Bovenstaand fragment is afkomstig uit uitzending 102 van de ComplotConcurrent van 10 september 2020. In dit item analyseer ik onder andere de lancering van Flavio Pasquino via Nieuwsuur (en café welterusten) als (toentertijd) nieuwste gecontroleerde oppositie pion binnen de alternatieve media.

Ik krijg nu inmiddels anderhalf jaar na de lancering van ‘Brakio’ (zoals ik hem liefkozend noem) eindelijk wat meer mensen in mijn mailbox die van mening zijn dat Brakio een gecontroleerde oppositie puppet is, die mensen gevangen houdt op een bepaald ‘niveau’ van wakker worden. Ik snap heel goed dat veel kijkers mij anderhalf jaar geleden nog niet kenden, en dus ook niet bekend zijn met het feit dat ik Brakio al in september 2020, voordat hij echt bekend werd met zijn Blckbx kanaal, al ontmaskerde. En bovendien waarschuwde uit te kijken met dit soort figuren. Daarom leek het mij een goed idee om dit item uit uitzending 102 als ComplotConcurrent Classic te uploaden.

Het fragment draait niet alleen om Brakio, Café Welterusten en andere gecontroleerde oppositie outlets, maar gaat ook verder in op de mechanismes die hiervoor gebruikt worden, en eindigt met een uitleg over de onzichtbare invloed van AI (kunstmatige intelligentie) op het gecontroleerde ‘wakker’ worden.

Een must see als je dit item nog niet kent!

Spread the love
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties