Zoals de meesten van jullie waarschijnlijk al hebben meegekregen hebben wij van de ‘Nieuwe Keltische Orde’ een tijdje geleden de intentie gezet om een trip naar Carnac in Bretagne te gaan plannen en organiseren. Carnac (en omgeving) staan bekend om de grote menhirvelden met duizenden menhirs, dolmens en velen anderen Keltische bouwwerken en krachtplaatsen. Doordat de oude Kelten deze menhirs uitgelijnd hebben naar allerlei belangrijke sterren en sterrenstelsels binnen de Melkweg, in co-creatie met de Universele moederenergie, is de energie in Carnac majestueus, harmonieus en helend. Ook bevindt zich boven Carnac een heuse stargate/vortex in de lucht. Redenen in overvloed met anderen woorden om met onze Nieuwe Keltische Orde naar Carnac te trekken dit voorjaar, terug naar onze Keltische bakermat!

We hebben in uitzending 241 van ‘NetNietLive’ een oproep gedaan aan onze mede Kelten en Germanen om als er interesse is om mee te gaan met deze trip een voorkeur uit te spreken voor een week in juni (de camping gaat pas open in juni, en in juli hebben de Fransen vakantie en is het stervensdruk en duur in Bretagne) welke het beste past. Uit deze berichten kwam naar voren dat de week van 16 t/m 22 juni het beste uitkomt. Wij hebben daarom besloten deze datum vast te zetten. We willen vertrekken richting Bretagne op zondag 16 juni, en weer terugkeren op zaterdag 22 juni. Ik Micky ben tig keer in Carnac geweest, en ook op de camping waar we deze keer ook weer naar toe willen gaan. Deze camping ligt op een steenworp afstand van de grootste menhirvelden, lopend ben je met 10 minuten van de camping op de menhirvelden. De camping heet ‘La Grande Metairie’ en de website van de camping met alle info die je nodig hebt vind je hier https://www.lagrandemetairie.com/

Het is een camping met blokhutten, stacaravans en andere vormen van bewoonbare Keltenhuisjes die volledig ingericht zijn en voorzien zijn van toilet, badkamer, douche, keuken, wifi, en uiteraard bedden en meubilair. We zouden het eventueel natuurlijk zo duur en luxe kunnen maken als we willen. Echter hebben we gekozen voor een goedkopere optie. Volgens onze berekeningen kunnen we 6 dagen en nachten aanbieden voor ongeveer 130 euro per persoon. Het ligt er een beetje aan hoeveel mensen er mee gaan en hoeveel Keltenhutten we moeten boeken om exact te weten wat de campingkosten per persoon zullen zijn, maar reken maar op 130 euro.

Wat kost dat dan?

Deze 130 euro voor het verblijf in ons Keltenhuis zal vooraf betaald dienen te worden nadat we geboekt hebben. De andere kosten zullen we pas definitief weten als we weer terug zijn van onze trip naar het Kelten Heiligdom. We hebben echter al wel een grove schatting gemaakt voor de kosten voor de reis en het verblijf (eten en drinken). We zijn uiteraard afhankelijk van auto’s. Zonder mensen met auto’s wordt de trip zo goed als onmogelijk, aangezien de supermarkt op 10 minuten rijden van de camping ligt en de gehele omgeving bezaait ligt met ancient Kelten bouwwerken die alleen met de auto goed (en snel) bereikbaar zijn. De benzine/elektriciteit kosten delen we uiteraard met z’n allen. Een grove schatting voor deze kosten komen uit op ongeveer 100 euro (of ietsjes meer) per persoon. De overige kosten zullen bestaan uit de kosten voor de boodschappen. Deze kosten heb je uiteraard ook als je thuisblijft. We kunnen het ook hier weer zo duur en luxe maken als we willen, of kiezen voor een wat Spartaanser verblijf. Een grove schatting van deze boodschappen kosten bedraagt zo’n 80-100 euro per persoon. We weten deze kosten dus pas als we daar zijn (geweest) definitief. De totale trip komt dan grof geschat uit op 330 euro per persoon. 130 voorafgaand, en ongeveer 200 euro voor tijdens de trip.

De verdere planning van deze Keltentrip naar Carnac

Weet je nu al dat je mee wilt gaan? Geef je dan op via het mailadres micky@indigorevolution.nl . Weet je nog niet of je mee wilt of kunt gaan? Geen probleem, we zijn van plan ongeveer half maart te gaan boeken. Je hebt dus nog even tijd om contact te maken met de Kelt in jezelf, en in te voelen of je mee wilt gaan. Als je meer informatie wilt kan je op dit bericht antwoorden of een mailtje sturen naar het adres hierboven genoemd. In ‘NetNietLive’ #242 (laatste weekend van februari) zullen Joost en ik het publiek nog voor een laatste keer warm proberen te maken voor deze trip, en ook zal het bericht op de websites en de socials gedeeld worden om zoveel mogelijk Keltische zielen te bereiken. Hier vindt je het reisverslag uit 2011 van onze vorige Keltentrip naar Carnac: https://www.indigorevolution.nl/2016/09/07/het-mysterie-van-de-duizenden-menhirs-in-carnac-ontrafeld-html/

Het gaat een legendarische trip worden!

Bij Toutatis!

Kelten 0015 en 0015 (Micky van Leeuwen en Joost van Brakel)

Spread the love
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jan

Pas op. Ok

Pascalle

Slapen jullie bijelkaar in 1 ruimte of heeft ieder zijn aparte slaapplek?

Mooi initiatief!

Pascalle

merci dus ik kan alleen snurken…. haha