Onderwerpen in deze uitzending:

 • Voorlopig blijven scannen slaves
 • De Nationaal Satanische griepprik dag
 • NPO1 plaatjesdraaier draait vakkundig verpleegkundige weg die uit eigen ervaring de MSM propaganda en misleidingen tegenspreekt aangaande het fabeltje dat enkel ongevaccineerden nog in het ziekenhuis terecht komen
 • Een uitgebreide analyse van de ‘Tartaria’ ‘Mud Flood’ theorie
 • Huig Plug is een held
 • Klaas Knot (DNB) waarschuwt ondanks ‘goede’ economie
 • Micky keek Squid Game
 • Sinterklaas is hetzelfde als cojona
 • Supergay

Showlinks:

DOWNLOAD DEZE SHOW ALS MP3 (audio only)

Meer informatie: https://indigorevolution.nl

info voor in de show? Mail naar micky@indigorevolution.nl

Steun Indigo Revolution en ComplotMedia.nl en maak een donatie: https://complotmedia.backme.org/ en/of https://www.indigorevolution.nl/donaties/

Indigo Revolution ‘Innerspiratie’ webshop: https://innerspiratie.myspreadshop.nl/

Blijf op de hoogte van nieuwe video’s en nieuws van Indigo Revolution en schrijf je in voor de mailing list: https://www.indigorevolution.nl/email/

Twitterfeed Complottoloog des Vaderlands: https://twitter.com/Indigorev

48 reacties

  • Bij ieder ander wel, dus ligt helaas aan jouw kant dat probleem.

   Als het vaak gebeurd dan kan het helpen andere internet browser te installeren, liefts Brave, dan is het meestal opgelost.

   Of als het anders wel zo is dat je geluid hebt, kan het aan je speakers of volumeknop liggen…. 🙂

   En als al dat andere niet helpt, kan je ‘m altijd via https://indigorevolution.nl downloaden als MP4 video en zonder browser afspelen.

  • Ik vond cadeautjes onder in de kast met mijn naam erop🤯ik weet het verder niet meer, alleen, dat ik denk ik het hele spel meegespeeld heb waarschijnlijk, verder heb ik altijd lekker gezellig Sint en Kerst gevierd, Schoentjes van mijn kinderen waren iedere ochtend gevuld, ook pakjesavond was hilarisch, er is niets leuker dan lekker dromen en fantaseren, het ligt er wel aan wat voor een ouders je hebt natuurlijk.
   ~
   Over Tartarie, ik ben een hele tijd terug in 2 fb groepen gegaan, omdat ik hun visie daarover wilde weten, na drie X had ik ‘t wel gezien, ook nog de linken met een korte toelichting bij de DutcH MatriX gezet, maar weg was ‘t weer na één seconde😂🤣
   About the Scuide series, mensen blijven eeuw in eeuw uit dom, en zo vreselijk hypocriet, ze hebben zelf alle films van Hostel gezien, die grotendeels op echte waarheid gebaseerd zijn, geloof mij.
   ~
   Praag en Hongarije geweldig🥳🎉🔊📣📣📣🤣🍺🎉🎶⁉️🍻🍻🥂🍾🍺🍹🍸🥃🍋🧂🍻de eerste keer dat ik er kwam dat ik alcohol mocht drinken, en kon gaan stappen, koste een biertje 10 cent, en Bacardie cola 25 cent, dat was echt feesten daar, met vijf mensen kon je nog in een fancy restaurant eten, en drinken wat je wilde, de rekening was nog geen 10 guldens, echt bizar🥳🔊📣🍻🥂🍾🥃🍋🧂🎶🍄🎉🎉🎉🥁🥳🔊📣🥁🥳🎉Freeeeeeeeeeeeeedommmmmmmmmmmmm🥳🔊📣Toffe aflevering wee📣📣📣🥁🍺🍻🍸🍹🥃🍋🧂🥂🍾🥳🥳🥳🎉🎉🎉

 • Mooie show weer pik!
  Ik vind ook dat meneer hugo de jonge een aanslag doet op je gemoedrust als hij zijn bakkes laat zien op tv.
  Kun je zijn gezicht niet blurren ofzo dat doen ze toch vaker met dit soort figuren?
  Verder bedankt weer micky ik heb weer genoten. Thx!

