Onderwerpen in deze show:

 • Facebook black-out
 • Nederlandse rechters zijn net zo corrupt als overal ter wereld
 • Schrijnende mensonterende QR code ‘problemen’ bij bubbelbewoners
 • Een algemene beschouwing
 • Woke Ass Mofo’s halen weer eens de holocaust erbij
 • Rob Jetten, slachtoffer van MKULTRA-achtige mind control praktijken in de kelder van Sigrid Kaag?
 • Chinese gigant Evergrande op het punt van faillissement, wereldeconomie binnenkort door het putje?
 • De schijf for Life, briljant Vegan idee
 • Vliegende microchips in aantocht
 • WSP: Wilcock Space Program
 • Alles leeft, en alles heeft emoties

DOWNLOAD DEZE SHOW ALS MP3 (audio only)

Meer informatie: https://indigorevolution.nl

info voor in de show? Mail naar micky@indigorevolution.nl

Steun Indigo Revolution en ComplotMedia.nl en maak een donatie: https://complotmedia.backme.org/ en/of https://www.indigorevolution.nl/donaties/

Indigo Revolution ‘Innerspiratie’ webshop: https://innerspiratie.myspreadshop.nl/

Blijf op de hoogte van nieuwe video’s en nieuws van Indigo Revolution en schrijf je in voor de mailing list: https://www.indigorevolution.nl/email/

Twitterfeed Complottoloog des Vaderlands: https://twitter.com/Indigorev

47 reacties

 • Hehe Eindelijk! ik heb de complot concurrent echt nodig om in deze distopie te kunnen blijven lachen.
  Dank daarvoor Micky!

 • Het kan aan mij liggen hoor, maar ben ik nu de enige die, “tuut tuut tuut de groetjes van Ruud zie”als ik die Ron Fresen zie praten met die scheve bek van um?

 • Mooi dat je Rob Jetten effe in het licht zet. Ik heb al een tijdje dat ik meende te zien dat Rob waarschijnlijk onder fikse Mind Control staat. Ik heb een boek in handen gekregen dat dit helemaal blootlegt. Een gruwelijk en bijna ongelooflijk boek (Mind Control) om te lezen maar daarin komt dit uitgebreid aan de orde. Of het allemaal waar is wat deze vrouw in het boek vertelt en heeft meegemaakt weet ik niet maar alles wat je kunt bedenken is er hè. 😅 Oh chips, wat doe je nu met je ‘strontvlieg’ die je soms lastig valt. 😊

  • Mind Control, thanks for the memories. – Brice Taylor
   Het is in het nederlands vertaald door Quasimodo

   Helaas zijn er nog veel meer met een zelfde soort levensverhaal Els

  • Wat ik vergeet en het belangrijkste is: wat geef je door je vele onderzoek veel en bijzondere informatie in deze show. Dank je wel Micky.

   • Zo mooi ik zeg ook al jaren Robot Jetten. Gewoon vanaf het allereerste moment dat hij ten tonele verscheen. The best for last. Ik vind het een goede reminder dat alles leeft. Ja dat vergeet ik wel eens. Ook mooie verhalen over gelezen van de Aborigals hoe die dat doen. Prachtig. Je hebt het ook al vaker aangegeven niet in deze show maar de naam zegt het al. Ab original dat zij de oorspronkelijke mens zijn. Met een lach en een traan was het en een mooie traan van ontroering als liefhebber van het levenslied deze komt altijd binnen. Meestal zit ik dan in de auto te (mee) te blèren en snotteren.
    Bedankt 🤩

 • Bedankt Micky,

  Bedankt, nu ben ik de hele dag bezig alles en iedereen te bedanken, ik bedank zelfs iedereen voor het bedanken. en Bedankt dat je mij er voor gewaarschuwd hebt.

