Onderwerpen in deze show:

 • Nooit meer een lockdown
 • Deep Stank trekt zich wereldwijd terug als het om corona gaat
 • Keep on Trucking!
 • Shaq Attack
 • WOB Mania: Nieuwsuur spint de boel naar mondkapjes bullcrap
 • WOB Mania: Thomas Spekschoor valt namens NOS het RIVM aan, het RIVM had nog meer bang moeten maken!
 • WOB Mania: Minister Engnek had zijn nieuwe baantje totaal anders voorgesteld
 • Sjoerd den Daas weer eens in de clinch met Chineesjes
 • Lingping is watching you
 • K-Rino – The Experiment
 • De tafel van Poetin en Macron kwestie
 • Nu echt bijna oorlog
 • Ondemocratische democraten, klassieker Orwelliaans kan het haast niet
 • #StopDeRodeLap
 • Stuurde Gundogan (volt) ook dickpics?
 • NOS item over dickpics
 • Het Online Krekelmomentje
 • K-Rino – The Man with the Mask

DOWNLOAD DEZE SHOW ALS MP3 (audio only)

Meer informatie: https://indigorevolution.nl

info voor in de show? Mail naar micky@indigorevolution.nl

Steun Indigo Revolution en ComplotMedia.nl en maak een donatie: https://complotmedia.backme.org/ en/of https://www.indigorevolution.nl/donaties/

Indigo Revolution ‘Innerspiratie’ webshop: https://innerspiratie.myspreadshop.nl/

Blijf op de hoogte van nieuwe video’s en nieuws van Indigo Revolution en schrijf je in voor de mailing list: https://www.indigorevolution.nl/email/

Twitterfeed Complottoloog des Vaderlands: https://twitter.com/Indigorev

35 reacties

 • Er is geen virus. er was geen virus en er zal nooit, NOOIT & te NIMMER een (niet één) virus zijn!!!
  Versoepelingen nogal wiedes iedereen is al inge-ent/gevaxxed is ziek of wordt ziek en gaat daat of is al dood dus wat wil je nog meer??!!!

  • Wat het volk wil is wel duidelijk!
   Maar wat de EU wil, dáár gaat het om! En dat is NIET VEEL GOEDS:

   Al lijkt die QR voorlopig van de baan, minister Ernst Kuijpers gaat in mei namens 17,5 miljoen Nederlanders een verlenging van de EU- verordening ondertekenen.
   Per juni 2022 moet dan de verplichting van het reizen met een QR code zijn ingevoerd+ mensen mogen niet meer weigeren zich te laten vaccineren (!).
   Dit gaat allemaal heel stilzwijgend nu.
   In Italië loopt het storm met het geven van feedback als burgers (inmiddels 15.000x gedaan) Bij ons is dit nauwelijks bekend.
   Ook ik heb een EU- account aangemaakt en moest even (1 dag) wachten op autorisatie. Het geven van feedback is slechts mogelijk tot 7 april.
   Denk je dus dat we van die QR- code af zijn, wordt het stiekem met verplichte vaccinatie erbij door de EU ingevoerd als Kuijpers dit gaat ondertekenen en als de meerderheid van de EU- landen hiermee akkoord gaat.
   Dit is de link (veel leeswerk en wat moeite doen maar dan kun je in ieder geval je mening geven).
   Hoe meer mensen dit weten hoe beter en hopelijk komt er daardoor flink tegengas…
   https://ec.europa.eu/info/index_en

   https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/initiatives/13375-Extension-of-EU-Digital-COVID-Certificate-Regulation_nl

   https://stichtingvaccinvrij.nl/corona-app-is-voorloper-van-europese-digitale-identiteit-nodig-voor-totalitaire-medische-controlestaat/