 • “toevallig” werd de mud flood en de tartaren besproken bij Dutch Matrix. Ik bedank je voor je uitleg mbt artificiële intelligentie. Je triggert als een malle…Like like

 • Tja bij Tim ,mijn zoontje toen 3a4 jaar nu 36 heb ik wel eens een zakje met zout in zijn schoentje gedaan ,met zwarte as vegen!! ja ja .Zelf had ik dit ook meegemaakt een leuk .( vroegeh maakte ieder er eigenlijk ) een leuk kado feesie van. Ouders en fam gingen een prachtig boekje af met gezellig zingen bij de verwarming .ik als kind vond het een leuke, maar reuze spannende tijd. Zo ook mijn kids ,die als enige in de klas wisten dat het een verkleed party was des te meer hun geheimpie haha toch bleven ze geloven .. MICKY leuke show. ps hoe ga jij je vreteh straks binnen harken ? zonder boeren ,waar het nu al onteigend word? ? leven van co2 ? die ze met 55% willen verlagen ? Wat zijn het toch een rakkers he? ze willen maar en het volk doet lekker mee . Soms denk ik geef mij maar de spuiten te tegelijk. Ben ik verlost van dit kwaad ,Hunnie staan voor vriendelijke , groet aan ieder die nog zelf na mag en kan denken .

 • Micky even een serieuze vraag, mijn dochter (17) heeft onder druk van school zonder toestemming van beiden ouders een prik fizer gehad!
  Betekend nu dat zij ook vast zit aan een abonnement? Of is Fizer ook definitief een rna modificatie en zit ze er aan vast. ?

  • Volgens mij zit er geen abonnement aan vast, of ik heb iets gemist… maar volgens mij kan je altijd nee zeggen als je niet (meer) gejabt wilt worden toch?

   Het is sowieso mRNA die Pfizer rotzooi, dat is algemeen bekend

 • Op 40 min : Klopt , ik heb ook geleerd in de opleiding wanneer je een spuit zet moet aspireren, de naald even terug trekken, de trekker beet je terughalen om te zien dat er geen bloed in zit. Dan zit je goed en niet in een bloed vat. Wat betreft de trombose is er niets nieuws, dat is ook bij veel andere vaccinaties bekend : Desiree Rovers praat er al 20 jaar over, maar natuurlijk wordt ze als gek beschilderd, evenals de artsen die dit bestudeerd hebben.

 • Een hele goede hallo!,
  De reuzen hebben bestaan!, ik heb een betovergrootvader die er 1 is geweest, de gebouwen die met hun ramen in de grond verdwijnen met hun enorme deuren. De zelfde gebouwen wereldwijd die nu een christianity orde zijn, zijn de vrije energie centrales geweest, irrigatie was zo belangrijk destijds, ze werkten ook met de kwik materie, en frequenties, nou wanneer er van die reset sullen zijn waar we nu ook, zoals al eeuwen lang, al last van hebben, hiermee gaan klooien dan kun je inderdaad wereldwijd want over de hele wereld is de identieke bouwstijl te vinden met dezelfde werkwijze, en op deze manier kun dit ook wereldwijd bereiken op dezelfde manier, dus de resetsullen de knoppen of het waterorgel gaan bedienen hebben ze zo de irrigatie lopen bashen. Op die manier kun je tegelijkertijd een wereldwijde mudflud organiseren. De babyfabrieken zijn er geweest evenals de orfin trains. De reuzen die de kolossale gebouwen hebben gemaakt zijn door de nazi’s uitgeroeid, er mochten geen mensen van boven de twee meter leven. WOI ook WOII zijn er ook voor geweest om de laatste restanten te vernietigen, restanten kun je nu in dezelfde vorm van grote en hoekigheid zijn o.a. nu nog op trainsporen te vinden of ruïnes. De reset sullen (nazi;s o.a.) gebruiken nu ook weer frequenties.. informatie komt uit mijn innerlijke IK en heb mijn kennis ook van oma uit Denemarken in mijn lange termijn geheugen opgeborgen dat nu voor mij een referentie is aan dat wat er voorgeschoteld wordt, mijn steen van de Akropolis uit 1987 en dat wat ik meer vindt uit opgravingen zijn voor mij aanknopingspunten.

