ComplotMedia.nl


Micky van Leeuwen

Onze connectie met de Aarde


Micky van Leeuwen

De ComplotConcurrent – Uitzending 155 “De Complo..


Micky van Leeuwen

NetNietLive – Uitzending 233 “The Boys Are Back ..


Micky van Leeuwen

De ComplotConcurrent – Uitzending 154 “Boosterit..


Micky van Leeuwen

Multidimensionaal met Micky van Leeuwen | Poppen..


Micky van Leeuwen

De ComplotConcurrent – Uitzending 153 “Omicronzi..


Micky van Leeuwen

De ComplotConcurrent – Uitzending 152 “Propagand..


Micky van Leeuwen

De ComplotConcurrent – Uitzending 151 “Survival ..


Micky van Leeuwen

De ComplotConcurrent – Uitzending 150 “Let&#8217..

ComplotMedia.nl

Wat is ComplotMedia.nl en waarom ComplotMedia.nl?

ComplotMedia.nl is een onafhankelijk, ongecensureerd videoplatform gecreëerd door Micky van Leeuwen (Indigo Revolution (https://indigorevolution.nl).

Indigo Revolution TV werd zowel door YouTube als ook door Vimeo verwijderd, na langdurig gecensureerd en geshadowbanned te zijn geweest. Helemaal klaar met externe videoplatforms en censurerend Big Tech besloot Micky zelf een videoplatform te gaan creëren waarop hij zijn video’s ongecensureerd en ongefilterd kan vertonen zonder afhankelijk te zijn van de nukken van social justice warrior ‘Big Tech’ kerken. De echte waarheid mag niet via Big Tech vertoond worden. Op ComplotMedia.nl mag (moet!) die waarheid wel vertoond worden!

Het ‘Value for Value’ systeem

ComplotMedia.nl draait op een eigen server waarop een eigen videoplatform geïnstalleerd staat en draait dankzij het ‘value for value’ systeem. Een eigen server kost uiteraard geld. ComplotMedia.nl heeft geen adverteerders, en die zullen er ook nooit komen, omdat ComplotMedia.nl onafhankelijk zal blijven. ComplotMedia.nl hanteert daarom het ‘Value for Value’ principe en draait geheel op donaties van kijkers. Zonder deze donaties is er geen ComplotMedia.nl, zo simpel is het eigenlijk. Zolang er voldoende donaties binnen komen kan ComplotMedia.nl blijven doorgaan met het brengen van de ongecensureerde ongefilterde waarheid. Alle donaties worden in dit project gestopt, om de serverkosten te kunnen voldoen, en om de (technische) kwaliteit van de shows te kunnen gaan verbeteren. Alle mogelijke financiële steun is dus van harte welkom! Je kan een automatische maandelijkse donatie instellen of eenmalig doneren via https://complotmedia.backme.org

 

Wie kan er gebruik maken van ComplotMedia.nl om video’s te plaatsen?

In eerste instantie is ComplotMedia.nl ingericht om alle ‘oude’ en nieuwe video’s van Indigo Revolution TV te kunnen huisvesten. Daarnaast biedt ComplotMedia.nl de mogelijkheid om in de toekomst meerdere artiesten een virtueel videoplatform thuis te geven, als hun werk ook weg gecensureerd en/of verwijderd wordt door de Big Tech bedrijven. Dit is echter niet voor zomaar elke video makers weggelegd. ComplotMedia.nl biedt ruimte aan unieke creatieve geesten met een unieke eigen smaak aan creativiteit, en dus niet aan dertien in een dozijn ‘altijd maar hetzelfde kunstje’ herhalende videomakers. ComplotMedia.nl heeft de intentie om uniek te blijven in het Complotmedia landschap en zodoende een kwalitatief in het oog springend alternatief te zijn voor de Big Tech videoplatforms.

Momenteel is er naast Micky van Leeuwen nog een andere content creator actief op ComplotMedia.nl, dit is de artiest bekend onder de naam ‘The Great Rectification’. In het ComplotMedia.nl website menu zie je alle verschillende video categorieën op een rijtje staan.

 

Meer informatie, vragen en/of input?

Heb je behoefte aan meer informatie over wat dan ook, heb je een vraag of input voor de website of voor in de shows? Schroom dan niet om contact op te nemen. Dit kan via het e-mailadres micky@indigorevolution.nl

 

Problemen met de player, of het afspelen van de video’s?

Er komt nog wel eens een melding dat video’s niet juist afspelen en/of dat het geluid het niet doet of blijft hangen. Dat ligt niet aan ComplotMedia.nl. Dat ligt aan het desbetreffende apparaat waar de video mee afgespeeld wordt. Het wil vaak helpen om een andere internet browser te installeren (bij voorkeur Brave).  


Nog even dit

ComplotMedia.nl = niet YouTube. Veel gestelde vragen/klachten gaan over de functionaliteit van bijvoorbeeld de videoplayer op ComplotMedia.nl. Het klopt dat die afwijkt van wat je eventueel gewend bent van andere videoplatforms zoals YouTube. ComplotMedia.nl draait op een zeer beperkt budget, helemaal in vergelijking met YouTube (Google). Functionaliteit zoals het onthouden van waar je gebleven bent bij het kijken van een video ontbreekt dus. Om dat te kunnen realiseren heb je budgetten a la YouTube nodig, en belangrijker nog: ComplotMedia.nl zou dan net als YouTube complete schijt aan jouw privacy moeten hebben en jouw website gebruik (net als YouTube doet) tot in extremis dienen te tracken.

ComplotMedia.nl heeft ook andere functionaliteiten die YouTube en andere videoplatforms wel hebben niet. So be it. Wat ComplotMedia.nl wel heeft in tegenstelling tot andere videoplatforms is complete onafhankelijkheid, geen censuur, geen slinks shadowban gedrag, geen tracking van de kijkers, geen advertenties, geen reclame boodschappen in de video’s, en last but not least: de keiharde waarheid!

Veel ComplotMedia.nl kijkplezier gewenst!

Spread the love