Onderwerpen in deze show:

 • Storm Corrie op komst
 • Tienduizenden truckers omsingelen Canadese hoofdstad Ottawa, Trudeau op de vlucht
 • Mensenmassa viert vrijheid in Ottawa en heft zelf alle maatregelen op
 • Klaus Schwab kan zijn schwab niet thuishouden, en heeft ‘young global leaders’ zoals Macron en Trudeau lief
 • Persconferenties zonder Hugo zijn saai
 • Enge kale freggels geilen op uitsluiting en medische apartheid
 • Gideon van Meijeren heet Minister Kuipers hartelijk welkom, Vera Bergkamp vindt het weer eens niet gepast, en Fleur Agema fleurt op in de Tweede Kamer
 • Roos de Ridder voor derde keer besmet, ondanks 3 jabs, bizarrrrrr…..
 • Oekraieniers zelf niet bang, maar wel pissig op Westerse media
 • LNG (liquid natural gas), daar draait dat gezeik om in Oekraïne
 • Wat te doen met opstandige Antarctische gletsjer?
 • 100 broodjes aap verhaal, of begin van een nieuw script?
 • Apen dragen vaker zombie virussen bij zich
 • Smeagol fantaseert over vuurtoren in de Melkweg
 • Op scholen in Michigan (VS) pissen leerlingen in kattenbakken
 • Kid Rock – We The People

DOWNLOAD DEZE SHOW ALS MP3 (audio only)

Meer informatie: https://indigorevolution.nl

info voor in de show? Mail naar micky@indigorevolution.nl

Steun Indigo Revolution en ComplotMedia.nl en maak een donatie: https://complotmedia.backme.org/ en/of https://www.indigorevolution.nl/donaties/

Indigo Revolution ‘Innerspiratie’ webshop: https://innerspiratie.myspreadshop.nl/

Blijf op de hoogte van nieuwe video’s en nieuws van Indigo Revolution en schrijf je in voor de mailing list: https://www.indigorevolution.nl/email/

Twitterfeed Complottoloog des Vaderlands: https://twitter.com/Indigorev

41 reacties

 • Wat een mooi helder beeld zeg. En wat heb je hard gewerkt aan je site Micky, super!
  En… ik brul met de regelmaat ‘Freeom’ in het bos als ik aan de wandel ben. Nog geen tegengeluid gehoord. 😃 Gezellige show Mick.

 • Geweldige show weer Micky! Dankjewel . Weer genoten met t hele gezin. Jongste zoon zei dit:
  Wat het ijs van de gletsjer betreft: je kunt er een proefje mee doen. Als je een glas met water hebt, en je laat er een ijsklontje in drijven, dan zal je zien dat nadat het ijsklontje is gesmolten het waterniveau precies hetzelfde blijft! Namelijk, de massa (“gewicht”) van het ijs is precies gelijk aan de hoeveelheid water die verplaatst wordt. En laat ijs nou uit water bestaan! Oftewel, het smelten van de gletsjer (aangenomen dat die grotendeels in water drijft) heeft geen enkele invloed op het waterniveau! We worden ook hier belazerd met iets dat zó simpel is en zelf te onderzoeken. Ook hier weer ‘right in your face’ , net als Cojona.

  • Slimme zonen heb je Heleen!
   Dat experiment leg ik ook al jaren uit aan mensen als het gaat over die zeespiegel stijging door smeltend ijs hoax, veel mensen snappen die uitleg, omdat bijna iedereen wel eens flesjes bier koud heeft gelegd in de ijskast, en ze dan vergeet eruit te halen, waardoor het water in de flesjes uitzet omdat het ijs wordt en de flesjes kapot gaan 🙂

   Niet alcoholisten kunnen het proberen met spa rood 😉

  • Zeker geen domme vraag, want je kan niet zien wat er allemaal in de playlist staat 🙂
   Ik heb helemaal geen verstand van George Michael’s muziek, nooit echt naar geluisterd. Maar dat nummer Freedom meteen voor jou gedownload en erin gezet Guuz, geen saloon zonder George Michael! 😉

   • Nou, doe dan ook maar mister nightrider David hasselfoff, met” looking for freedom” er ook maar bij. Dan is de party compleet. Wisten jullie dat hij tussen de opnames baywatch door dit lied op de nacht van de val van de berlijnse muur in een hijskraan heeft gezongen? Best cool eigenlijk.

    • Die is zowieso levenslang gedeplatformed op mijn zenders. Die pro vaccin junk die roeptoetert dat ongevaccineerden dombo’s zijn komt niet op mijn platforms, nooit niet. Hoe leuk ie zich ook voor doet op een hijskraan, fuck hem.