  • Een complot hangt aan mekaar van oppervlakkige stukjes waarheid zonder diepgang waardoor een goede leugen eerder aangenomen wordt, zonder seen is believe it, maar geloven wordt zonder het gezien te hebben aangenomen. Het complot omdat het teveel wordt om het te ontwarren en diepgang op te gaan zoeken per stukje teveel is, en een leugen dat groepsgewijs aangenomen wordt de makkelijkste weg is wordt de reden om als een slachtoffer zowel slave ten prooi te vallen aan de leugen van het complot.

  • Geen idee of dit humoristisch of satirisch bedoelt is? Dat hoop ik eigenlijk, anders ben je namelijk knettergek als dat is wat jij gelooft…. 🙂

   • Allereerst had ik me zo verheugd op het getriggerd worden en andere standpunten te horen. Begrijp nu waarom je het over AI had na een eerdere reactie van mij over de reset. Meteen toen ik die gast hoorde praten wist ik welk docu je ging gebruiken. Ik ken hem als Elijah Castle, die na door de werkelijke onderzoeksgroep er uit gegooid werd, verder ging als Ewaranon. De onderzoeksgroep gebruikte zijn kennis om hun onderzoeken uit te leggen maar ik heb het idee dat Ewaranon het niet zo sensationeel vond. Die onderzoeksgroep heet APM Research en door hun onderzoeken ben ik bij Santos Bonacci, Walter Russell (tijdgenoot van Nicola Tesla), Brien Foerster (leidt exposities, bv de piramide van Giza) en uiteindelijk Ken Wheeler terecht gekomen. Als ik zin en tijd heb om te kijken zijn dit de personen die ik volg. En jou hahaha
    Elke dag ga ik ruim een uur lopen, dat doe ik al sinds Corona en ik heb nooit een mobiel ofzo mee. Het meeste kijk ik op mijn werk, maar dat kan niet meer omdat we sinds de ‘versoepelingen’ 100% vol zitten. Dit om aan te geven dat ik eigenlijk alles maar ‘verhaaltjes’ vind maar tegelijkertijd best kan voorstellen dat als wij er altijd al waren en zullen zijn, alle werkelijkheden ‘waar’ kunnen zijn!
    Sven Hulleman zei in een interview dat als je naar een restaurant gaat en je de menu kaart voor geschoteld krijgt, alles in werkelijkheid dood dier, groente gekweekt op stront en suikerwater is. Maar als je dat leest op de kaart dan is dat niet zo aanlokkelijk. Ken Wheeler zegt dat hij bron water drinkt omdat kraanwater ‘schoongemaakt’ toiletwater is. Ik heb niet gereageerd maar ik dacht bronwater is new age (vals licht); het lijkt beter maar het is niet de waarheid!
    Denk dat de Ganges het meest zuivere beeld is van de werkelijkheid: we zijn onlosmakelijk met elkaar en moeder Aarde verbonden.
    Dus dat wassen, drinken, baden, de doden te water laten, kortom het hele leven speelt zich af in de Ganges. Wij hebben allerlei constructies bedacht zodat wij niet meer zien! Waarom als water steeds vervuild is met zware metalen etc is altijd toevallig ons drinkwater niet aangetast!! Ja, wel met fluor en volgens Hugo de Jonge kan hij Corona in onze riolering laten opsporen.
    APM Research maant ons aan te weten wie we zijn en wie of wat onze planeet is. En als zij zeggen dat moeder Aarde een superintelligente constructie is met een zeer intelligente creator, dan liegen zij niet. Ze zeggen niet wie dat doet, het zijn hun bevindingen. Mijn paps zei altijd al dat we vernuftig in elkaar zitten. Dat alles in ons weet hoe nier te zijn, hoe long etc en dat er zeker harmonie moet zijn om zo te functioneren. Door jou werd ik getriggerd dat moeder Aarde altijd buiten het verhaal wordt gehouden. Door APM en vooral Santos heb ik een band opgebouwd met moeder Aarde. Ik ben nu vooral veel aan het schrijven in mijn dagboek omdat heel veel ineens los komt in mij. Steeds meer informatie komt spontaan binnen tijdens mijn wandelingen en sinds 4 juli loop ik een bepaald stuk op blote voeten. In het begin voelde ik me best de dorpsgek maar ik kan er niet meer mee stoppen. Ik kan niet beschrijven hoe moeder Aarde ‘leeft’ dat voel je niet met dikke zolen. Ik zou nog heel veel kunnen vertellen maar ik wilde alleen even reageren op die reset. Volgens APM wil die reset niet zeggen over het vergaan van de Aarde en meer van die shit. Het gaat over die overstromingen die jij ook behandelt hebt, en vulkaanuitbarstingen etc, zij voorspelden dat het nu behoorlijk rommelt in Indonesie en dat door ons zelf en moeder Aarde te kennen wij hier een positieve draai aan zouden kunnen geven om er op zijn minst onszelf in veiligheid te kunnen brengen.
    Als laatste werken zij samen met ene Vinnie StVincent om hun ‘constructies’ bv vrije energie te laten bouwen. Dit herkende ik van mijn helaas overleden ex man, die altijd aan het wikkelen was en dingen maakten als bronnen en perpetuum mobile, en ik plotseling een correlatie zag met het zwachtelen van benen. Als Vinnie op een gegeven moment een apparaat aan de praat krijgt, krijg je bijna een hartverzakking want is moeder Aarde een optische illusie? Maar goed, dit is geen onderzoek van een week ofzo, en ik ben echt niet goedgelovig maar jouw multidimensionale verhaal past hier naadloos in. Maar goed, er is zoveel aan het gebeuren bij mij, ook fysiek. En jouw tools: niet reageren maar creëren, monitor je gedachten en voel dingen in dat zijn echt de drie tools die ik gebruik als ik vragen heb of niet zeker weet of het ‘klopt’.
    En even een klein trigger ding van mijn kant: ineens zag ik AI als laatste (?) middel van (van wie?) om ons weer te laten herinneren wie wij zijn. Alles wordt steeds maar buiten ons geprojecteerd maar AI is artificieel en technologisch ook – het zijn processen, handelingen, maar kunstmatig. Bv een neurolink: wat stuurt dat draadje aan? Uiteindelijk doen we dat toch zelf? Net zoals al deze zogenaamde beperkende krachten door ons zelf wordt aangestuurd: het stopt al we er niet meer aan mee doen!
    Sorry voor de lange reactie. Uiteindelijk zijn het maar meningen en het is beter dan meegaan in die Corona shit. Bedankt Micky voor weer een fijne show!

