Onderwerpen in deze show:

 • Barackhenaten
 • Omtzigt aan kop, BBB slaat toe op de politieke transfermarkt
 • Wop Soap
 • Mitch McConnell weer eens bevroren
 • Stikstof nu nog gevaarlijker dan al gedacht
 • Slaven kunnen in de toekomst misschien wel minder skiën, en dat komt door die slaven zelf
 • Storm Gerrit komt eraan
 • Finding Nessie
 • Covid hysterie komt weer op gang in de VS nu de verkiezingen eraan komen
 • Volgens TikTok….
 • Hersenworm
 • Ren – Masochist

DOWNLOAD DEZE SHOW ALS MP3 (audio only)

info voor in de show? Mail naar micky@indigorevolution.nl

Steun ComplotMedia.nl en maak via iDeal maandelijks of eenmalig een donatie: https://complotmedia.backme.org/

Of gebruik PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/indigorevolution

CryptoCurrency donatie pagina: https://complotmedia.nl/donaties/

Indigo Revolution ‘Innerspiratie’ webshop: https://my-store-11693551.creator-spring.com/

Blijf op de hoogte van nieuwe video’s en nieuws van Indigo Revolution en schrijf je in voor de mailing list: https://www.indigorevolution.nl/email/

Twitterfeed Complottoloog des Vaderlands: https://twitter.com/Indigorev

ComplotMedia op Telegram: https://t.me/s/ComplotMedia

Indigo Revolution Chat op Telegram: https://t.me/IndigoRevolution

YouTube teasers kanaal ComplotMedia.nl https://www.youtube.com/@mickyvanleeuwen

Spread the love
Abonneer
Laat het weten als er
guest
14 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rob

Mij is ten gehore gekomen dat Nessie (en haar jong) met de Enterprise off-planet in veiligheid gebracht zijn. Haar missie op aarde was volbracht.

Bas

Elke week is speeskeekweek.. precies @mick – leraren en agenten leven niet in armoede, tenzij ze gok en/of drugs/sexverslaafd zijn en er niks meer overblijft voor een pak donuts. de Gelderlander bv (de krant) maakt het ook vaak bont. hebben ze een zielig echtpaar gevonden dat maar 400/ mnd voor eten heeft. lees de commentaren bij dat soort artikelen maar eens – zwaar gebagetalliseerd wat armoede zou zijn, door de Gelderlander. Armoede is bv 50/ week voor álles, dus ook de kleefpasta, schijtlint, blikjes voor de poes. de… Lees verder »

Lor

Ik ga er aan beginnen🥳

Nathalie

Maar ik had het gisteren nog over dat ik niet direct veracht dat die Corona weer op dezelfde manier uit de kast getrokken wordt. En ook eerder denk aan de economie. Alleen al omdat je dan mensen makkelijker op de knieën kunt krijgen als je geen geld of middelen meer hebt of daar angstig voor wordt. Een combinatie van Corona, economie en alien invasie sluit ik niet uit. Gewoon omdat ik verwacht dat er iets gaat gebeuren wat onverwachts is.

Nathalie

Ja ik bedank mijn multidimensionale zelf niet zo vaak hoor. Meestal vraag ik of het allemaal misschien iets duidelijker kan. Hoewel ik soms de humor van mezelf wel in zie al is dat vaak achteraf.

guuz

Heel mooie eindclip, Mick..En zeker met de tekst erbij …..Iets hoger in de boom schudden….vond ik weer een mooie uitspraak van je….Tegel waardig….groet….

Pascalle

Als de queen naar Mars is, dan hebben we king Charles nog die gaat zwemmen. Zo moeder zo zoon.
Thanx Micky!

Rob

Ik zag recent potcast van M.Salla met LA Marzulli . Kan het zijn dat het bewustzijn van Akhenaten dan in de kloon getransporteerd wordt van Obamen? La Marzulli leek tijdens deze potcast wel meer richting George Kavassilas, want de Galacted Federation entiteiten zijn niet de reddende engelen, waar M.Salla nog een beetje aan vasthoudt, hoewel steeds minder.

AAA

Eric Hecker – Antarctica Firefighter for Raytheon Exposes Scary Earthquake Weapon | SRS #66 (Part 3) – YouTube

whisteblower Eric hecker praat over Directed Energy Weapons, Technology die mcdonalds wilt gebruiken om mensen tijdens hun slaap te laten beinvloeden door middel van advertising. Gedachten in jouw mind stoppen waarvan je denkt dat het van jou komt.

Anita

Ik zou het graag willen geloven over die fotos van obama. Maar als je inzoomd zie je dat alle gezichten niet in het midden doorgesneden zijn, het deel van obama en vrouw en Beyonce is over de neus heen getrokken. Je kunt duidelijk zien dat er dus 1 persoon zijn neus gebruikt wordt ipv precies door het midden. Misschien pietluttig, maar het maakt wel degelijk verschil. Ook zijn de fotos verwerkt in elkaar ipv half op half zonder het in te blenden.

Bas

Klopt, ook het interview gisteren door Tucker Carlson *episode 22* met een holmaatje van barack obama over een crackfeest waarbij barack de dag erop terug kwam voor meer zou je als ongeloofwaardig kunnen wegzetten. Helaas wil obama niet over mike vertellen. En wellicht traint ze voor de 200 meter vlinder bij de seniorenspelen in 2030 en die bulten in de jurk gewoon een tijdelijk iets medisch of gewoon de flambeer torch uit de bh gezakt. De crackpijp kun je blijkbaar gratis krijgen op bepaalde plekken waar de demonrats… Lees verder »

Nathalie

Ik heb wat opgezocht daarover:
Nee, een kloon is geen exacte kopie, maar een genetische kopie van het origineel. Het is het verhaal van het fenotype en het genotype. Genetisch zijn klonen gelijk maar iedere kloon ondergaat zijn eigen individuele milieu-invloeden en daardoor kunnen uiterlijke verschillen ontstaan tussen de klonen (verschillen dus in fenotype). Het gaat dan vaak om kleine verschillen.

Maar voor mij voelt het wel waar.

rob

Obama en vrouw? Ik zou graag geloven dat Michael een vrouw is maar als je inzoomt zie je dat er een flinke adamsappel zichtbaar is. Bovendien kun je duidelijk zien dat er een mannelijk geslachtsdeel “hangt” precies waar je zulks bij een man zou verwachten. Het lijkt zo dat foto’s worden aangepast om ons het idee te geven dat Michael een vrouw is. Misschien wat ouderwets maar ik vind dat mannen zonder make-up er per definitie beter uitzien.