Onderwerpen in deze show:

 • Het NOS journaal in 12 seconden met alleen maar de waarheid
 • Is de Complottoloog des Vaderlands dan eindelijk een aanjager voor complot terrorisme geworden?
 • Fascisten weren Icke
 • David Icke waarschuwde 25 jaar terug al voor hetgeen ‘Covid’ ons bracht…
 • Yeşilgöz, product van meerdere nazi’s van de week
 • Nieuw-Zeeland NCTV is een lamzak
 • Vriend van Noorse prinses zegt een ‘Space Lizard’ te zijn
 • Black Goo versie 1.0 is hier!
 • Mam, not Man!!!!
 • NOS linkt homo erotisch avontuurtje Paul Pelosi klakkeloos aan politiek rechts
 • Deze NBC video bevat een hoop waarheid over Paul Pelosi’s homo erotische avontuurtje wat eindigde met een klap van een hamer
 • Kamala Harris: de eerste stoner president van Amerika!!
 • COP27 van start
 • Hoe duurzaam is ‘groene’ waterstof eigenlijk, als je dat uit Namibië haalt?
 • Nieuwsuur pakt uit met 5 meter waterspiegel stijging sprookjes wetenschap
 • Klimaat wappies van fietsen trappen, waarom is dat zo leuk om naar te kijken?
 • Dropkick Murphys – All you Fonies

Showlink:

DOWNLOAD DEZE SHOW ALS MP3 (audio only)

info voor in de show? Mail naar micky@indigorevolution.nl

Steun Indigo Revolution en ComplotMedia.nl en maak een donatie: https://complotmedia.backme.org/ en/of https://www.indigorevolution.nl/donaties/

Indigo Revolution ‘Innerspiratie’ webshop: https://innerspiratie.myspreadshop.nl/

Blijf op de hoogte van nieuwe video’s en nieuws van Indigo Revolution en schrijf je in voor de mailing list: https://www.indigorevolution.nl/email/

Twitterfeed Complottoloog des Vaderlands: https://twitter.com/Indigorev

ComplotMedia op Telegram: https://t.me/s/ComplotMedia

Indigo Revolution Chat op Telegram: https://t.me/IndigoRevolution

YouTube teasers kanaal ComplotMedia.nl https://www.youtube.com/channel/UCn0uq9iv2hkD7K9Ma2vudDQ

Spread the love
Abonneer
Laat het weten als er
guest
48 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Eva

Zou wel willen horen wat Yilgiz vindt van de Armeense Holocaust.

manus

28m30 Ted/Edward heath?

guuz

Rond 107….Des paraad. kan dat?..

guuz

Salonfeiig……duitse spelling effe daar gelaten….vrij vertaald…huiskamerklaar…..salonanarchist. hick…groeten terug van mijn paard en mij…

Pim

Hey Mick,
Ik ben momenteel in Carnac en ik heb potverdorie nog geen Ufo’s gezien en ook geen geïdentificeerde vliegende objecten behalve vliegtuigen natuurlijk… kan je niet ff wat regelen? 😛

Joost van Brakel

Savonds naar het grote stenenveld gaan, en over het het klimmen.
Dan met je rug tegen zo’n steen gaan staan (innerlijke warmte van die Steen voelen) en dan naar boven turn, succes gegarandeerd.

P.s. je kunt ook richting plouharnel rijden snachts, dat is een klein stukje, minder steven, maar daar zijn geen hekken, en wat meer rust.

Enjoy!!

Joost van Brakel

Het = hek,
Turn = turen,
En steven = stenen 🙈😄

Pim

Bedankt hè! Ga ik proberen vanavond 😃

Pim

Mijn scheetjes ruiken best lekker eerlijk gezegd. Stop die worst maar waar de zon niet schijnt micky

Pim

Ik zeg ook niet dat je hem op moet eten 😉

Nettie

David Icke zegt dat de kwaadwillende macht ons mensen als vee ziet. Misschien moeten wij de kwaadwillende macht als wespen in een wespennest zien. Ik stel me voor dat ik de wespennesten inspuit met foam waardoor ze stikken. Dit doen professionele verdelgers namelijk ook in real life. Dat weet ik van bevriende camping eigenaren, die wespennesten in hun vakantie huisjes hadden.

