zijn, die men kan gebruiken om op te staan tegen “autoriteit”. De interviewer, evenals ik ook, toen ik dit hoorde, was wel verbluft. Maar er over nadenkend, kan men deze emotie ook ruimer interpreteren. Mogelijk kan men daar een soort kracht, of gezonde agressie mee genereren, waarbij men de onderdrukker kan laten tonen: don’t fuck with me”. Die man op 1:07:017 van deze uitzending, in het midden, straalt ook een enorme kracht uit. Brave Heart!

  • John Lamb-Lash verspreidt gevaarlijke desinformatie, en jij geloofd ‘m blijkbaar. Met haat ga je niets oplossen. Dom doch gevaarlijk gezwets wat mensen gevangen en onbewust houdt.

   In jezelf zit alles wat je nodigt hebt, demonstreren is een teken van machteloosheid en (nog) niet weten dat je zelf een scheppende kracht (kan) zijn, mits je het harde werk in jezelf aandurft te gaan!

   • Hartelijk bedankt voor de terugkoppeling! Ik begreep ook niet wat hij nu met haat bedoelde en hoe dat uberhaupt positief kan zijn en de kracht die je eruit kan halen. Het triggerde me wel en ben ik dus naar mezelf aan het kijken. Ik weet in basis dat je gelijk heb: in jezelf zit alles wat je nodig hebt en dat ik een scheppende kracht kan zijn, maar mijn verstand wil hierin ( nog ) niet in mee, dus sta ik op dit moment niet in mijn kracht en kan dat dan ook niet uitstralen zoals ik het zou willen.Verder wordt ik vooral in de nacht, langere tijd enorm lastig gevallen door een soort continu morsegepiep in mijn rechteroor (ik heb geen gehoorschade). en ik hoor sinds kort een zwaar basis gezoem. Het eerste heeft te maken denk ik met een entiteit, die me lastig valt, of me iets wilt duidelijk maken. Het lukt me niet, om de oorsprong van dit gezoem te lokaliseren, ondanks de tools die je hebt gegeven in de serie multidimensionele waarheid. Lastig, maar ik blijf het door proberen, gewoon doorploeteren dus…….

    • Hier spreekt de spreekwoordelijke advocaat van de ‘duivel’, ik ga even heel direct tegen je zijn Rob, ik bedoel het goed!

     Maar come on man!!!! Just do it!! Hoeveel tijd per dag ben jij kwijt aan allerlei podcasts, video’s, en andere externe afleiding of ‘kennis’ tot je te nemen? Kijk eens heel eerlijk naar jezelf? Waar ligt jouw attentie/aandacht? Ik ken de smoesjes van de mind. Het zijn mind fucks die je uitspreekt (van je af schrijft). “Kan ik niet”, “kan ik nu nog niet bij”, enzovoorts…. just fucking do it is mijn advies, kijk naar je triggers in plaats van urenlang per dag naar externe informatie en afleiding te zoeken!
     En dan kom je met een vaag verhaal over in de nacht als smoes dat je niet aan/in jezelf werkt. Ook daar ruik ik een slachtofferrol. Ook daar geldt de ‘Just fucking do it’ mentaliteit en kom uit de reactiue modus en neem weer zelf het (innerlijke) roer in handen!
     Jij bent zelf diegene waar je al die tijd op gewacht hebt.

     • Ik weet dat je het goed bedoeld, bedankt. En ik wordt alleen maar doodmoe van al die info. Nu de dagen korter worden, ga ik , na een hele lange werkdag, eerder naar bed en voor het slapen eerst in een prikkelarme ruimte alleen met mezelf zitten. Want ik wil g..verdomme weer het innerlijke roer in eigen handen hebben! Ben er helemaal klaar mee. Ik wil mezelf weer terug.