In deze video ga ik verder waar ik in ‘Het Multidimensionale Eindspel’ gestopt ben. Centraal in deze video staat de naderende komst van de intergalactische groepering die wij kennen onder de naam ‘de Galactische Federatie’ of ‘Galactische Confederatie’ van het ‘Licht’.

Een berg aan multidimensionale informatie zo kan je deze video omschrijven. Wat is de ‘god’ Matrix? Hoe is deze opgebouwd? Welke rol speelt de Galactische Federatie in het intergalactische script wat uitgespeeld wordt hier op Aarde? Waar gaat hun focus op liggen? Welke rol spelen de ‘Alien Arken’ die overal ter wereld momenteel geactiveerd worden? Wat voor technologie en wat voor religie kunnen wij van dit soort groeperingen verwachten? En hoe krachtig zijn wij als multidimensionale eindeloze wezens ten opzichte van deze missionarissen van de ‘god’ Matrix? Zomaar wat vragen die in deze video beantwoord worden, aangevuld uiteraard met diepe innerlijke multidimensionale wijsheden!

Download deze video als MP3 (audio only)

Spread the love
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
nancy wolters

Dag Micky,
Hoe zit het met ons energetische lichaam? Hebben we die wel van nature of is daar mee gesjoemeld? En hoe zit het met mensen die deze kunnen zien? zien ze dat met het 3de oog? Pijnappelklier?

nancy

Bedankt Micky voor je eerlijke antwoord.

Kyle

Beste Micky, ik kwam bij toeval (or not toeval) op je site terecht. Ik zie dat er enorm veel door je hoofd spookt. Misschien kun je het jezelf wat makkelijker maken door allereerst een antwoord te vinden op de vraag of de illusie van een geïndividualiseerd bewustzijn, die jij ervaart als “ik,” bewust gekozen heeft voor de vergetelheid die optreedt rond de geboorte van en voor veel menselijke baby’s. Of ben je verleid of zelfs gedwongen om aan het menselijke collectief deel te nemen? Helemaal “ego-loos” kan informatie… Lees verder »

Sharon

Geniaal antwoord