Onderwerpen in deze show:

 • Opblaas vliegtuig vliegveld Kaboel deel 2
 • Waarom heeft niemand het over het Bagram vliegveld in Afghanistan?
 • Bom en doei Afghanistan
 • ISIS Khorosan, nog slechter dan de Taliban
 • Bruinvissen spoelen massaal dood aan op de Waddeneilanden, wat veroorzaakt dit?
 • Pfizer jabs killen ‘Killer T-cellen’
 • Ernst Kuipers eindelijk terug aan tafel bij zijn eigen familie
 • Extra gele Jodenster verplicht in Israël
 • He bah, AVG wetgeving is zooooooooo 2019…..
 • Nazi bedrijf van de week: LeasePlan
 • Klaus Schwab ontwikkelt corona mondkapjes die op corona kunnen testen

 

Showlinks:

 

DOWNLOAD DEZE SHOW ALS MP3 (audio only)

Meer informatie: https://indigorevolution.nl

info voor in de show? Mail naar micky@indigorevolution.nl

Steun Indigo Revolution en ComplotMedia.nl en maak een donatie: https://complotmedia.backme.org/ en/of https://www.indigorevolution.nl/donaties/

Indigo Revolution ‘Innerspiratie’ webshop: https://innerspiratie.myspreadshop.nl/

Blijf op de hoogte van nieuwe video’s en nieuws van Indigo Revolution en schrijf je in voor de mailing list: https://www.indigorevolution.nl/email/

26 reacties

   • Ik heb je link in Dutch Matrix gezet, ivm vliegtuig AfghanistaN, het is direct verwijderd, nouja… Toen dit er bij gezet> @Simon Matrix  ik had het ook net hier gedeeld, maar het is verwijderd… Jammer… Mickey is net zo goed als jullie❤️

    Maar deze opmerking is volgens mij ook voor niemand te zien, althans voor mij toch niet meer.
    Oké laters💛

    • Ja YouTube verwijderd een hoop, dat doet Dutch Matrix niet zelf.

     Ik hoorde Simon erover praten inderdaad, goed bezig! 🙂

   • Eerlijk gezegd vond ik het wel fijn dat je er weer was. Was gewoon moe van al het innerlijk werk en precies wat jij zegt: al die polarisaties.
    Trouwens hoorde vandaag bij de ‘blauwe tijger studio’ van Rypke Zeilmaker dat wij nu gewend zijn aan corona maatregelen en we nu zo verder kunnen met het klimaat co2 paspoort. Bv. Als jij een vliegreis hebt gemaakt dan heb je zoveel ‘punten’ verbruikt en mag je bv niet douchen of vlees eten. Of je moet heel veel betalen (!). Blijkbaar is het niet satanisch genoeg!!
    Ik heb toch enorm genoten van je show maar ben me wel bewust dat ik eigenlijk geen nieuws meer volg. Maar gelukkig dankzij jou blijf ik op de hoogte!! En de krantenkoppen die ik dan op mijn werk zie….maar sorry, dat is zo slecht…..kijk ik toch liever naar jou!

 • Hij is de complot concurrent dit betekent dat hij anders is als de rest !!! stop met haatmails anders gewoon andere complotoloog volgen?

 • t-cellen zijn inderdaad onderdeel van het immuunsysteem.
  Virussen zijn onderdeel van ons zelf, het verhaal van besmetting is gebaseerd op een verkeerde aanname. Denk erom: virologen onderzoeken cellen in vitro, op een petrischaaltje. Een cel is niet in de natuurlijke omgeving, wordt niet gevoed en sterft af. Virologen begrijpen dit niet, en denken dat de cel door besmettingen afsterven. Ook de electronenmicroscoop geeft staling waardoor de cellen afsterven. In de jaren60 is een microscoop ontwikkeld waarbij men wel levend weefsel goed kan bestuderen. Voor wie het nog wil bekijken en de onwetenschapelijke werkwijze van de virologen in jip en janneke taal: https://www.bitchute.com/video/EdffVJbFxb96/
  Ik heb de machiavelli vereniging gemaild aan de hand van het genie Koopmans of ze me een beeld en sequentie van een compleet coronavirus kunnen laten zien, tot vandaag de dag geen antwoord ( natuurlijk kan dat niet, zie de link).