   • Nee de waterpokken is ook geen virus. Het bestaan van symptomen wat de reguliere geneeskunde de waterpokken noemt,is geen bewijs voor het bestaan van het waterpokkenvirus. Het is alleen een bewijs voor het bestaan van die symptomen,niet meer dan dat. Niemand heeft ooit een virus geïsoleerd,geen HIV virus,geen waterpokken virus,geen influenzavirus ,geen ebolavirus etc etc. Ze gebruiken ook nog wel een elektronenmicroscoop en bij het afvuren van die elektronen op platina, wordt een temperatuur bereikt van 150 tot 200 graden. Geen zogenaamd virus die dat overleeft,als het al zou bestaan. Het is hetzelfde dat ze beweren dat bepaalde ziektes worden veroorzaakt door bepaalde bacteriën. De bacteriën zijn toevallig op die plaats van het orgaan aanwezig voor de noodzaak van heling. Het zijn altijd bacteriën die we al in ons systeem hebben,zolang er niet teveel antibiotica is gebruikt wat die behulpzame bacteriën hebben vernietigd. In een enkel geval kan antibiotica wel raadzaam zijn,omdat heel soms de genezingsfase(ziekte) te heftig kan zijn. Je kan het vergelijken dat er steeds een huis in brand staat en er altijd een brandweerauto bij dat brandend huis aanwezig is en men dan tot de conclusie komt dat de brandweerauto’s de oorzaak van de brand zijn. Zo is de reguliere wetenschap tot de conclusie gekomen dat bacteriën en schimmels de oorzaak zijn van het probleem,simpelweg omdat ze de bacteriën en schimmels detecteren bij het aangedane orgaan. Dat zijn hypotheses oftewel aannames en zeker geen harde bewijzen. De medische pseudowetenschap zit vol met onzin. Het menselijk lichaam is binnen zijn soort geëvolueerd en doet alleen iets zinvols en nooit iets kwalijks. We stammen dus ook niet af van de apen,totale leugen. Kanker is ook geen kwaadaardig iets. Het wordt pas echt een probleem als je bestraling,chemo of morfine neemt. Dat is dodelijk voor kankerpatiënten. Verder is angst ook dodelijk bij kanker,het zorgt voor een nieuwe kanker in de longen,wat de reguliere wetenschap weer een uitzaaiing noemt. Uitzaaiingen bestaan niet,waarom worden bloeddonoren dan niet gecontroleerd op zogenaamde kankercellen in hun bloed ??? En hoe kan het dat bij een nieuwe kanker in de longen altijd longcellen in die tumor zitten en geen cellen van bijvoorbeeld die levertumor. Als je dat een arts voorlegt,dan zeggen ze dat dat gewoon zo is,dat is dan hun verklaring. De Germaanse geneeskunde maakt veel helder,sorry maar het is echt zo. Het is de oergeneeskunde die we ooit allemaal beheerste,maar we zijn ver afgedwaalt van het natuurlijke instinct.

    • Zeer vermoeiend dit, plus zeer onzinnig ook nog eens als je het mij vraagt, ik heb het maar voor een derde gelezen toen was ik verveeld, maar ieder z’n mening he 😉

     Zijn er geen belangrijkere zaken in de wereld dan onder elke show blijven zaniken tegen mij dat virussen niet bestaan? Dat geldt trouwens voor meer reasguurders die diezelfde neiging hebben… ik ben er onderhand wel klaar mee met dat geneuzel, ga iemand anders overtuigen, mij overtuig je niet, zonde van je tijd, kan je beter besteden aan een cursusje leren in alinea’s te schrijven… 🙂

     • Je reageert exact hetzelfde als de mensen die in de overheid willen blijven geloven.
      Ik geef argumenten om duidelijk te maken dat jou stelling niet klopt. De overheid staat ook niet open voor argumenten die tegen hun gestoorde beleid ingaan. Een debat is nodig voor de waarheid.

      • Joh rot op met je geneuzel. Ik kan 1000 argumenten tegen die onnozelheid van je inbrengen, maar ik heb geen zin om tijd en energie er aan te verdoen.

       Bijvoorbeeld: waterpokken zijn dus slechts symptonen volgens jou vanuit het lichaam van het kind zelf. Is het dan niet heel toevallig dat waterpokken zo besmettelijk als wat zijn en het wat het ene kinds innerlijk naar het andere kinds innerlijk overspringt met exact dezelfde symptonen?

