Onderwerpen in deze show:

 • Draag een zonnebloem als jij ook verborgen handicaps hebt
 • Taylor Swift is geen psyop, nee echt niet
 • Eerste CRISPR-Cas overlevende is Nederland
 • De Apple Vision Pro is verkrijgbaar in Amerika
 • Eerste Neuralink chip gezet bij een mens
 • Kanker Charles
 • Shapeshifting Nordics
 • Belgische boeren zijn wel slim?
 • Stop met stemmen
 • John Vivanco remote viewing ondergrondse basissen en Phobos
 • Close up van de ‘Jellyfish UFO’: Wordt deze bestuurd door een baby alien?
 • Obama en Joey schooien bij de plebs
 • Hi-Rez – 2+2=5

DOWNLOAD DEZE SHOW ALS MP3 (audio only)

info voor in de show? Mail naar micky@indigorevolution.nl

Steun ComplotMedia.nl en maak via iDeal maandelijks of eenmalig een donatie: https://complotmedia.backme.org/ 

Of gebruik PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/indigorevolution

CryptoCurrency donatie pagina: https://complotmedia.nl/donaties/

Indigo Revolution ‘Innerspiratie’ webshop: https://innerspiratie.nl/

Blijf op de hoogte van nieuwe video’s en nieuws van Indigo Revolution en schrijf je in voor de mailing list: https://www.indigorevolution.nl/email/

Twitterfeed Complottoloog des Vaderlands:  https://twitter.com/Indigorev

ComplotMedia op Telegram: https://t.me/s/ComplotMedia

Indigo Revolution Chat op Telegram: https://t.me/+60pEbX4t-s9kMWU0

YouTube teasers kanaal ComplotMedia.nl https://www.youtube.com/@mickyvanleeuwen

Spotify ComplotConcurrent Eindtunes playlist: https://open.spotify.com/playlist/1M4Ns6CZJR6STkYPEESSCQ?si=31e4fddabc634c6f

Spread the love
Abonneer
Laat het weten als er
guest
24 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Anneke

Ben de border crisis in Texas even ingedoken. Ik zie weer hetzelfde: het hele cluster van belangen, lange tentakels, touwtrekken, gaat vast weer heel lang duren, en misschien ineens een uitspattertje, kan alle kanten op, ergo, blijf flexibel, je eigen leven leiden dus, de dagen zijn al te kort. Clownshow! Groeten uit Texas.

Anneke

Tip: vette studie maken van microbiomes en micro-organismen. Na het inzoomen moet je uitzoomen. Loop de kanalen na voor tight junctions.

Laurence

Taylor Swift T.S in basis numerologie 39 het nummer van hun ‘god’ Baal. Ik denk dat ze zo luciferiaans bewustzijn in de mensen willen brengen. Immers wat je aandacht geeft groeit…

Rob

Charles: als je invoelt op 42 min, de kroning van charles, dan zie je aan de gezichten dat er weinig energie uitstraald. Het imperium is al aan het afbrokkelen. Ik denk dat princes Diana daar aan heeft bijgedragen. Ze was een zuivere ziel, een mooi mens, en heeft zich ingenesteld in het oude reptielen heerschappij, en een trojaans paard geplaats. Een zuivere ziel moet wel karma meebrengen om daar in te komen, of haar avatar op offeren, want ze is duidelijk vermoord. Het trojaans paard zit in de… Lees verder »

crypto

mooie Bitcoin pet De enige echte bitcoin Satoshi vision BSV

guuz

1.32.11…de boeren staken asbest in de brand? Zegt ze dat,,,,

Anneke

Ik meende te horen dat die Crisper een vrouw heeft, maar zag een ongelooflijk zij-ig type. Volgens mij zijn de chromosomen ook verknipt. Niet aardig natuurlijk, maar werkelijk, wie gelooft nog dat er ook maar iets voor verbetering gedaan wordt, helemaal als de mens ineens beter wordt en geen klant meer is. Dit schaap gebaart naar een opgezet hekje. Groetjes uit Texas, usa.