Pim

Ik vindt het bijzonder dat mensen in de complot wereld janken over de elite die ons als vee behandelen. Vervolgens wel verder gaan met dierlijke “producten” eten en het vee behandelen als vee. We behandelen vee trouwens veel erger dan de elite ons. We zijn ervan overtuigd (mogelijk met opzet)dat we dierlijke producten nodig hebben. Uit eigen ervaring, ervaringen om me heen en onderzoek is het me duidelijk dat we het niet nodig hebben om gezond te zijn. Sterker nog het is de oorzaak van de meeste welvaartsziekten… Lees verder »

Pim

Micky is getriggerd. Misschien moet je eens diep in jezelf afdwalen en jezelf vragen waar deze reactie vandaan komt. Een aaneenschakeling van projecties, jeetje, dan zijn er wel veel, klinkt indrukwekkend.. Ik zie eigenlijk alleen maar projecties van jouw kerel. Over spirituele arrogantie gesproken. Karma een begrip wat al duizenden jaren gebruikt wordt, maar jij weet zeker dat dit onzin is, wie is er dan spiritueel arrogant? Ik kan niet met zekerheid zeggen dat karma een ding is, maar jij bent blijkbaar enorm zeker van veel zaken. Ik… Lees verder »

Pim

Als iemand het niet met je eens zijn noem jij ze vooral “ getriggerd.”Ik dacht een koekje van eigen deeg. Maar het is duidelijk wie het nodig vind om te beledigen aangezien je geen echte argumenten hebt, een teken van zwakte…wel slim dat je nu hebt ingesteld dat je mijn reactie kan goedkeuren of niet, dus ik verwacht niet dat dit meer op je website komt te staan. Lijkt het net of je het laatste woord en de “discussie gewonnen hebt” handig zo’n eigen website hé. Slacht mezelf?… Lees verder »

Laatst bewerkt op 1 jaar geleden door Pim
Pim

Ik ben niet pissig, wel beetje verontwaardigd over jouw reactie dat wel. Ik had iets meer van je verwacht, maar uiteindelijk verbaast me het eigenlijk ook niet. Jij maakt een standaard flauw grapje over vooraan in de rij staan bij het uitoefenen van hersencellen, ja nee dat is van hoogwaardig niveau. 🤣 ga je nu ook weer te veel drinken op kamp en rondstruinen als een idioot? Als we het over het verlies van hersencellen hebben 🤣 en brugklas niveau.

Pim

Volgens mij valt het wel mee mee hoor dat voor paal staan. En verder ben ik heel positief dus dat komt wel goed hier in Carnac. Mijn ego is niet gekwetst hooguit teleurgesteld in je micky, maar daar kom ik wel weer over heen. Dat ik in gesprek willen blijven met je zegt niets over mijn gekwetste ego en ik hoef niet perser het laatste woord. Ik was alleen nog niet klaar met reageren. Ik ben wel benieuwd wat andere mensen hier vinden van dit gesprek. Ik ben… Lees verder »

Pim

Het was een beetje een aanname dat realiseerde ik nadat ik het verzendde, maar ik denk niet dat je me het helemaal kan kwalijk nemen aangezien je redelijk met gestrekt been er in ging. Ik dring verder helemaal niets op. Ik deel mijn mening en ideeen zoals jij dat ook doet. Volgens mij zat ik niet door te zeveren en aan de andere kant kan ik het zelfde over jou zeggen, maar doe ik niet. Veel mensen proberen het niet eens en nogmaals ik geloof dat de meeste… Lees verder »

Pim

Als ik een UFO zie zal ik ze de groeten van je doen micky

Rene

Ik denk dat dat per persoon verschillend is ik ga met name goed op vlees en minder op groen voer

Pim

En wat had je zoal aan groen voer gegeten en hoelang en hoeveel?

Fred

Ja ja, hoewel mijn brede vertrouwen vorige keer toch ietsjes was geslonken, van deze show ben ik toch weer een uiterst fervent radicale aanhanger!!!

WEERGALOOS Micky!!!

Fred

Eigenlijk heb je helemaal gelijk! Scheelt niet alleen bandbreedte, maar scheelt ook nog een beetje negatieve energie! Mischien wat last gehad van negatieve vibes.

Rene

Over spreekkoren kan me fc twente tegen Groningen nog herinneren 😂

Pascalle

Streetpunk van de Dropkick Murphys… Cheers mate

Laurence

Pieter Jaap is een Gorn en hij plant zich voort door eieren te leggen en kom je hem tegen moet je vechten tot de dood de Gorn gelooft namelijk dat alleen de sterkste overleeft. Hoewel ze heel sterk zijn bewegen ze heel traag dus je maakt wel een kans.

Marcel

De mijne ligt ook klaar ,zijn we in ieder geval samen ,freeeeeeeedoooommmm

Lor

🙂 Subscribed to your channel YT

Lor

Freedom🥳

Rob

schitterend!

Iucianos

Bedankt voor de goeie content elke week mick god bless you

Jeroen

Yes. Eerst een toespraak van Icke. En nu een nieuwe show van Micky. Deze week maar weet eens wat doneren. Thanks man! Oh nee…Come on man!!!

Pascalle

precies Jeroen. Zo denk ik er ook over