Aanstaande vrijdag 25 november gaat NetNietLive next level! Na bijna 10 jaar complot underground te zijn geweest op allerlei schimmige radiostations en internetstreams, gaan Joost van Brakel en Micky van Leeuwen dit keer live op YouTube, en geven wij tevens tegelijkertijd een blik in onze NetNietLive studio! Mis deze unieke NetNietLive kwantumsprong dus niet en kijk aanstaande vrijdag live mee om 20.00 uur met uitzending 236 van NetNietLive, en chat interactief mee met de show via de chat!

Link naar de YouTubelivestream: https://www.youtube.com/watch?v=byga9VH50rA

Spread the love
Abonneer
Laat het weten als er
guest
7 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
kas

ik hoorde tijdens de livestream je zeggen dat er op een gegeven moment ongeveer 15 mensen keken?(?) worden de embedded viewers dan wel meegerekend in youtube? ik keek hier op de site embedded zonder ingelogd te zijn, dus als er meer op die manier kijken, wellicht worden er dan veel kijkers niet meegeteld op youtube. hoe dan ook, hartelijk dank voor de uitzending, jullie vullen elkaar geweldig goed aan. ik heb genoten!
kas

Joost van Brakel

Ja klopt, dat was ik. Ik telde inderdaad alleen de chatgebruikers van dat moment.
My bad hahaha

Marcel

Leuk man .Joost ,oude klasgenoot,ga zo door jongens …FREEEEEEEEEDOOOOM TOETER VOOR JULLIE

Joost van Brakel

Hey, mr Hunter, mooi dat je t leuk vond kerel! FREEDOM for you to!!

Jeroen

Ben benieuwd.

guuz

Wat een fijne potentiële portretfoto van de saloon overigens…..Achteraf de saloon binnenkomend voelde ik me meer dan thuis…Misschien een leuk weetje…De presentatoren in Hilversum worden gekleed. Geleende kleding van merken, winkels e.d.
Het was weer fijn verpozen..Dank…Proost..Hick..