       Ik vergeef je debiele aantijging dat ik hetzelfde als de overheid ben voor eenmaal nog, wetende dat je waarschijnlijk hersencellen tekort komt, of klem hebt gezeten tijdens je geboorte. Maar dat is echt een non-argument/verwijt wat aantoont dat je niet heel veel grijze massa hebt…. of bewijs mij het ongelijk haha. Of rot gewoon op hier… 🙂

       • Je voert een discussie niet bepaald vriendelijk. Roepen dat ik moet oprotten en te weinig hersencellen heb, getuigt niet van vriendelijkheid en wijsheid. Ik kan ook zo gaan schelden en schreeuwen, dat is niet moeilijk. Maar daar wordt niemand beter van, We moeten elkaar juist steunen en elkaar van de waarheid verwittigen. Dus ik vergeef het je wel. Ergernis en kwaadheid zijn juist ziekmakend en dat doe ik mijzelf niet aan. Ik kan heel goed verklaren dat de waterpokken geen virus is en dat zelfs besmetting een illusie is, maar die uitleg ga ik je alleen geven als je er nog op zit te wachten. Op dit moment geef je de indruk dat je daar niets van wilt weten. Dus ik hoor het wel als je een gedegen uitleg hierover wilt.

  • Japie de krekel, het is gewoon makkelijk om die goed te keuren want wanneer er een zwerm in je shoarma zit dan hoeft de voedselwaren stichting niet opgetrommeld te worden, het zet wel een deur open naar vliegen natuurlijk, maar dat is over 5 jaar wanneer de krekel in de kroket getolereerd wordt.

   • En dan nog niet te spreken wat ze met de graanvelden uitvreten, dan moet je wel aan de krekel want je verhongerd anders, maar krekels zijn echt niet duurzaam maar een plaag juist, en plaagdieren eten? Een mens is wat ie eet.

    • Krekels doen serieus goed werk voor moedertje Aarde en haar (bij gebrek aan een beter woord) frequentie met hun geluiden, soort van fine tuning. Voel ik erbij. Dus persoonlijk vind ik ze geen plaag. Sprinkhanen kunnen wel plagerige etters zijn, schijnen ook veel dickpics te sturen 🙂

 • Wanneer de 1,5 , QR codes en de prikjes agenda stopt , is hun experiment gelukt , en worden de nano-bots geactiveerd en gaat de zombie Apocalyps van start … hi hi hi hi ha ha ha ha

 • Zit nog niet op de helft van jouw show micky, maar ik vind nu al een van de beste shows ever!
  Wat een opsomming van de waarheid die ons al 2 jaar wordt onthouden.
  Jij en ik wisten het al en hadden onze energie diep in onszelf gezocht om vanaf de binnenkant met popcorn en bier naar de Bull crap te kijken.
  Fijn dat je dit voor ons allemaal op de complotten heb gelegd.
  Bedankt voor weer een warm en liefdevolle show.

 • Wob……….wet openbaar bestuur……………Hoi Mick……Voor Joost…. en de playlist………..Cornelis Vreeswijk..Bakker de Baksteen……Nieuw. complot….Knoflook. .en hoe het in te zetten. groet…..

 • goede uitzending, maar niet te blij weg moet de spoedwet en de A lijst notering en ook moet i mei 2022 niet door NL getekend worden voor een nieuw WHO /EU verdrag

 • Mooie show weer Micky
  Wat Makron betreft, heeft die afstand tegen over Poetin niets te maken met DNA. Dit hebben ze allang, als dit van belang is/zou zijn.
  Ik bedoel, als je waar ook ter wereld, (oud)spionnen (radioactief/nucleair) kan vergiftigen, dan moet DNA van Makron verkrijgen geen probleem zijn.
  Dit verhaal de wereld in brengen, geeft verhaaltechnisch wel een goede afleiding…….

 • Top Micky , ik ben benieuwd wat je reactie gaat zijn dat Nederland terug opengaat . Altijd leuk om je satire shows te zien . En nog bedankt om mij ( ons ) te inspireren . ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