Word Weer Je Ware Zelf’ is een nieuwe serie video’s op Indigo Revolution TV. De eerste uitzending heet ‘Multidimensionaal Ontwaken’ en heeft als onderwerp de belangrijkste innerlijke tools die een ieder van ons heeft om zelf in jezelf aan het werk te gaan en zodoende jezelf te ontdoen van alle lagen aan mindcontrol en innerlijke trauma’s waarop die mindcontrol op toegespitst wordt. Om zodoende meer en meer je ware authentieke multidimensionale zelf te worden en zodoende niet langer als speelbal van de Matrix te fungeren. Van reaCtie naar Creatie!

DOWNLOAD ALS MP3 (alleen audio)

Meer informatie: https://indigorevolution.nl

info voor in de show? Mail naar micky@indigorevolution.nl

Steun Indigo Revolution en maak een donatie: https://www.indigorevolution.nl/donaties/

Indigo Revolution ‘Innerspiratie’ webshop: https://innerspiratie.com/

Blijf op de hoogte van nieuwe video’s en nieuws van Indigo Revolution en schrijf je in voor de mailing list: https://www.indigorevolution.nl/email/

Spread the love
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Max Smits

Krachtig Mickey, vind het enorm interessant wat je allemaal verteld. Herken ook zeker wat dingen bij mezelf! Ik heb wereldjes voor mezelf gecreëerd om in te ‘vluchten’/ vertoeven om maar niet in de echte wereld te hoeven zijn.(die me al vanaf heel jong niet bevalt..) Wereldjes als in die van games, kerstdorpjes, lego en ander speelgoed. Het onbevangen kind in mij komt volledig aan zijn trekken maar voelt zich ook alleen en niet begrepen. Mede door David Icke en jouw voel ik me op een bepaald ‘niveau’ (of… Lees verder »

Anabela

Tof , dit.