  • Toch maar even reageren want het Baxter verhaal vind ik bere interessant.
   Ten eerste: ik heb een mimosa plantje en als je met je vinger over de blaadjes streelt dan krullen de blaadjes om je vinger. Het is geen vleesetend plantje maar een kruidje-roer-me-niet of ‘knuffelplantje’. Dat is al heel levend hè?
   Ten tweede: heb altijd een bijzondere gedachte gehad over de rivier de Ganges (India) waar waarheid recht in je gezicht wordt gesmeten.
   Waar het volledige leven, de volledige werkelijkheid die zich hier manifesteert op Aarde, zich open en bloot laat zien.
   Hele volksstammen wassen daar hun kleding en zichzelf, drinken er van, bereiden er hun maaltijd, gebruiken het als toilet en wie weet wat er nog meer in de Ganges gebeurt.
   Zelfs de doden worden er ter water gebracht.
   Wij doen hetzelfde maar dan verpakt in uiterlijkheden! Niet (meer) zichtbaar.
   Ik hoorde iemand zeggen dat kraanwater schoongemaakt toiletwater is en tijdens mijn dagelijkse wandeling aan mijn sprookjeskanaal plotseling een inzicht, of een bewustwording: hoe één wij eigenlijk zijn! Zelfs zonder het te willen. Ik herinner me nog dat Hugo de Jonge onze riolering wilde onderzoeken naar C. Als je er diep over nadenkt: hoe zou hij dat doen en hoe wordt ons drinkwater eigenlijk ‘gezuiverd’?
   Ik ben blij dat hij, van dat kraanwater, nog de Japanse wetenschapper Masaru Emoto over water benoemt. Die documentaire heb ik op FB al tig keer gedeeld. En mijn ervaringen over water. Die zijn best ietwat spiritueel!! ( ik zie het meer als bewust!) Daarom spreek ik altijd goede intenties uit over alles wat ik eet, en in het bijzonder water. Water bevat geheugen en is onze grootste informatiedrager. Hoe vaak lezen of horen we dat er weer water ergens heftig verontreinigd is – met zware metalen bv – maar het drinkwater is gelukkig nooit aangetast!!
   Een negatieve suggestie maakt water ‘slecht’ maar de positieve intentie is dat je gewoon je water kan blijven drinken! Voor de diepe denker is er bronwater!! Grapje. Maar goed, zo sta ik er in maar zelfs met deze denkwijze doe ik nog ‘vreselijke’ dingen. Ik heb een krekel in mijn slaapkamer opgezogen met mijn stofzuiger. Ik heb hem één keer griezelend naar buiten gegooid en toen zat hij verdorie weer twee keer in mijn slaapkamer! De eerste keer in een hoekje en sliep ik heel onrustig of hij nog in dat hoekje zat, de tweede keer heb ik hem gedreigd op te zuigen toen hij op het plafond zat. Toen ik terug kwam was hij weg. Achteraf achter het gordijn. De derde keer zat hij boven mijn bed!! Ik dreigde nog een keer maar toen ik terug kwam zat hij er nog en toen heb ik mijn stofzuiger gepakt!! En ik voel me er nog schuldig om!!!
   Kortom: een heerlijk item weer Micky en sowieso dank ik al veel. Zelfs als ik Vader Zon bedank na het lopen heb ik het gevoel dat hij even intenser voor me schijnt. Hihihi….

 • Hoi Micky, heb weer van je genoten , gelachen en natuurlijk heel serieus geluisterd. Wat gebeurt er op 1.50.30 met het oog van de verslaggever!!! Bij 1 van vorige podcast waar te gast was bij Kinnebak, zag ik af en toe een wit lichtje over de muur (door het beeld) schieten. Thx weer.

 • Schaam je Micky, voor al die mensen die je weer op hun jankende plek hebt gezet met al je huiliehuilie! Bij Robby Jette moest ik denken aan “Omelette du Fromage” van Dexter’s Lab (https://www.dumpert.nl/item/23752_4087ed7b). N t kwam mooi samen met de werkelijke Dexter = Backster? Bere interessant het item over planten en Backster. Ik ken het fenomeen van bv bomen informeren als je ze om gaat hakken, zodat ze hun energie kunnen mobiliseren, maar dit bedanken voegt een extra dimensie toe. Het altruïsme van een plant of dier die zich geeft als voedsel gaat diep.

 • Micky, bedank voor wederom een mooie en informatieve show.

  Bewust gezien, meditatie loopt bij mij uit op een slaapmomentje,(ik ga er vanuit, dat ik ooit verder kom).
  Onbewust doe ik toch wat goed blijkbaar, want (kamer)planten groeien altijd goed bij mij.