Rob

Hoe is het in Texas? Gaat de peuris daar uitbreken nu aan de grens met Mexico?. Gaan we daar een burgeroorlog verwachten?

Anneke

Ik geloof ’t niet zo. Zo maar nu, en ineens? Er wordt vanalles gespeculeerd, maar iets concreets is er niet en kan volgens mij ook niet. Het loopt toch al gesmeerd voort als een vortex naar wat het hoofdplan is dus er hoeft weinig meer te gebeuren, behalve meer fear porn, predictive programming, beetje bijschaven, de andere kant opkijken, etc. Ik ben er wel klaar mee en hou me gedijst. Werk vooral aan allerlei heel simpele en ouderwetse dingen ter voorbereiding op de volgende leugens. Het is gewoon… Lees verder »

Rob

Er is veel in beweging. Wij zijn hier met een stel artsen die uit het systeem stappen, te voorbereiding op de echte geneeskunde ( germaanse geneeskunde). Eigenlijk moet de patient zich zelf genezen, wij helpen alleen met zoeken. Maar moet zelf nog zaken op orde stellen. Zit midden in een faillisement, doordat de verzekeraars de geldkraan gewoon dicht zetten. Dat krijg je als je aan het front werkt en organisch werk verricht. Maar we zijn voorbereid en ik verheug me op de nieuwe wereld die komt. De satanische… Lees verder »

Anneke

Gefeliciteerd met het artsenplan! Ik ben 5 jaar geleden in 2019 m’n eigen pad ingeslagen toen echt alles voor mij persoonlijk al vastliep en ik wist dat ik het zelf moest doen, alleen, vooral geen experts die ik toch al nooit vertrouwde, laat staan bezocht. Wat een reis! Ik heb mezelf er bovenop geholpen door zelfstudie, naar mezelf luisteren, elke dag studie, er is altijd meer. Ik had mn leven lang het idee dat er iets fout was, maar zag de verbanden niet. Een jaar later was ik… Lees verder »

Rob

Ik resoneer 100% met je mee. Aan de ene kant ben je een hoop oud spul en zeer kwijt, om vrij te maken voor een de echte organische wereld. Je bent een mooi mens!

Anneke

Dank je wel. Ik zie nu deze maand maart, vier jaar nadat de spiegel brak, dat ik de rouwfase aan het afbouwen ben en tot mijn versie van acceptatie kom zonder mee te doen en nog meer de andere kant op te bewegen aan de hand van ingevingen. Gelukkig zijn er velen die het zien, alleen is het moeilijk dat persoonlijk te vinden. Her en der zie je een blik van herkenning, heb je een leuk praatje. Dit onderwerp is niet makkelijk samen te vatten. Ik laad me… Lees verder »

Pascalle

Die Eric met de Jellyfish ufo, hoe heet zijn kanaal? Dan kan ik hem even bekijken. Sjieke aflevering Micky ook over Phobos en remote viewen.

Pascalle

die bedoel ik… Thanx!

rob

Ik zie de toekomst op naar zeer globaal niveau en veel relaties. Ook heb ik wel eens bewust contact gehad met “dudes” in de astrale wereld zoals gray’s en reptiles.
Dan mag ik me toch ook “mentaal gehandicapt” noemen? Aan de buitenkant zie je niets vreemd aan me. Zal ik ook een zonnebloempje dragen? Of is dat juist niet handig? Net zoals een jodenster dragen in WOII. Ik denk dat ik maar geen zonnebloempje draag, hahahaha.

Richard Schuivens

Geweldig die eindclip whahaha

Nathalie

Die theorie mbt wie echt mens is dmv mrna lijkt me aannemelijk. En heerlijk Orwelliaans. Je menselijkheid moeten aantonen door steeds minder menselijk te worden.

Richard Schuivens

Daar is hij weer. Fijne avond!!