  • Je bent nogal stellig voor iemand wiens vakgebied niet virologie is, en die nu doet alsof hij alle wijsheid in pacht heeft door een BitChute video te kijken en vervolgens te linken…..

   Schoenmaker houdt u bij uw leest? Of is BitChute tegenwoordig de ultieme waarheid voor non-virologen?

   Je hebt mij deze link al meerdere keren gemaild en volgens mij ook onder video’s geplakt. Waarom dit zo opdringen, het is namelijk totaal niet jouw vakgebied als orthodontist? Weet je zeker dat je nu niet aan medische misleiding doet? 🙂

   • Ik snap je punt. Maar ik ben ook arts en heb wel wat van dit vak geleerd. Ik had altijd moeite om deze materie te onthouden, ook farmacologie, omdat ik nu pas besef dat dit niet op waarheid berust. Dat laatste heb ik eigenlijk van jou geleerd, via de website indigorevolution, dank ervoor. Ik besef dat ik als arts op een volledig verkeerd spoor ben gezet tijdens de opleiding. Het heet ook geen geneeskunde, maar studie medicijnen. Als je medicijnen studeert leer je niet genezen. En zeker niet logisch nadenken. Daarom is het goed dat een “buitenstaander” mij wakker schut, want eigenlijk heb ik gewoon een mindcontrol programma gevolgd. Ja , als student moet je hele hoge cijfers halen om mee te kunnen doen, maar ik besef nu dat wij ( artsen) helemaal niet zo slim zijn. Ja, ik doe orthodontie en ik moet zelf uitvissen wat de oorzaak is van scheve tanden, smalle kaken en hoe de oorzaak op te lossen en ik begrijp het nu eindelijk. Je zou zeggen, dat heb je toch allemaal op de universiteit geleerd? Nee dus. Ik ben ook nu van mening dat de universitaire opleidingen die ik gevolgd heb gewoon achterlijk zijn, voor zwakbegaafden. Tenzij je wilt dat patiënten chronisch zieken worden, maar dat is weer een ander verhaal. Top uitzending weer!

    • Sorry ik dacht je al die tijd dat je hier reageerd orthodontist was. Nu ben je dus ook opeens een arts. Iedereen is arts vandaag de dag blijkbaar. Wat voor arts ben je dan dat jij met grote zekerheid kan zeggen dat een BitChute zwamverhaal de waarheid is? Hoe lang heb je al werkervaring als viroloog en/of welke andere werkervaring heb je in dit vakgebied met virussen?

   • Niet dat ik er verstand van heb by the way. Maar ik doe ook niet alaof ik er verstand van heb. Ik weet niet wat waar is als het gaat om vakgebieden waar ik niet in geschoold ben en/of zelf geen enkele werkervaring mee heb, dus zal je mij never nooit niet dit soort info in mijn show ziem behandelen als waarheid (zoals jij nu wel doet).

 • Wederom een mooie show Micky bedankt.

  Al ik wel onpasselijk werd bij die dokter voor wat betreft de mogelijke uitwerking van die vaccinaties, aangezien mijn gehele familie dan de Sjaak zou kunnen zijn.
  Mijn vader, moeder, broer en zijn vrouw.
  De angsthypnose werkt zelfs zo goed, dat mijn moeder bang voor mij is, omdat ik mij dus niet laat vaccineren, hoe gek wil je het hebben.

 • Divided we will fall
  United we are tall

  Op een oude leest geschoeid……grapje schoenmaker….hik

  Ps Bestaat het woord coronnafuik al ? Nogmaals….je Adams filmpje is klasse…..groet

 • Yeah… Nazi’s in het nauw in 720p. Mooie mijlpaal Micky. Proficiat…duimpjes omhoog en een dikke toeter voor jezelf.
  Herkenbaar de witteboord management puppets en arbo facsisten… om te kotsen!
  Adams Family….hi-la-risch!
  De nieuwe Robby Valentine single…prachtig!
  Positiviteit en vertrouwen, de rug recht en door.