  Ik heb het boek van quasimodo (mind control) ook, en gelezen.
  Een interessant boek, waarvan het waarheidsgehalte voor mij gevoel hoger is, dan ik zou willen, maar ja (te veel) macht (door geld) maakt mensen toch vaak (ziekelijk) paranoïde, met vele gevolgen van dien…….

  m.v.g.
  Raymond

 • En dan ligt er gegarandeerd een rookworst van de Hema ergens verstopt in de frigo van die tofulijers. Voor welke doeleinden dan ook ✌🏻

 • Hoewel ik een beetje voorkennis had van de opname perikelen, heb ik totaal niets gemerkt van enige vorm/moment van verzwakking.
  Zoveel power en passie, en dat maarliefst 2x. Een beste generale en maak je het gewoon briljant af met 147.1
  Hoe je dit dan weer brengt is gewoon top!
  Maandag…gehacktdag! Social distraction en mindfuckerij. Thierry is een Held!
  Bedankt Mick, ook namens de hond, katten, kittens en flora hier in huis 😉
  Worteltjestaart…vies hè 🙂

 • Btw, het T-shirt staat geweldiggg bij mijn dochter, ze heeft het aan met skaten en sporten, iedereen vind het hilarisch, heeft je vriendin top gedesigned Mickey🥳🔊📣🎉📯🥳📣📣📣Freedommmmmmmm🥳📣🎉📯🔊🔊🔊🔊🔊🔊📣📣📣🥳

  • Ehhhh die heb ik zelf getekend en gedesigned, maar je mag mijn vriendin er ook props voor geven hoor ook al heeft zij ‘alleen’ ingekleurd… (als het om dat getekende shirt gaat tenminste) 😉

   • Ja dat T-shirt bedoel ik, echt geweldig goed gedaan💯een knaller💥, even over Andre Hazes…

    … 🎶Als jij dan later groot bent, is je Vader er misschien niet meer🎶… Omg dan krijg ik altijd tranen in mijn ogen…
    ~
    Deze vind ik ook top, ik hou van Andre Hazes, 40 jaar geleden, toen ik 15 jaar was kwam hij altijd in Rotterdam, Omg… Ik kon, en kan er nog steeds géén genoeg van krijgen…
    “Met Bloed Zweet en tranen” is ook een Topper💯💥
    https://youtu.be/5leVQeK_3Ws
    En⤵️
    https://youtu.be/F42LPF34kEQ
    ~
    Misschien ook leuk om te kijken⤵️
    Roald Dahl is één van mijn favoriete schrijvers,
    nadat ik het verhaal had gelezen op mijn 15de, heb ik altijd mijn weed plant bedankt als ik er van knipte, en rookte, nu nog steeds trouwens, als ik mensen over dit vertel, kijken ze me aan, en zie ik ze denken… Dat mens is knetter gek! 😂😂😂🥳📣🔊🎉📯🔊🥳📣📣📣
    “CIA, and Roald Dahl”
    https://www.bitchute.com/video/fYwzz20AFYb9/

    Het was weer een geweldige aflevering Mickey🥳📣🔊🔊🔊💥🎉📯💯💥🎉📣📣📣🥳

 • Is het holocaust gebeuren in de tweede kamer niet gewoon een opzet naar kredits verzamelen om dit strafbaar te maken en zo nog meer dictatoriale trekken te introduceren, terwijl er gedaan wordt alsof het democratisch is. Zie de hele kamer zegt hetzelfde, alleen Thierry Bodet niet. Dit willen we niet meer, toch? Hoe bespeel je het publiek, nou zo dus. Juist omdat het een kwetsbaar punt is, gebruiken ze die holocaust. Daarmee kun je iedereen monddood maken.