    • Sorry ik weet niet of dit epistel aan mij gericht is en/of het eventueel vragen bevat of zoiets dergelijks. En ik stel het erg op prijs allemaal, maar dit kost mij meer dan uur lezen met mijn tempo van lezen om de bekende reden, en daar pas ik op dit moment even voor is mijn eerljke antwoordbehalve als het iets belangrijks bevat…? Ik ben liever eerlijk tegen je dan dat ik het niet lees en jij daar wel van uit gaat ofzoiets dergelijks.

     • Geeft niets Micky. Totaal niet belangrijk.
      Las vanochtend op mijn werk dat Gommers kopte: of de coronamaatregelen terug of een vaccinatieplicht. Werkend Nederland is echt overspannen. Iedereen is ziek, zoekt een andere baan of heeft een andere baan. En gezien alle projecten waar aan gewerkt wordt en het geld wat rouleert: het is met recht een overspannen doorgedraaide economie. Benieuwd wanneer de stoppen doorslaan!! Genoeg materiaal weer de komende tijd voor jou!

      • Ja dat wordt spreekwoordelijk lachen, gieren, brullen de komende tijd, zoals voorspeld 🙂
       Alle engnekken komen weer uit hun spelonken te voorschijn om de nazi uit te hangen deze week. Ik had Gommers nog niet gezien, maar gelukkig speelt hij dus ook nog steeds de noazi. Dat die gast nog niet ontslagen is…. dat zou in een wereld zonder mind control logischer zijn geweest. Als je als degene die gaat over de IC capaciteit in NL al 2 jaar lang faalt, en nu inmiddels nog minder IC capaciteit hebt dan een jaar terug. Dat noemden we in het oude ‘normaal’ incapabel meen ik mij te herinneren…. 🙂

 • Hey top uitzending! Dankje
  Zelf werkend in de zorg, snap ik de jongen van de radio wel, de verpleegkundige. Als je je mening zegt, wordt je heeeeeel gauw tegengesproken. En zeker door je collega’s ook o.a.
  Tartaria, fijn dat je zo verhelderend uitlegt! Super.
  Je humor is zo tof, thanks!

