Multidimensionaal Binnenstebuiten is de samengeperste vorm van de gehele ‘Multidimensionale Waarheid’ videoserie op ComplotMedia.nl, en zit boordevol waardevolle Absolute Werkelijkheden over onszelf, onze moeder planeet Aarde, het Universum, en alles wat daar binnen (en buiten) valt. Multidimensionaal Binnenstebuiten biedt essentiële tools en informatie voor de tijd waarin wij leven en over de Absolute Werkelijkheid. Wil jij jezelf herinneren wie je werkelijk multidimensionaal bent en wat je hier op Aarde doet, dan wil je deze ruim 3 uur durende special die draait om herinneren niet missen!

Download als MP3

Spread the love
Abonneer
Laat het weten als er
guest
10 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Liesbeth

Echt super duidelijk, je hebt alles heel helder en onomwonden verteld. Geweldig Micky, bedankt!!

Nettie

Hallo Micky,
Je beste video uit deze reeks!
Het blijft lastig voor mij te accepteren dat Moeder Aarde al het duistere ook toestaat hier. Ik vraag mij regelmatig af hoelang ik hier nog wil zijn, zeker als de laatste fase – 5 – pas over 20 jaar in gaat. Dan ben ik 83 !
Het beste met alles wat je doet.

Nettie

Dat vind ik fijn, Micky, pff!

BSV

jaaaa Mick lekker bezig was een tijdje geleden dat je weer een Multidimensionale waarheid aflevering hebt gedropt zijn altijd de leukste afleveringen REMEMBER WHO YOU ARE!!!!

Richard Schuivens

Deze ga ik maar even in twee delen kijken. Ik heb t gevoel dat er waanzinnig veel info naar me toe komt nu hahaha. Goeie avond Micky.

Hielke

Mooi gekozen titel Mickey. Ik ga hem om een gunstig tijdstip bekijken/beluisteren.

Soraya

Charles is ziek en zal wel doodgaan, misschien kan je daar later wat over vertellen