 • Micky,
  Geweldige show en veel respect.
  Sinds 2020 een trouwe fan van de Complot
  Concurrent.
  Veel succes met je plannen voor de toekomst!
  Harry bouwjaar 47

   • Wat heb je verder geprobeerd? Internet browser cache geleegd? Andere internet browser geprobeerd (bij voorkeur Brave)?

    Net als de melding van gisteren hierover kan ik hier dus geen ene moer mee met dit soort meldingen….

    En daarbij kan je altijd nog via indigorevolution.nl de uitzending downloaden als je het op jouw apparaat niet voor elkaar krijgt om je apparaat juist te laten functioneren.

    • Je hebt gelijk. Iets verdere vermelding is misschien wel handig. Geprobeerd te streamen op mijn mobiele telefoon, Android. Via Samsung (internet) en Chrome app.
     Zou het kunnen downloaden. Maar eerlijk gezegd heb ik niet zo veel zin om via mobiele data de gehele reportage van 2:30 uur te downloaden voordat ik gevoeld heb dat het interessant genoeg is.
     Just sharing the experience..

     • Internet cache al geleegd?
      Dat is meestal het euvel.
      Of anders de Brave (internet browser) app downloaden en die gebruiken.

      Of een onbeperkt data abonnement nemen, kan je het alsnog downloaden 🙂

      Of anders je telefoon de kliko in werpen, en een goed werkend apparaat aanschaffen 😉

  • Niet echt behulpzaam dit soort reacties.

   Wat wel nuttig zou zijn zou het doorgeven aan mij wat voor apparaat, operating system, en vooral wat voor browser je gebruikt…. en/of je al je internet cache geleegd hebt bijvoorbeeld.
   Zo kan ik jou niet helpen, en bovendien help je met zo’n opmerking mij ook zeker niet.

   Je bent de eerste die dit probleem meldt. Dus zou het helpen als je meer informatie zou geven.

 • Micky, ben je je er van bewust dat de overgrote meerderheid van de mensen in de media en de politiek joods zijn ? Daarnaast zijn vele grote winkelketens ook in joodse handen. En ook in de financiële wereld hebben ze een flink aandeel. Dat is in de meeste westerse landen het geval. Ik wil er niet meteen iets slechts achter zoeken,maar ik vind het wel behoorlijk opmerkelijk en ik hoor hier nooit iets over in de alternatieve media. Heel toevallig is het in Israël ook nog het ergst met de coronamaatregelen. Hmmm, opmerkelijk toch ??? Oh ja, Hollywood is ook zwaar bezet met joodse mensen. Ze hebben de touwtjes in ieder geval in handen,dat is een feit.

  • Kijk uit met dit soort reacties. Normaliter laat ik ze niet toe of verwijder ik ze. Want ook al zit er een kern van waarheid in, is het tegelijkertijd ook exact hetzelfde als wat er voorafgaand aan WOII gebeurde in Nazi-Duitsland als het gaat om een groep (Joden) de schuld te geven van van alles en nog wat zeg maar. Ik weet dat jij het vast niet zo bedoeld, maar zo wordt het wel opgepakt door vooral de mainstream media. Die zijn antisemitisme aan complotdenkers aan het koppelen op een smerige manier.

   Daarnaast is het ook zeker niet mijn ding om te gaan beweren dat die specifieke groep mensen alle touwtjes in handen zou hebben, want dat is mijns inziens niet waar. Er zitten ‘mensen’ van allerlei komaf en allerlei religieuze voorkeuren op plekken van ‘macht’ in deze Matrix. En daarbij zijn het niets meer dan puppets van interdimensionale en buitenaardse machten.

   Is mijn mening… 🙂

   Waarom ik dit soort reacties (die van jou is trouwens nog netjes en beschaafd hoor) normaliter niet toe laat is niet om censuur, maar omdat ik weet dat ‘ze’ een stok zoeken om sites als de mijne te slaan. Ze proberen dat met antisemitisme, en daarom proberen ze ook constant FvD te koppelen daaraan bijvoorbeeld. Ik ben als beheerder van deze site verantwoordelijk voor wat er getypt staat, ik wil ze geen stok geven om mogelijk mee te kunnen gaan slaan in de toekomst. Daarvoor vind ik dit onderwerp veel te onbelangrijk 🙂

 • Helaas kan ik niet liken want dan moet ik inloggen. Hij herkent mijn email adres niet hahaha. Zal allemaal wel goed komen topper.

  • Like functie is inderdaad alleen als je een account hebt geloof ik. Weet ik niet precies. Maar boeit mij persoonlijk ook niets zo’n like button, heeft verder ook geen functie zoiets naar mijn mening aangezien er geen algoritmes draaien achter dit videoplatform 🙂