 • Hoi Micky, volgens mij ben je al goed bezig als je geen chemische dingen in je toilet stopt. Die bacterieen die wij uitplassen houden wel van water en kunnen best goed zwemmen. Als je goed in het water mikt, zullen de bacterieen misschien wat morren maar niet schreeuwen. Bedanken hoeft dan niet; de bacterieen hebben net zoveel profijt van jou gehad als jij van hen.
  Het wordt natuurlijk anders als je langs de wc plast en die arme stakkers uitdrogen en contact krijgen met zuurstof . Of als er een overweldigend zuurstofminnend team bacterieen jouw team aan het wateroppervlak staat op te wachten. In beide gevallen creeer je een slagveld.
  Mocht je toch denken dat jouw bacterieen niet zo goed kunnen zwemmen, voeg dat je plas toe aan met 10 keer zoveel water als plas. Dat is een pierenbadje vergeleken met het riool toch? Het badje kun je legen bij eventuele gestresste planten. Die planten hebben dan wel het fatsoen om de bacterien die het toch eng vonden te bedanken.
  Let op! Niet bij de planten in je mancave want die zien er niet gestresst uit. Kennelijk mik je goed, zit je wc ver genoeg van je cave en/ of krijgen ze al genoeg bacteriele pierenbadjes :).
  Leuk topic! Ik wist niet dat de stress meetbaar was.

  • Haha bedankt voor de adviezen.

   Ik ga er vanuit dat mijn bacteriën zo stoned zijn dat ze hun dood vanuit een euforische high beleven trouwens 😉

 • Een aanvulling op daarstraks. Het was een gedachte die zo spontaan bij mij naar boven kwam en hier opschreef. Nu ik alles heb afgekeken wil ik nog iets delen naar aanleiding van de plantproeven aan de leugendetector.
  Ik voel me altijd schuldig als ik een plant eruit trek en voel dat het niet klopt. Heb ergens bij een spirituele opleiding ooit geleerd dat je de plant moet bedanken, maar vond het ook nietszeggend. Er wordt vaak zoveel nagepraat. Maar dit overtuigd mij en laat mij zien dat mijn gevoelens oprecht zijn en hoe moeilijk het is naar je eigen gevoelens te luisteren, terfwijl je om je heen heel wat anders ziet en wanneer je het uitspreekt, mensen zeggen dat je, je niet zo moet aanstellen en ik ook niet kan verwoorden waarom ik het voel, want dit hoor je toch bijna nergens. Al helemaal niet in de schoolboeken.
  Schuldgevoel roept het bij mij op en dat gevoel gedijt prima in de synthetische werkelijkheid en wordt in alles gevoed. Het gevoel van er klopt iets niet wordt door die werkelijkheid verbogen en teruggezonden als schuldgevoel. Gevoel zonder kennis is makkelijk te manipuleren tot schuldgevoel. Hoe simpel is dat en hoe doeltreffend.
  Het simpele feit is dat alle leven intelligent is en dus op elkaar reageert en al helemaal als dat ophoudt.
  Dankjewel Mickey voor weer een inzichtgevende aflevering. Trouwens mijn schoonzoon draagt regelmatig een knotje en is een leuke knul. Makkelijk inkoppertje. 😊

 • Mick, dankjewel voor mens Hazes.

  Tranen met tuiten hier, sowieso als ik dit nummer luister, deze keer met jouw prachtig kwetsbaar moment erbij, dat je lekker toch even meezong, was een onbetaalbare ervaring.

  Nogmaals dank <3

 • Zeer verhelderend. Vooral het laatste. Ik heb vele blauwe bessenplantjes geplaatst in mijn tuin, en op steeds 2 specifieke plaatsen gaan de plantjes dood. Wat heb ik ontdekt? Onze honden zeiken er tegenaan! Dus als er iets is waar planten niet tegen kunnen, is dat er tegenaan gezeken wordt. ( hoewel deze plantjes van zure grond houden). Ik heb nog geprobeerd het zelfvertrouwen van de plantjes op te krikken, maar helaas, het kwaad is al geschied……

  • Hoe ga je iemand die zijn of haar hele leven elke dag ondergezeken wordt diens zelfvertrouwen opkrikken als ik vragen mag? Ben ik wel benieuwd naar eigenlijk 🙂

   • Elke dag liefdevol toespreken, aandacht geven, en water geven, uitgegraven en op een plaats zetten waar de honden er niet overheen zeiken. 1 plantje is echter nu helemaal dood, de andere voert een doods strijd, snik, snik.

    • Ja ik zou mijzelf ook verhangen als ik elke dag het slachtoffer zou zijn van overheen mij heen laten zeiken zonder dat ik mijzef er tegen kan verdedigen, dan helpt water geven of schone grond niet meer, dan heb je eerder behoefte aan de stichting zelfmoordpreventie of een hele goede therapeut die goed met opgelopen trauma en PTSS kan omgaan…. 😉