  • Hi Agnes, heb je enig idee over welke tv-uitzending deze man het had met betrekking tot professor scheppers(?) en het onderzoek naar de bloedwaarde van de gevaccineerde etc.

   • Schetters spel je het volgens mij. En volgens mij wordt er gedoeld op Brakio’s Blckbx. Daar is ie geweest, ergens in een reis programma van Brakio in Spanje. niet echt de moeite waard, is een pro-vax mannetje wat normaal helpt met maken van vaccins. Is nu alleen tegen cojona jabs omdat het niet goed getest is volgens mij. Dat maakte ik er uit op in die 3 minuten voordat ik die show niet meer kon uitstaan (ik ben ernstig allergisch voor controlled opposition namelijk) en uitzette 🙂

    • Hee Micky, goed om te weten, allerlei experts die nu opkomen en dus ala ‘maurice de hond’ het podium krijgen en vervolgens de mensen weer afleiden met bepaalde modules en eventuele rechtszaken die de huidige fascistisch-communistische helstaat per definitief afslaat, zoals laatst met de corona-pas.

     • Geen idee of deze gast daar ook bij hoort, zou goed kunnen.
      Maar wat ik weet is dat ik net als jou benieuwd was waar die Maarten het over had met die professop die op tv geweest was. Dus zo vond ik ‘m, bovenste zoekresultaat qua video’s wat (uiteraard) Brakio’s Blckbx reis special, mocht hij mee op jeep safari in Spanje met een professioneel (en duur) klineden Vlaamse host van dat reis programma, waarschijnlijk bekostigt met de donaties en het vele geld wat Brakio van YouTube krijgt, hetzelfde YouTube waar hij steevast over klaagt inderdaad. Bij de intro vertelde professor Schetters aan de Vlaamse host van Brakio’s reisprogramma dat hij zijn geld verdient met het adviseren van bedrijven en organisaties over vaccins. Waarschijnlijk werkzaam of lobyist voor Jansen en Jansen of AstraZeneca. Want pro old school vaccins, maar fel tegenstander van mRNA. Dus een shill wat mij betreft die Schetters voor old school Big Pharma giganten. Gok ik…. zoals alles op dat Blckbx een andere agenda heeft dat de kijkers denken dat het heeft. Live verslag doen van demonstraties bijvoorbeeld. Blijven veel mensen thuis in plaats dat ze gaan demonstreren. Wel zo makkelijk. Ach ja…. 😉

 • Ik vind het wel een geruststellende gedachte dat de meeste mensen de Kerstman / Sinterklaas ontwakingsoefening met glans doorstaan hebben. Jammer dat de meesten hun ouders, leraren, de televisie, etc. toch weer serieus zijn gaan nemen, en dat er weer een ontwakingsmomentje plaats zal moeten vinden.

 • wat het hele sinterklaas verhaal betreft heb ik een omgekeerde versie, het wass voor mij een eerste les in complotdenken. Als je het zo ziet en ook kinderen laat zien dat het niet moeilijk is mensen in de maling te nemen en dus leert altijd te blijven kijken achter de schermen van de voorgeschotelde werkelijkheid; Als mensen cojona nog serieus nemen vraag ik of ze ook nog steeds in sinterklaas geloven of de kerstman, dat dekt de lading.

 • Mick, bedankt voor de uitgebreide debunk van Broodje Tartaar. Kijk, dat laat ik graag over aan onze nationale complottoloog; even wat common sense op iets dergelijk laten schijnen.

  Tof, je support voor Huig, mi idd een echte held. Ik kwam trouwens laatst toevallig nog een oude ‘jonge held’ , Daan Ekkel ergens tegen maar goed dat is een heel ander, niet relevant verhaal.
  Bedankt weer! Voor alles !

