16 reacties

  • Probeer een andere browser te gebruiken, daar ligt dat euvel meestal aan en/of wees wat specifieker met dit soort meldingen en schrijf erbij wat voor appartaat, OS versie en internet browser je gebruikt.

   Maar het ligt meestal aan crappy veelal internetbrowsers. Tip van de ComplotConcurrent: gebruik de Brave Browser

   En kom je er helemaal niet uit dat kan je altijd nog de uitzending downloaden zoals ook al uitgebreid beschreven in de omschrijving bij de video

 • Jammer, ik wilde nog eens aflevering 1 van Multi dimensionale waarheid kijken maar lukt helaas niet. De andere afleveringen zijn wel gewoon te beluisteren. Toch een beetje vreemd.

  • In het geva;l van dat soort problemen (die niet aan de website liggen maar op het apparaat van de kijker) kan je altijd of de uitzending downloaden als mp3 of een andere internet browser installeren en/of je huidige internet browser opschonen. Dat lost het probleem namelijk op.

  • Opnieuw oploaden gaat dat probleem niet oplossen, want blijft dezelfde videofile.. 🙂
   Geen idee waarom het geluid het niet doet bij sommige mensen. Kan ik ook niet oplossen, maar wel een soort van oplossing bieden, je kan ‘m als mp3 donwloaden met alleen het geluid. Staat een linkje in de beschrijving.

 • Hoi Mickey, het geluid doet het wel, maar ik krijg om circa elke minuut een zandloper te zien. Zelfs wanneer ik je video eerst helemaal tot het eind heb laten doorlopen (op mute) om te bufferen. Ik dacht dat dat het probleem was, maar het lukt nog steeds niet. Ook mijn telefoon kan ik je video niet beluisteren, daar doet het geluid het niet….
  Je hele serie had ik destijds al eens op youtube gezien, maar wil graag alles nogmaals zien, want het is meer to the point dan ooit wat je hier allemaal uitlegt. Ik hoop dat je de technische hobbels (en ja, zijn het dat wel….?) weet te fixen, dank alvast!

  • Dan moet je ‘m downloaden.
   Ik kan helaas niet iedereen persoonlijk zijn of haar technische problemen op zijn of haar apparaat oplossen.
   Daarnaast heb ik niets aan dit soort meldingen. Geen idee welke browser je gebruikt, of je de internet cache al eens leeggemaakt hebt, of je je thuis router al eens opnieuw opgestart hebt, allemaal zaken die kunnen helpen. Het probleem ligt niet op mijn server namelijk.

   • Dank je wel Micky, ik begrijp het, dank voor je tips, heb alles geprobeerd, en diverse browsers. Het of geen geluid, of een zandloper. Helaas. Gelukkig heb je ook veel zeer bruikbaar leesvoer, waarvoor veel dank!

  • Is het nou echt zo moeilijk om de MP3 te downloaden? Ik krijg dit niet opgelost dus geen idee waarom elke keer hetzelfde riedeltje hier herhaald moet worden? Download gewoon die Mp3…..

   • En je kan ‘m ook nog eens als MP4 downloaden of aanklikken…..

    Ligt dit nu aan mij dat niemand de beschrijving onder een video kan of wil lezen en/of de comments waarin ik hetzelfde verhaal heb verteld?