 • Wederom een interessant toffe show.

  Zwarte Piet is zwart, anders was het wel Piet geweest?
  Achteraf gezien inderdaad een smerige manier om kids aan mindcontroll/fuckniss te laten wennen.
  Maar dat past wel weer in de rest van het globale plaatje waarin wij mogen vertoeven.,.,.,.,.,.,.

 • Hé Mickey, toevallig dat je net nu over die docu van mudflow een stuk hebt gemaakt. Ik kreeg het ook laatst toegestuurd van een vriend heb het helemaal afgekeken en tis verdomd slim in mekaar gedraaid als je niet zelf verder kijkt/onderzoekt. 1 gedeelte van die docu werd ik wel een beetje door getriggerd/intressant ; dat stuk over vrije energie en de visie/uitleg die zei daar van gaven. Niet dat ik dat geloof maar vond zo gek nog niet bedacht en ga zelf misschien over dat onderwerp ook wat meer informatie zoeken.
  Tot nu toe top uitending weer, ben echt blei met wat jij doet.

  • Bedankt voor je berichtje!
   Het gaat inderdaad als een lopend vuurtje rond in de ‘wakkere’ wereld die video en dat soort video’s. Zullen ongetwijfeld ook waarschijnlijk ware dingen in zitten in dat soort lange video’s, anders pakt het niet, er moet altijd wel ietsie pietsie waarheid in zitten 🙂

   Vrije energie is zowieso een top onderwerp om je in te verdiepen, geen idee wat de Tartaren daar mee deden zover ben ik niet gekomen qua kijken, maar daar kan je jezelf goed en breed in verdiepen, veel staat online qua patenten en zo!

 • Hey, top weer. Die tartaaren ala maar dan die platte aarde.. zijn die mensen nooit met het vliegtuig weg geweest? Al zal dat best kunnen in een andere multiversum.

  Ik heb zelf actieve herinneringen aan de Philadelphia project en de montauk project, zou je daar een keer op willen afstemmen? Of wat over kunnen zeggen, lijkt mij zeer interessant.

  Nog een puntje op mijn iphone valt na 10 minuten het geluid opeens weg, als ik dan opnieuw de video op dat punt laad is het weer terug.

  Ik geniet van je hilarische shows vol mooie observaties! Prachtig dat je het vanuit je eigen gevoel kunt neerzetten. 💪🏻

  • Thanks voor je reactie.

   Ik heb zelf geen actieve herinneringen aan die projecten. Ik ken wel wat docu’s erover. Hoe bedoel je actieve herinneringen? Ben je zelf deelnemer geweest?

   Helaas kan ik jouw iphone problemen niet voor jou oplossen. Wellicht een andere internet browser installeren, dat kan helpen, anders weet ik het ook niet, anderen hebben dat probleem niet dus ligt bij jou..

   • Hey! Ik was er bij en ben doodgegaan tijdens een van die experimenten. Het kwam in dit leven ook steeds weer op mijn pad, tot ik daar in mij zelf naar ben gaan kijken. Wat jij zelf ook altijd zegt.. we hebben ook die donkere kant in ons. Maar het duurde wel even voor ik dat kon toelaten. Moet zeggen dat ik er achteraf geen spijt van heb om dat toch onder ogen te zien. Bedankt voor die aanmoediging! In Montauk zijn veel van de mindcontrole onderzoeken gedaan via frequentie technieken. Van 1920 tot 1985 werkten de usa en de Duitsers gewoon samen, erg interessant. Een andere browsers ga ik even proberen. Ik werk in de zorg en zie om mij heen een hele andere praktijk dan op het nieuws wordt gemeld. Mensen zijn zeer kritisch en geloven echt niet alles wat ze wordt voorgeschoteld. Ik denk dat max 1/3 gevaccineerd is. De rest krijgen ze echt niet zo ver. Gelukkig is de vakbond ook erg stellig over dat privacy en eigen keuze boven aan staan.

 • Het zou ook zo kunnen gaan lopen, nog een scenario mogelijkheid. Ze willen het Marburg virus op de mensen los laten, een virus uit de klasse van Ebola. Dit virus heeft wonderlijk genoeg dezelfde symptomen als de vaxxslachtoffers vertonen die in het ziekenhuis liggen te sterven. Er is jaren geleden al een PCR-test voor ontwikkeld en raad eens ze zijn al “bezig” met een vaccin hiervoor te maken wat natuurlijk heel snel uitgerold kan worden. En heel toevallig zijn er op de wereld een paar gevallen ontdekt volgens de WHO. De waarheidsgehalte van dit bericht weet ik niet, maar ik heb hier wel meer over gehoord. Weet jij hier wat van Mickey?

 • Interessante uitleg over Tartaria en de zogenaamde mudflood.
  Alhoewel ik me niet zo in deze onderwerpen heb verdiept, was ik niet zo heel verbaast en vond ik jou boeiende debunk vrij logisch.
  Maarja, ik heb dan ook totaal niks met die platte aarde theorie… 😉
  Dankjewel Micky voor wederom een heerlijke show!

  PS…kan iemand het licht aan doen…ik ben bang voor zwarte piet…nog steeds 😀

 • Ik herken dat sinterklaas verhaal hoor, ik was zo bang voor die man dat ik van zenuwe me haar uit trok….. en mn vingers begon op te vreten. En mijn ouders lieten hem altijd thuis komen, lelijke geldplukker kinderen bang maken.

  • Leuk voor hem. Ik heb niets met zijn waanideeën, maar iedere ‘gek’ zijn gebrek vind ik een mooi gezegde, en het staat een ieder vrij om te geloven wat hij of zij wilt 🙂

   • In al die debiele video’s van die godgevlamste (ja ik heb ze tig keer opgestuurd gekregen de afgelopen jaren dus ik weet waar ik het over heb) gaat hij uit van een platte Aarde, dus ik weet niet waarom je schrijft dat hij daar niet vanuit gaat, zelfs in de video die je hier linkt heeft hij het daar constant over namelijk….

    Ik zie nog meer waarheid in dat broodje Tartaar verhaal dan die waanideeën van die idioot onder dat godgevlamste pseudoniem, en dat zegt genoeg… 🙂

    • Hi Mickey, ik kijk altijd graag naar je video’s. Ook deze weer. Tot mijn verbazing verklaar je iedereen voor gek die gelooft dat we niet op een bol leven. Foto’s zat van platte aarde. Hoe verklaar je dat water bol staat? Hoe kan het dat en vluchtroute geen en terug even lang duurt.. vliegtuig 1000 km/u vs aarde draait 1666 km/u. Je logica in deze is veer te zoeken en je framed flat earthers met en bol mindset. Think about it. Space is fake. Ze oa buzz aldrin, zeggen het zelf.

     • Ja platlanders zijn gek in hun hoofd als je het mij vraagt en ronduit dom met hun platlander kerk bullcrap , daar heb ik inderdaad geen enkel respect voor, pleur maar lekker op hier als de waarheid je niet bevalt zal mij verder een worst wezen wat je van mij vindt prakker!

      • Ik kots letterlijk op figuren zoals jij die moeder Aarde verkrachten met hun mind-ego programmeringen met andere woorden

       En nee dit is geen net diplomatiek antwoord inderdaad, maar dit is hoe ik het voel die idioterie. Zet die TI/AI bril eens af en voelen met je donder in plaats van alles plat analyseren en redeneren….

 • De Tartaria/Mud Flood theorie is een schoolvoorbeeld van hoe de alternatieve media (bewust of onbewust) als gecontroleerde oppositie wordt ingezet.

  Ik kan me herinneren dat een jaar of 2 tot 3 geleden het ineens een populair onderwerp werd. Destijds waren er interessante video’s waarin interessante beelden werden getoond, waarbij vragen werden gesteld.
  Denk aan Romeinse architectuur in Noord-Amerika en Australië, het ‘per ongeluk systematisch’ vernietigen van prachtige historische gebouwen en de talloze foto’s van reuzen (mensen van ~2,5 meter lang) die inmiddels zijn uitgestorven.

  Nu volg ik het onderwerp al een ruime tijd niet meer, maar dit laat weer eens zien dat de incompetentie binnen de alt. media geen grenzen kent… Thanks daarvoor Micky!